Koncertek

2020. ápr. 18. 20:00
Debrecen, Roncsbár
Pokolgép
Twister

2020. ápr. 30. 19:00
Debrecen, Roncsbár
Pit Of Saron
Molto
Sleepless

2020. máj. 16. 20:00
Debrecen, Roncsbár
Lord

2020. okt. 03. 20:00
Debrecen, Kaptár
Scary Guyz {Metallica tribute}

2020. okt. 10. 18:00
Debrecen, Lovarda
Ossian

Iron Maidnem, Evermind
2020. okt. 23. 19:00
Debrecen, Kaptár
Iron Maidnem
Evermind

2020. nov. 07. 18:00
Debrecen, Lovarda
Depresszió

Elmarad a tAKiDA koncert!

2020. március 17. (kedd) 22:37

Korábban jelzésre került, hogy a Concerto Music által, március 18-ára a Dürer Kertbe meghirdetett tAKiDA koncertet is érinti a kihirdetett veszélyhelyzet. Most rövid értesítést szeretnék adni a fejleményekről.

A zenekarral történt egyeztetés után mostanra eldőlt, hogy a koncert pótlás nélkül elmarad, így a jegyek visszaváltásra kerülnek. A Tixa hálózatán megváltott jegyek esetében ez március 18-ától automatikusan megtörténik, más esetben a belépők április 18-ig visszaválthatóak.

Lemondta a Dirty Shirt a közép-európai mini turnét, a tervek szerint ősszel térnek vissza Budapestre is

2020. március 10. (kedd) 22:11

Lemondta közép-európai mini-turnéját, és ezzel együtt a március 17-re tervezett budapesti koncertjét a DIRTY SHIRT. A tervek szerint az eseményt egy őszi időpontban fogják megtartani, a koncertre váltott jegyeket a ROCK1 jegyrendszere külön kérés nélkül visszatéríti mindenkinek. További infomációért kérjük, figyeljétek a koncert Facebook eseményét!

www.facebook.com/events/753040005181659/

A zenekar közleménye alább olvasható:

“ELHALASZTOTTUK A KÖZÉP-EURÓPAI MINI-TURNÉT!

Kedves barátaink, sajnos el kell halasztanunk az első budapesti headliner koncerünket, de megígérjük, hogy vissza fogunk térni. Partnereink keményen dolgoznak rajta, hogy új időpontot találjunk őszre, illetve hogy a jövő hétire megvásárolt jegyeket vissza tudjátok váltani. 

A koronavírus miatt több országban hozott intézkedések miatt kényszerültünk a budapesti, pozsonyi, prágai és berlini koncertek lemondására. Szlovákiában minden nyilvános eseményt töröltek a következő két héten, míg Csehországban minden több, mint 100 embert érintő eseményt függesztettek fel. Mivel így a mini-turnénk állomásainak felét törölni kellett, partnereinkkel abban állapodtunk meg, hogy elhalasztjuk a turnét. Hamarosan jelentkezünk több információval az új időpontokkal és jegyekkel kapcsolatban!

Ez egy ígéret: VISSZATÉRÜNK!”

LINKEK:
www.facebook.com/DirtyShirtRomania/
www.facebook.com/rumproofofficial/
www.facebook.com/hammerconcerts/

Sons Of Apollo: a koronavírus-járvány miatt halasztja el turnéját az amerikai zenekar

2020. március 05. (csütörtök) 21:54

A Sons Of Apollo sajnálattal jelentette be, hogy az elmúlt hetekben kialakult helyzetet mérlegelve úgy döntöttek: nincs más választásuk, mint leállítani a nemrég teltházas németországi koncertekkel indult európai turnéjukat, amely márciusban Budapest mellett többek között Olaszországot, Franciaországot, Spanyolországot, Angliát és Hollandiát is érintette volna. A fellépéseket terv szerint nyárra halasztják, így az eredetileg március 25-re, a Barba Negra Music Clubba tervezett budapesti koncertet is.

A zenekar közleményében leírja, hogy a koronavírus-járvány miatt az európai államok kormányai olyan döntéseket hoznak, amik rendezvényhelyszínek lezárásával, nagyobb események elhalasztásával és a légiközlekedés korlátozásával járnak, így sem a zenekar, sem a helyi rendezvényszervező partnerek, így a hazai Livesounds Agency sem lehet biztos abban, hogy a tervezett koncertek minden turnéállomáson garantáltan lezajlanak majd.

