Koncertek

2020. ápr. 18. 20:00
Debrecen, Roncsbár
Pokolgép
Twister

2020. ápr. 30. 19:00
Debrecen, Roncsbár
Pit Of Saron
Molto
Sleepless

2020. máj. 16. 20:00
Debrecen, Roncsbár
Lord

2020. okt. 03. 20:00
Debrecen, Kaptár
Scary Guyz {Metallica tribute}

2020. okt. 10. 18:00
Debrecen, Lovarda
Ossian

Iron Maidnem, Evermind
2020. okt. 23. 19:00
Debrecen, Kaptár
Iron Maidnem
Evermind

2020. nov. 07. 18:00
Debrecen, Lovarda
Depresszió

Delain koncert a Barba Negrában - az új dalokból is hoznak ízelítőt a holland szimfonikus metalosok

2019. február 28. (csütörtök) 22:38Február 22-én jelent meg a 4 új dalt és 10 koncertfelvételt tartalmazó Hunter’s Moon című DELAIN EP, a holland szimfonikus metal zenekar ősszel pedig útra indul Európában, a The Masters of Destiny Tour pedig szerencsénkre november 24-én a Barba Negrát is érinti.

A zenekar így üzent a magyar rajongóinak:

Budapest mindig is különleges hely volt számunkra, már jóval azelőtt is, hogy saját képi világunkat varázsoltuk a Széchenyi Lánchídra az April Rain klipben. Mindig is jól éreztük magunkat ebben a gyönyörű városban, és még inkább különleges volt az az energia, amit a közönségtől kapunk itt vissza. Nagyon várjuk már, hogy újra Budapesten álljunk a színpadon, ahova természetesen az új dalokat is elhozzuk!

A holland szimfonikus rockerek már több, mint egy évtizede járják a világot egyedi hangzású, dallamos, fogós metal muzsikájukkal. Jelenleg 5 nagylemezt, 2 EP-t, és egy koncert DVD-t tudhatnak a hátuk mögött, melyeken a műfaj olyan nagyjai is vendégeskedtek, mint Sharon Den Adel (WITHIN TEMPTATION), Marco Hietala (NIGHTWISH), Alissa White-Gluz (ARCH ENEMY), Burton C. Bell (FEAR FACTORY). Az elmúlt 14 évben  turnéztak már a NIGHTWISH, a SABATON és a WITHIN TEMPTATION társaságában is, és részt vettek több nagy nevű fesztiválon, mint a Wacken, Graspop, Download, illetve a Fortarock, ezzel elfoglalva helyüket a műfaj legismertebb nevei között.

A remek fogadtatású Moonbathers lemez utódján jelenleg is dolgoznak, és valószínűleg még idén hallhatjuk a végeredményt. A két stúdiólemez közötti űrt a 2017-es “A Decade of Delain - Live at Paradiso” DVD-vel töltötték ki, amely az első ilyen volt a zenekar történetében, illetve kiadták a 4 vadonatúj dalt tartalmazó “Hunter’s Moon” EP-t is, ezzel a stílusuk egyik legproduktívabb zenekarává válva. A 2017-es “Danse Macabre” turné rengeteg pozitív visszajelzése után úgy döntöttek, hogy a 4 számos EP-t egy DVD-vel, és a turnén felvett 10 dal élő verziójával - és így Marco Hietala (NIGHTWISH) vendégszereplésével - is bővítik a kiadványt.

