Koncertek

Zártosztály klippremier: a Színpad című dalhoz készült el a legújabb videó

2020. április 16. (csütörtök) 19:56Új  Zártosztály videoklip készült a tavaly megjelent “Szétszakítva” EP “Színpad” című dalához, a videó Csillag Endre “Csuka” gitáros kiváló munkája. A zenekar azt mondta, kifejezetten nem egy újabb “otthonmaradós” klipet szerettek volna forgatni, bár mindenki otthonában vette fel a saját részét, ezekből, illetve koncertfelvételekből készült el a remek végeredmény, mely így többszörösen visszaadja és felerősíti a dal üzenetét. A “Színpad“ eredetileg Bátky Zoli “BZ” (At Night I Fly, Wall of Sleep, Stonehenge, stb.) és Szebényi Dani (Ocean Hills / Zoli Band, Kowalsky meg a Vega, Ocho Macho, Freddie, stb.) szerzeménye, ezt formálta saját képére Schrott Péter és Csillag Endre.

Zártosztály: Színpad (Hivatalos videoklip)
youtu.be/PhtWOjhfHU4 

Mirkovics Gábor “Zserbó” basszusgitáros mesélt pár mondatban a dalról, és a zenekar terveiről:

“Alig várjuk, hogy nyáron újra találkozhassunk a közönséggel, mert mint ahogy a dalban is van, a színpad visszavár! A “Színpad” eredetileg egy Hard dal lett volna, a szövegét Bátky Zoli “BZ” írta Szebényi Dani zenéjéhez. Mivel végül nem jelent meg, én szerettem volna, ha ez nem kallódik el. Ezért úgy döntöttünk, hogy elővesszuk, és csinálunk belőle egy Zártosztály dalt. A szerkezetbe, és a szövegbe, hangszerelésbe is belenyúltunk kicsit, Schrott Peti kiválóan megoldotta a feladatot, a végeredmény így egy igazán jellegzetes Zártosztályos hangzású dal lett. Tervezzük, hogy készítünk videót a “Szétszakítva” EP címadó dalához is, mivel rengeteg időnk van most dolgozni, megpróbáljuk ezt rendesen kihasználni.”


A “Szétszakítva” EP hivatalos videói közös lejátszási listán:
www.youtube.com/playlist?list=PLdA51_0SDN1bA-ZvkqfcEY79L5qcW6mFn 

"Szétszakítva" EP hallgatás online:
songwhip.com/album/zartosztaly/szetszakitva 

"Szétszakítva" EP rendelés:
www.metalshop.hu/index.php?manufacturers_id=4379 

A zenekar időközben elkezdte egyesével közzétenni a 2018-as bakancsos Edda tagságával készült “Őrült érzés” DVD dalait. A folyamatosan frissülő, hivatalos lejátszási listát az alábbi linken lehet hallgatni, illetve érdemes követni a Zártosztály Facebook oldalát az újabb videókért!

Az “Őrült érzés” DVD hivatalos videói közös lejátszási listán:
www.youtube.com/playlist?list=PLdA51_0SDN1bir9CIMyY_oRhhW1TJswpl

Tagok:
Schrott Péter - ének
Csillag Endre - gitár
Mirkovics Gábor - basszusgitár
Hirlemann Bertalan - dobok
Lázár Zsigmond - billentyűs hangszerek

www.facebook.com/zartosztalyzenekar/ 
www.facebook.com/HammerMusicHungary/


<< vissza a hírekhez