Természetesen senki sem vitatja, hogy ezek az óvintézkedések mindannyiunk, így a koncertlátogatók, a fellépők és a személyzet biztonsága és egészsége érdekében lettek meghozva. A Sons Of Apollo egyetért abban, hogy egy ilyen helyzetben az ember egészsége a legfontosabb, és nem szeretné egészségügyi kockázatoknak kitenni a fellépő zenekarokat, a turnén dolgozó munkatársakat vagy a rajongókat.

Ezen felül a turné szervezőinek a helyzet gazdasági és pénzügyi kockázataira is tekintettel kell lenniük, hiszen ha a tervezett turnéból akár csak néhány állomás is kiesik, az jelentősen csökkentheti a bevételt a tervezetthez képest. Egy amerikai, a tengerentúlról történő költséges beutazást is megszervező zenekar esetében pedig ez a gazdasági kockázat különösen nagy.

Éppen ez a komoly előzetes szervezőmunka magyarázza azt is, hogy a Sons Of Apollo különösen csalódott és letört a most bejelentett elhalasztások kapcsán. A zenészek elkötelezettek atekintetben, hogy amint a helyzet rendeződik, minden elhalasztott koncertet bepótolnak. A budapesti koncertre megváltott jegyek a vásárlás helyén a koncert napjától számított 30 napig visszaválthatók, vagy érvényesek lesznek a később bejelentésre kerülő új időpontban is. A zenekartól VIP csomagot vásárló rajongók pedig a zenekar weboldalán és közösségi média csatornáin tájékozódhatnak majd a visszaváltás módjáról.

Kapcsolódó weboldalak:
https://sonsofapollo.com/ (zenekari közleménnyel)
Zenekari közlemény a Facebookon: https://www.facebook.com/SonsOfApollo1/photos/a.199513167249157/707993243067811/?type=3&theater
Esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/728942427596921/

Rhapsody Of Fire: az utolsó pillanatban lépnek fel pénteken Tatabányán!

2020. március 05. (csütörtök) 21:47
“Last Minute” RHAPSODY OF FIRE koncert lesz pénteken - holnap este! - Tatabányán a Roxxy Music-ban! Az Alex Staropoli billentyűs vezette legendás szimfonikus power metal csapat turnéjának ma esti állomása eredetileg a szlovákiai Zólyom lett volna, ám miután a helyi szervezők ezt pár nappal ezelőtt lemondták, a pénteki koncertet végül Magyarországon tartják meg március 6-án.

A turné másik magyar vonatkozású változása, hogy a következő 7 állomásán - így holnap Tatabányán is - a TALES OF EVENING lesz a vendégzenekar, akik szintén utolsó pillanatban csatlakoztak, miután az Egosystema személyes okokra hivatkozva lemondta a turnén való részvételét. A turné másik vendége a cseh power metalos SYMPHONITY lesz.

❒ Rhapsody Of Fire / Symphonity / Tales Of Evening - Tatabánya
www.facebook.com/events/2868458429896367/

A Rhapsody of Fire turné további állomásai a Tales Of Eveninggel
05. 03. Viper Room, Bécs, Ausztria
06. 03. Roxxy Music, Tatabánya, Magyarország
07. 03. Quantic Club, Bukarest, Románia
08. 03. Belgrade Youth Center, Belgrád, Szerbia
10. 03. Azimut, Šibenik, Horvátország
11. 03. Boogalo, Zágráb, Horvátország
12. 03. Backstage Halle, München, Németország
13. 03. Z7 Konzertfabrik, Pratteln, Svájc


❒ JEGYÁR egységesen:
4999 Ft

❒ Jegyeket online itt lehet vásárolni: 
(de természetesen bőségesen lesz a helyszínen is)
jegy.rock1.hu/rhapsodyoffire-symphonity-talesofevening_roxxy_20200306


Február végén indult Európa-turnéra a legfrissebb, “The Eighth Mountain” című albumát népszerűsítő és a klasszikus “Dawn Of Victory” album 20 éves születésnapját ünneplő RHAPSODY OF FIRE. AZ egy éve megjelent “The Eighth Mountain” című lemez volt a zenekar első, teljesen új dalokat rejtő kiadványa Giacomo Voli énekessel, de Manu Lotter dobos számára is az jelentette a bemutatkozást.