❒ A Hammer Concerts bemutatja:
DELAIN
2019.11.24.
BARBA NEGRA

❒ Facebook esemény:
www.facebook.com/events/411060239450597/

❒ JEGYLINK:
jegy.rock1.hu/delain_20191124

❒ JEGYÁRAK:
5499 - early bird, kizárólag a Rock1 online rendszerén, csak három napig! (március elseje éjfélig!)
5999 - elővételben, május 31-én éjfélig
6999 - elővételben, július 31-én éjfélig
8499 - elővételben november 23-án éjfélig
8999 - a koncert napján és a helyszínen

✔ Hammer Concerts Facebook oldal:
www.facebook.com/hammerconcerts/

✔ Hammer Concerts Instagram oldal:
www.instagram.com/hammerconcertshungary

KabinLáz - Új verzióban az Álomféreg

2019. február 25. (hétfő) 21:20

"Ahogy ígértük, elkészült a zenekar lazább oldalát felvillantó 2 dalos EP-nk, melyről máris elérhető egy régi-új szerzemény, a KabinLáz indulásával nagyjából egyidős Álomféreg 2019-es verziója. A dalra a Dying Wish-ből is ismert, Papp Lajos 'Maci' készített egy nagyon hangulatos szöveges videót. A felvételek Budapesten, a Híd Média Stúdióban készültek, a hangzásért Drobek Attilát illeti dicséret.
Köszönet és üdvözlet továbbá: Papp Lajos (videó), Tőkés Anikó (dizájn), Kasnyik Marci, Kasnyik Gergő, Jantyik Zsolt, Jantyik Csaba, Méhes János.
Hamarosan jövünk a másik dallal is, addig tessék hallgatni ezt a lassan klasszikussá nemesedő hányattatott sorsú gyöngyszemet! ;) \m/"

https://www.youtube.com/watch?v=_jcGClFmv_Q
 

Skunk Anansie: 25 éves jubileumi koncert nyáron a Barba Negra Trackben

2019. február 19. (kedd) 21:50

Egy új koncertalbum kiadásával ünnepelte meg alakulása 25 éves évfordulóját a Skunk Anansie. A 25LIVE@25 január 25-én jelent meg, és bónusz tartalmak nélkül 25 felvételt tartalmaz, felölelve a karakteres brit rockegyüttes teljes pályafutását. A kapcsolódó ünnepi turné július 31-én ér Budapestre, ahol a Barba Negra Trackben játszik majd Skin és zenekara.

A Skunk Anansie 1994-es alakulása óta fekete bárányként tűnik ki a brit könnyűzenei szcénából. Míg a legtöbb csapat akkortájt egyenfrizurás, azonos bőrszínű fiúkból vagy lányokból állt, ez a négy határozott egyéniségű zenész a brit társadalom sajátos, színes lenyomatát képviselte, eltérő bőrszínnel, gondolkodásmóddal, társadalmi felfogással, és persze kulturális és zenei gyökerekkel. Egy korai, ’95-ös doboscserét leszámítva eredeti felállásban működik a zenekar, és merész, politikai üzenetekkel karistoló rockzenéjük máig kiemeli őket a tömegből. A Charlie Big Potato, a Selling Jesus, a Lately és a Weak mellett az egyik legnagyobb slágerük a Hedonism: https://youtu.be/LLs-JP5FGAg

Talán nem is meglepő, hogy például Dél-Afrikában már az első évek után teltház előtt játszottak, és még Nelson Mandelát is felköszöntötték 80. születésnapján, Nina Simone, Stevie Wonder és Michael Jackson oldalán. Otthon a Glastonbury-n szinte rögtön az alakulásuk után felléptek, négy évvel később pedig már headlinerként tértek vissza. Hazánkban a Szigeten láthattuk őket többször.

A Skunk Anansie különutassága egyben hosszútávú létezésük egyik alapja is, hiszen divatirányzatoktól független, stabil rajongótábor követi őket – persze az sem ártott, hogy korábban a U2, a Muse, az Aerosmith, a Bad Religion, a Therapy?, a Rammstein, Lenny Kravitz vagy a Rollins Band oldalán játszhattak. Az együttes eddigi pályafutása alatt számos toplistás dalt írt, és több millió albumot adott el, melyek között több platinalemez is található, így a Paranoid and Sunburt, a Stoosh vagy a Post Orgasmic Chill. Bő két tucat filmben is szerepeltek a dalaik, amelyek közül talán a Kegyetlen játékokban hallható Secretly volt a legemlékezetesebb: https://youtu.be/7tm_zX8Nj2E

