Koncertek

GODS OF VIOLENCE TOUR
2018. jan. 26. 18:00
Budapest, Barba Negra Music Club
Kreator
Vader
Dagoba

Tribute Farsang
2018. feb. 09. 19:00
Debrecen, Kaptár
Pantera by Trendkillers
Slipknot by Slipchaos
Rammstein by Rammsturm

PESTILENCE, Rebaelliun, Distillator
2018. feb. 18. 18:00
Budapest, Dürer Kert
PESTILENCE
Rebaelliun
Distillator

Dalriada, Agregator, Nibutra, Maeotis
2018. feb. 23. 19:00
Debrecen, Kaptár
Dalriada
Agregator
Nibutra
Maeotis

Machine Messiah Tour
2018. feb. 25. 19:00
Budapest, Barba Negra Music Club
Sepultura
Obscura
Goatwhore
Fit For An Autopsy

What Should Not Be Unearthed Part III Euro Tour 2018
2018. feb. 28. 18:00
Budapest, Dürer Kert
Nile
Terrorizer
Exarsis

Napalm Death
2018. már. 01. 19:00
Budapest, Dürer Kert
Napalm Death

Új Rockstar Magazin!

2017. szeptember 12. (kedd) 19:04

A hazai zeneipar legnagyobb eseményére készülünk, október elején ismét Budapest Music Expo - Andrásik Remo főszervező avatott be minket a részletekbe. Új rovatunk, a Budapest Butik ebben a számban debütál, melyben a fiatal magyar tervezők, dizájnerek, kreatív vállalkozások, pop-up store-ok világát igyekszünk feltárni. A sorozat első epizódjában bemutatkozik Szánthó Kinga és a Borneo.line Borneo szigetén, kézzel, 100%-ig fair trade és organikus módon készített táskái, ruhái és kiegészítői. 

Kalácska Gábor az online rádiózás világába kalauzol el minket, hiszen már lehet hangolódni új találmányára, a Hello FM-re. Pálinkás Tomi és a TEJ végre ténylegesen is megjelenteti első nagylemezét, a Pénztelenség, Sikertelenség, Csillogást, erről beszélgettünk is egy jóízűt a zenekar két tagjával. A modern soulban és minimál elektronikában utazó, még friss Window zenekart is közelebbről meg lehet ismerni interjúnkból. Az elképesztően energikus Baron Mantis új anyagáról a főhőssel, Dave Mantissal csevegtünk. Kedvenc interjúnk kedvenc kérdéseire ezúttal Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana énekesnője felelt. 

Két rendhagyó koncertre is lehet számítani a hónap második felében: a Fish! és a Supernem bandaháborújára, na meg az ország első pszichedelikus gitárzenefesztiváljára, a Vanishing Pointra. Progmetálosoknak kötelező az Evergrey A38-as koncertje. Hobo Bob Dylan-műsorral készül a Nemzeti Színházba. A nyári szabadtéri koncertek hangulatát még utoljára a Kobuciban is meg lehet lovagolni, jön Varga Livius és A kutya vacsorája

Még több specifikus program a Kult, Gasztro, Family, Irodalom, Lemez és KELLYS (ötcsillagos egészség) rovatokban, azaz a 30 ezer példányban, 650 budapesti ponton terjesztett Rockstar Magazinban, amit akár online is lapozhatsz!

RoCKSTR MAGAZIN - Kéthetente megjelenő ingyenes magazin www.rockstar.hu
We ♥ to be liked: www.facebook.com/rockstarmagazin
And we ♥ to be followed at ROCKSTAR BACKSTAGE: www.instagram.com/rockstarmagazin
 
ÚJDONSÁG! Követhetsz minket YouTube csatornánkon is, ahol megannyi lejátszási listával várunk hamarosan!

<< vissza a hírekhez