Pénteken este (március 6.) a tatabányai Roxxy Music ad otthont a 'last minute' bulinak, amely a vidék egyik legjobb klubja, a tatabányai vasútállomástól pár lépésre található, és Budapesttől is kb. 45 perc akár vonattal, akár közúton. A hely reggeli vonatindulásokig nyitva tart.

RHAPSODY OF FIRE – Rain Of Fury 
(Hivatalos videoklip a “The Eighth Mountain” albumról)
youtu.be/_tF692t0I9c 

Tales Of Evening - Miracle Of Mine
(Hivatalos szöveges videó az “A New Dawn Awaits” albumról)
youtu.be/qsERn23c2To 


❒ A Hammer Concerts, a Rock 1 és az NINE LIVES ENTERTAINMENT bemutatja:
LAST MINUTE KONCERT!

RHAPSODY OF FIRE
"THE EIGHTH MOUNTAIN" TOUR and  "DAWN OF VICTORY" 20 YEARS CELEBRATION
www.facebook.com/rhapsodyoffire/

SYMPHONITY
www.facebook.com/Symphonity

TALES OF EVENING
www.facebook.com/talesofevening/


2020. 03. 06. péntek
Roxxy Music Cafe
www.facebook.com/roxxymusiccafe/
Kapunyitás 18:30

Depresszió - A tavaszi lemezbemutató turnéra készülve, de már teljes mellszélességgel a 20 éves jubileum méltó megünneplésére fordulva

2020. március 05. (csütörtök) 21:40

Március 7-én, Székesfehérváron indítja a tavaly ősszel megjelent, de már év végére platinalemezzé érett Nehéz szó album turnéjának második felvonását az idén 20. születésnapját ünneplő Depresszió. Halász Ferenc énekes/gitárossal az új anyag fogadtatásáról, a zenekart tavaly ért balszerencsés eseményekről, illetve a jubileumhoz köthető megmozdulásokról beszélgettünk.

A Nehéz szó című új albumotok már a megjelenését követően azonnal aranylemez lett, a tavalyi évzáró bulin viszont már a platinalemezes plaketteket kaptátok meg. Amikor

elkészültök egy új anyaggal, van szó arról köztetek, hogy milyen lehet a fogadtatása?

Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az elmúlt évek lemezeinek és eredményeinek köszönhetően akkora az érdeklődés a zenekar irányába, hogy az emberek egy nagy része már megelőlegezi nekünk a bizalmat, és már az előrendelés során megvesz egy új albumot. Igyekszünk is ezt úgy meghálálni nekik, hogy ez a mi felületünkön történik, az egész folyamatot felügyeljük, valamint olyan előzetes dalokkal, videoklipekkel próbálunk kijönni, hogy nagyot szóljon maga a megjelenés. Az utóbbi albumaink platinalemezek is lettek, ami meg azoknak köszönhető, akik megvárták a tényleges piacra kerülést, valamilyen online oldalon meghallgatták az egész anyagot, és utána döntöttek a fizikai vásárlás mellett. Ez egyébként egy „gesztus” is, megtisztelnek minket azzal, hogy a CD – szinte jelképes – árának kifizetésével segítik a zenekar munkáját. A tavaly év végi platinalemez átadás viszont valóban hatalmas meglepetés volt számunkra, előzetesen mi ugyanis aranylemezről tudtunk. (nevet) Ez az albumunk érdemelte ki a legrövidebb idő alatt ezt a státuszt, és ezt egy nagyon jó jelnek tartjuk annak „igazolására”, hogy helyes irányba haladunk zenekarilag.

Az arany- és platinalemezek mellé már egy látványos vinyl-t is felsorakoztathattok…

Ezt a megjelenési formátumot a kiadónk javasolta. Egyrészt mi az a korosztály vagyunk, akinek már nem volt bakelit lemeze… eddig, másrészt, megint lettek gyártó cégek, illetve a korong meghallgatása szinte már egy rítus. A lemezünket készítő Varga Zoli jegyezte meg kissé viccesen, hogy a bakelit az egy nagyon jó úri-muri. (nevet) Egyébként, most, hogy beszélgetünk, én is itt nézem, forgatom a borítót – valóban szép emléktárgy a „nemesfémek”

mellett.

Az őszi turné állomásain élőben milyen fogadtatása volt az új számoknak?