Egy ilyen határozott egyéniségeket felvonultató, és a 2000-es évek elején tartott pár éves pihenőtől eltekintve stabil, összeszokott tagsággal működő csapat persze élőben, a színpadon hozza a legjobb formáját, úgyhogy nem is csoda, hogy a 25 éves jubileumi kiadványuk is élő felvételekből készült. A különböző koncerteken rögzített anyagokat Jeremy Wheatley fűzte össze egy egységes, különleges virtuális koncertté, amely a Skunk Anansie energiáját, zenei pályafutását, és kulturális, szemléletformáló erejét is megmutatja. A lemezhez kapcsolódó turné nyáron kezdődik: Skin, Ace, Cass és Mark Budapestre július 31-én érkezik, a Barba Negra Track szabadtéri színpadán láthatjuk majd őket. A jegyértékesítés február 22-én, pénteken indul.

a Concerto Music bemutatja: Skunk Anansie 25Live@25
2019. július 31., szerda 18 óra
Budapest, Barba Negra Track
Skunk Anansie koncert
Belépő: early bird jegyek 6900 Ft, elővételben 7900 Ft, a koncert napján 8900 Ft
Jegyek kaphatók a www.rock1.hu és a www.tixa.hu weboldalakon, a Ticketportal hálózatában, valamint postai utánvéttel a www.concerto.hu oldalon, továbbá a CD Pince és Headbanger üzletekben és a Barba Negra Track pénztárban.

Kapcsolódó weboldalak:
https://concerto.hu/
https://skunkanansie.com/

https://www.facebook.com/concertoconcerts
https://www.facebook.com/events/2191960784180025/
 

Palmetta - Új szöveges klipek, lemezbemutató koncert Békéscsabán

2019. február 19. (kedd) 21:42

A tavalyi évben jubilált PALMETTA zenekar legutóbbi Kavalkád nagylemezéről publikált két szöveges klipet. A csapat a következőképp nyilatkozott, miért ezt a két dalt választották:

plm
"A Kavalkád lemez anyagát igyekeztünk úgy összeválogatni, hogy olyan tájegységek dalai kerüljenek Palmetta felfogásban a korongra, amelyeket eddig még nem érintettünk. Fontos szempont az is, hogy közismert dalok megzenésítésre kerüljenek, de tudjunk újdonságot is mutatni. A két említett dallal úgy gondolom, hogy már mindenki találkozott. Az Esik eső szép csöndösen csöpörög... kezdetű ballada szinte minden tájegységen felbukkan más-más szöveggel, de ez a dal mindenkinek ismerősen cseng ugyanúgy, mint a Látod édesanyám... kezdetű rimóci népdal. Ahhoz, hogy az emberek érdeklődését minél inkább fel tudjuk kelteni érdemes ismert dalokat választani, ezért esett a választásunk erre a két számra!"

▶️ Palmetta - “Esik eső szép csöndösen csöpörög…”
(Hivatalos szöveges videó / Official lyric video)
www.youtube.com/watch?v=DfNzuf6RnYo

▶️ Palmetta - “Látod Édesanyám...“
(Hivatalos szöveges videó / Official lyric video)

www.youtube.com/watch?v=bKxMNfGuKzE

A zenekar lemezbemutató koncertje április 6-án Békéscsabán lesz, mellettük a KALAPÁCS, ALCOLHOL és ÖRÖKSÉG zenekarok is színpadra lépnek.

plmkon

▶️ Palmetta Facebook:
www.facebook.com/palmettazenekar/

TRIDENT – „Egy korszak lezárult, az új pedig már elkezdődött”

2019. február 09. (szombat) 18:31

Két évvel a legutóbbi beszélgetésünk után újabb izgalmas történésekre derült fény a berettyóújfalui Trident háza táján. Az akkor még tervezett „Best Of” lemez és új dalötletek most már valósággá váltak, illetve a zenekari felállás is megváltozott. No, de hogy mi és hogyan történt pontosan, az hamarosan ki derül Demeter Zoli (DZ) és Papp "GEZBEE" Zsolti (GZs) válaszaiból az alábbi interjúban...

Legutóbb 2017 januárjában beszélgettünk, és azt követően több koncertet is adtatok. Hogyan sikerültek és melyik tetszett a legjobban?

DZ: Jó bulik voltak. Természetesen ekkora szünet után nem egyszerű újra színpad késszé tenni egy csapatot. Újra be kellett indítani, fel kellett melegíteni a gépezetet, beolajozni a rozsdás szerkezetet. Úgy gondolom erre alkalmasak voltak a koncertek. Mint egy hibernálás után. Felkelt a zenekar és egy teljesen más világban kellett magára találnia. Sokan kíváncsiak voltak, nagy volt az érdeklődés. A „korabeli” közönséget a nosztalgia, az újabb generációkat pedig a kíváncsiság hozta el. A bemelegítés jól sikerült, a szerkezet működik, készen állunk a folytatásra.

GZs: Mind nagyon ütős buli volt a maga nemében. Az első Berettyóújfaluban, egy iszonyatos hangulat mellett kiváló volt a hangzás is. A helyi közönségen kívül rengeteg „régi” arc jött haza az ország minden részéről és így olyan volt, mint egy időutazás, egy 20 éves osztálytalálkozó. Hajdúszoboszlón is remek volt, majdnem kirúgták a ház oldalát, oda is jöttek a szélrózsa minden irányából. Debrecenben a Roncsban is eszméletlen jó volt a hangulat és a hangzás, ide is nagyon sokan eljöttek, olyanok is akik az eddigi bulikon már ott voltak. Aztán a Cluékkal a Dürer is és az októberi Mólós buli is nagyon állat volt. Hogy melyik tetszet a legjobban? Nehéz választani, de számomra talán… mind. :)

Az elmúlt időszakban már elérhetővé vált néhány újra felvett dalotok. Milyen fogadtatásuk volt? Ti hogy érzitek, hogy sikerültek? 

DZ: Nagyon jó érzés, hogy ezeket a dalokat a mai tapasztalattal, érzésvilággal a jelenkorba tudtuk átültetni. Szerintem ez olyan jól sikerült, hogy úgy gondolom bármelyik dal íródhatott volna akár most is. Nem érzem elavultnak egyiket sem. Kortalanok. Ne felejtsük el, hogy az „Újabb technológiák” anyaga annak idején jócskán meghaladta a korát. Ez tény. Még az újrakezdő koncerteken is a zenekart csak hírből ismerő emberek, sőt még egy-két mai technikus között is a meglepetés erejével hatott.  Nyilván lehetett volna ez még jobb Los Angelesben Bob Rock szárnyai alatt, de akinek ez így nem jön be, annak úgy sem jönne be. Amit a lehetőségeink engedtek, azt lelkiismeretesen kihasználtuk.

GZs: Pozitívak a visszajelzések, sok pluszt kaptak a dalok, azért csak eltelt 20-24 év mialatt mi is értünk, így tudtunk is hozzátenni rendesen. A hangzás pedig egyértelműen sokkal jobb, ráadásul sikerült egyedire keverni. Ez egyébként szándékos, és az új korszakban sem akarunk „tucatsoundot”, hanem olyat, ami szerintünk a mi dalainknak jól áll, a mi fülünknek tetszik.

A „Best Of” lemez készítése is folyik a háttérben. Hogy haladtok a munkálatokkal és milyen érdekességei vannak az anyagnak?