Nagyon jó! Ráadásul, annak ellenére, hogy most ezek kizárólag egy külön blokkban szólaltak meg a programban, itt sem ült le a buli sehol, ezeket a számokat is ugyanúgy fogadta a közönség, mint a régi Depresszió slágereket. Nyilván voltak olyanok, akiknek akkor még frissnek számítottak ezek a szerzemények, de azok is érdeklődve hallgatták. És elmondhatom, hogy az egész lemezanyagra nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk, ennyire egységes véleményezésben még nem volt részünk. Sőt, ami még ennél is szokatlanabb, hogy a szakma felől is hasonlókat tapasztaltunk - kiválóan összerakott, nagyon jól megszólaló albumként jellemezték. Még aki annyira nem is kedveli a munkásságunkat, az is elismeri, hogy hallhatóan rengeteg melót fektettünk az anyagba - jóleső érzés.

Azt elárulod, hogy a zenekarból melyikőtök fanatikusa a 9-es számnak?

Ez az én „saram”… Úgy gondoltam, hogy ha már 2019-ben jelenik meg a kilencedik lemezünk, akkor az az év kilencedik havának, kilencedik napján jöjjön ki, és kilenc dalt tartalmazzon. Az áráról már nem is beszélve… (nevet) A többiek meg azt mondták, hogy ezt a fajta hülyeséget el tudják fogadni, valamint a kiadónk is jópofának tartotta az ötletet, meg hogy ez egy könnyen megjegyezhető információ. A mi közegünket abszolút nem jellemzi a bulvárosság, celebek sem vagyunk, azt szeretjük, ha csak a munkánk miatt beszélnek rólunk. Viszont, egy-egy ilyen megjelenéskor nem árt valami plusz, egy érdekes geg a rajongóknak, olvasóknak, ami figyelemfelkeltő.

Ilyen plusz az is, amikor a szerzők, zenészek „analizálják”, mutatják be a dalaikat,

mesélnek ezek születéséről…

Ez így van, viszont számomra ez egy nagyon nehézkes dolog, mert az én dalszövegeimben

egy-egy sorhoz milliónyi mondat kötődhet, tehát igazából gondolatindítónak szánom azokat.

Vannak például olyan dalaim is, amelyek egy fél éves periódusomat ölelik fel, hogy hogyan is éreztem magam akkor. Szóval, szerintem nem kell mindent konkrétan definiálni - érzeteket, gondolatokat vetek fel, és ha azokra valaki ráérez, tudja, hogy az ő életében ezek mit jelentek, mivel vonhatóak párhuzamba, akkor ez egy nagyon erős kapcsolódási pontot jelent közöttünk.

A sok jó dolog mellett tavaly a rosszból is kijutott a zenekarnak, júliusban Zolinak tört

el a bokája, novemberben pedig te voltál szenvedő alanya egy betegségből adódó

kellemetlen „élménynek”.

Zoli esete a nyár egyik legnagyobb buliján, Mezőtúron történt, egy nagyon jó hangulatú

koncert közepén egy ugrást követően sajnos egy kábelkötegre érkezett vissza, és kifordult a

bokája. Az éppen játszott, és a következő számot még végigtolta velünk, de aztán, ahogy ment ki belőle az adrenalin, falfehér lett, hatalmas fájdalmai voltak. A koncert leállt, megvizsgálták a helyi mentősök, majd el is vitték. Egy pár nótát még eljátszottunk hárman, de lelkileg nagyon megviselt minket a dolog - nem kellemes érzés, hogy a zenésztársadat mellőled a színpadról mentő viszi el. A szerencse az volt a dologban, hogy Zoli egyik jó barátja Szimán Balázs, szintén basszusgitáros, és aki egyszer, jó pár évvel ezelőtt egy hétvégén már beugrott helyette, így most is azonnal őt kértük fel, hogy a következő bulikon segítsen ki minket. Egy balatoni nyaralás kellős közepén értük el, ráadásul neki egy főállása is van, de azonnal intézkedett és három nap múlva már fel is lépett velünk. Most már elárulhatjuk, de volt olyan, hogy a színfalak mögött, két dal között még kottát olvasott, hogy mit és hogyan kell játszania. Egyébként, annyira élvezte velünk azt a pár hétvégét, hogy újra elkezdett zenélni, csatlakozott is egy turnézó zenekarhoz. (nevet)

Nekem pedig a hangszálaim mondták fel a szolgálatot. Ősszel előfordul, hogy az ember benyel egy influenzát, de mivel nekem már kellőképpen meg van erősödve a hangom, illetve

megvan a rutinom, hogy ilyenkor mikre kell odafigyelni – szigorúan csak teázás, fokozott C- vitamin bevétel, elég alvás, bulimentesség, stb. –, nem szokott ez gondot okozni, tudok egy olyan szintet hozni a színpadon, hogy a közönség nem nagyon veszi észre, hogy bajom van. Debrecenben viszont, a délutáni beálláson egy hang sem jött ki a torkomon. Beszedtem mindent, amit a gyógyszertárban kapni lehetett, körbetelefonáltuk a szakmát, hogy mi működhet még ilyen esetben, de semmi… aztán a Roncsbár helyi orvosa megvizsgált, és azt mondta, nincs más lehetőség, ad egy szteroidos gyulladáscsökkentőt intravénásan. Ennek viszont kb. 90-120 perc a hatása, a koncertig meg már nem volt sok idő, így egy kicsit csúsztattunk a kezdésen, majd kimentünk, és elmondtam a közönségnek, hogy mi a helyzet.

Megpróbálunk valamit, de ha nem megy, akkor majd pótoljuk a koncertet. És nem az volt, hogy elindultak haza, hanem elkezdték énekelni a számokat, a többiek meg a szokásosnál jóval több vokállal segítettek be, így ment le egy pár nóta. Aztán kezdtem érezni, hogy jön vissza a hangom, sőt, a végén már olyan dolgokat is ki tudtam énekelni, amik egyébként is nehézkesek. Egy nagyon-nagyon pozitív élménnyel távoztunk onnan, színpadon álló emberként megható és meghatározó pillanat volt, hogy mennyire lojális, jóindulatú, és kedves volt a közönség.

A tavalyi év végét és 2020 elejét mivel töltöttétek?

Teljesen hétköznapi dolgokkal foglalkozunk, pihenés és próbálás volt napirenden - ez egy nyugalmi időszak. Már nagyon várjuk a turné kezdetét, mert még húsz év után is szeretjük ezt csinálni, lelkesek vagyunk, főként, hogy ilyen sikeres évet tudhatunk magunk mögött. Az album fogadtatása minden előzetes várakozásunkat felülmúlta, valamint, az őszi lemezbemutató kanyar is nagyon jól sikerült, bízunk benne, hogy a többi állomás is ilyen lesz a turnén. Nyilván szeretünk ezzel foglalatoskodni, és mindig valami újításon is törjük a fejünket. Most azt találtuk ki, hogy a tavaszi turnén, ahol csak tudjuk, eljátsszuk a Nehéz szó album mind a kilenc dalát. Ilyet talán eddig csak egyszer csináltunk, az Egyensúly lemez kapcsán, de akkor sem mindenhol.

A Dorothy-t ti választottátok partnernek?

Még nem volt közös turnénk, és már régóta beszélgettünk erről, most meg egyszerűen kapóra jöttünk egymásnak. (nevet) Nekik nem nagyon volt konkrét ötletük a tavaszi koncertekkel kapcsolatban, mi pedig most zömében olyan helyekre megyünk, ahol régebben jártunk - így, ezekkel a páros bulikkal emeljük az események színvonalát.

Most szombaton startol a turné, az első állomáshoz pedig egy osztálytalálkozót is

szerveztetek…

Agyaltunk, hogy milyen extra esemény hozzáadásával tegyük még emlékezetesebbé a Depresszió első idei koncertjét, és mivel már több zenekar is szervezett már ilyet, mi is belevágunk. A várható közös élményeket viszont megfejeltük még azzal, hogy a helyszínen a zenekari beállást is meg lehet nézni. Úgyhogy ez egy amolyan hosszabb ’meet & greet’ akció az elkötelezett rajongóink számára. Nekünk is izgalmas lesz, mert még nem csináltunk ilyet, de úgy voltunk vele, hogy mivel turnényitányról van szó, még nem leszünk lefáradva. (nevet) Egyébként, van még egy pár tervünk ezzel kapcsolatban, a jövőben szerintem meg is valósítunk ezekből néhányat.

A fővárosban május 23-án játszotok. Másabbak ezek a bulik, mint mondjuk a vidéki

fellépések?

Igen, ezek szinte mindig valamelyest különlegesek, mert ilyenkor nem csak a budapesti koncertlátogatók jönnek el, hanem a vidéki rajongóink is, szép számmal. Úgyhogy már-már

Depresszió találkozó jellege van ezeknek a buliknak.

Januárban ünnepelhettétek a Depresszió 20. születésnapját. A jubileumhoz köthető megmozdulásokból valamit már elárulhatsz?

A tavaszi turnét követően nyáron egy vegyesfelvágott fellépés-sorozat következik – ilyet se csináltunk még –, ugyanis akkor már elkezdjük a húszéves jubileum megünneplését, de közben még tartunk lemezbemutató koncerteket is, azaz dupla bulik várhatóak. Ősszel pedig már csak kimondottan jubileumi koncerteket adunk. Az is nagy változás, hogy 19 év Depresszió menedzselés után levettem a vállamról ezt a terhet. Mivel az eddigieknél jóval nagyobb, komolyabb dolgot szeretnénk színpadra állítani, megállapodtunk egy koncertszervező céggel, hogy ezt már ők csinálják. És ha minden igaz, egy kiadvánnyal is jelentkezni fogunk, de erről még hadd ne mondjak konkrétumokat.

 

Kiss T. Attila


 

Depresszió – A 20 éves Jubileum előtt tavaszi lemezbemutató turnéra indul a zenekar

2020. március 04. (szeda) 22:21
A DEPRESSZIÓ zenekar történetének legsikeresebb nyitását produkálta a szeptemberben megjelent “Nehéz szó” című új album, ami kevesebb, mint 3 hónap alatt érte el a platinalemez státuszt. A lemezbemutató turné tavaly őszi szakaszának legtöbb koncertje teltházzal zajlott le, tehát már nagyon lelkesen készül a zenekar a tavaszi folytatásra.

A rajongók és a szakma is azt az egybehangzó visszajelzést adta számunkra, hogy az utóbbi idők legerősebb Depresszió lemezét készítettük el. Ez a koncertek látogatottságán is meglátszott, mert az eddigi legsikeresebb szezonunkat zártuk. Nagyon örülünk ennek a fogadtatásnak, és bízunk benne, hogy a tavaszi turné is ilyen örömteli lesz. A műsor felépítésében törekedtünk arra, hogy extra tartalommal tudjunk szolgálni. Ahol csak belefér a műsoridőnkbe, ott a Nehéz szó mind a kilenc dalát eljátsszuk, valamint egy összeállítást az elmúlt 20 évünkből. Különleges vendégként az egyre népszerűbb Dorothy zenekar csatlakozik hozzánk.” - foglalta össze Halász Ferenc énekes, gitáros az aktualitásokat.

A tavaszi turné állomásai:
depressziomusic.hu/koncertek 
www.facebook.com/depressziomusic/events
03.07. Székesfehérvár - FEZEN Klub
03.13. Gödöllő - Trafo Club
03.20. Nyíregyháza - Club Hollywood
03.21. Szentes - Művelődési Központ
04.11. Békéscsaba - Csabagyöngye Kulturális Központ
04.18. Sopron - GYIK Rendezvényház + Moby Dick
04.24. Kaposvár - Hang-ár Music Club
04.25. Keszthely - 512 Club
05.08. Egervár - Várkastély + ROAD
05.09. Jászboldogháza - Condors MC. Találkozó
05.23. Budapest - Barba Negra Track

A tavaszi turné végeztével egy speciális koncertsorozattal folytatja a 2020-as évet a zenekar. A nyári szezon egyszerre lesz lemezbemutató és jubileumi turné a Depresszió számára, mert idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját a csapat. A hivatalos jubileumi koncertsorozatra pedig az ősz folyamán kerül sor, amire egy extra kiadvánnyal is készülnek.


“Nehéz szó” online streaming és letöltés:
songwhip.com/album/depresszio/nehez-szo

“Nehéz szó” rendelés a metalshop.hu felületén:
bit.ly/depresszio_nehezszo_metalshop

“Nehéz szó” promóciós link:
(Benne a klipek, az album mp3 és wav formátumban,  illetve zenekari fotó)
hammerworld.hu/promo/DEPRESSZIONEHEZSZO
Jelszó: kcg1893mdniujl9 (Kérjük, kezeljétek bizalmasan!)

Bővebb információk: 
depressziomusic.hu/
www.facebook.com/depressziomusic

Hammer Music Hungary a Facebookon:
www.facebook.com/HammerMusicHungary/

első oldal
<< előző
327/2
következő >>
utolsó oldal