GZs: 11 régi és 1 új dalt tartalmaz majd az album. Az új dalról annyit, hogy anno félbe maradt és csak a gépalap maradt meg. Most teljesen újraértelmeztük, a szöveg belőlem szakadt ki, egyébként már a YouTube-on meghallgatható „Kakukktojás” címmel. A lemez teljes listáját inkább nem áruljuk el, legyen az meglepetés. A „Best Of”-ot exkluzív formában szerzői kiadásban kívánjuk megjelentetni, már csak a nyomdai munkák vannak hátra. Tudjuk, hogy sokan várják már. Érdemes beszerezni, mert limitált példányszámban lát napvilágot.  Ezzel egy korszak lezárult, az új pedig már elkezdődött.

DZ: Ez az anyag felöleli a zenekar működésének a szárnypróbálgatás utáni korszakát. Ez konkrétan 1993 és 1997 közé tehető. Ezek a dalok remekül bemutatják milyen is volt a Trident a ’90-es években. Ez egy sűrített esszencia. Egyben annak a korszaknak a méltó lezárása, de egy híd is a jelenhez.

Nem olyan régen változás történt a zenekari felállásban. Az énekes posztról távozott Paszti. Mi történt pontosan?

GZs: Paszti saját bevallása szerint már „belefáradt az egészbe” – úgy általában… Az új dalokhoz nem igazán tudott hozzátenni. Nagyon sajnáljuk, mert alapvetően vele képzeltük el az újraindulást. Ezúton is köszönünk neki mindent, sohasem feledjük az együtt töltött éveket és azt, hogy együtt mit hoztunk ki a Tridentből. Tudjuk, velünk együtt sokan hiányoljátok majd őt, de azért még találkozhattok vele alkalmanként Trident koncerteken néhány dal erejéig.

DZ: Mikor újrakezdtük a zenekart, mindenkin egy rózsaszín köd ült. Ez a köd azonban, ahogy ez lenni szokott, feloszlott egy idő után. A mézeshetek elmúltak, és szembesülni kellett azzal, hogy az eltelt években minden megváltozott. A világ, az emberek, ezzel együtt mi is. Ez az élet rendje. Egyikünk sem az az ember már, mint ’95-ben. Mint a világon élő összes ember közül sincs senki, aki azonos korábbi önmagával. Ez így is van rendjén. Változunk. Paszti a Trident fénykorának az énekese volt. Vele együtt értük el, amit elértünk, közösen dolgoztunk meg érte. Sajnos a jelenben már ez a közös munka nem működött, sem emberi sem zenei szempontból. Dönteni kellett: akarunk-e továbblépni és folytatni a jelenkor körülményei és kihívásai között, vagy sem. Úgy döntöttünk, még van bennünk sok minden, amit meg akarunk mutatni, hogy folytatjuk. Alkotunk, létrehozunk ismét valami újat, valami fantasztikus világot. Ezt érzésünk szerint Attilával már nem tudtuk volna megtenni.

Kiben láttátok meg a lehetőséget a folytatáshoz? Mit tudhatunk róla?

DZ: Az új énekes, akire rátaláltunk: Papp Norbert, aki egyébként a Kabinláz nevű formációban is frontemberi szerepet tölt be. A sors nagyon kegyes volt hozzánk, mert mondhatnám, szinte az orrunk elé tolta Norbit. Ő egy olyan srác, akivel teljesen egy nyelvet tudunk beszélni, és zenei téren majdnem ugyanazokból a gyökerekből táplálkozott, mint mi. Bár sokkal fiatalabb nálunk abszolút megértjük egymást emberileg is. Óriási zenei alázat van benne. A zene neki nem csak egy „hobbi”, hanem egy éltető közeg, amin kívül nem is létezhetne. És ha már így akarta a sors az sem válik hátrányunkra, hogy egy fiatal, - és nem csak fiatalos - alkotni és azt bemutatni vágyó énekesünk van, aki mellesleg még énekelni is tud, és egyedi énekhanggal rendelkezik. Mindezeken túl elképesztően remek szövegíró is, sajátos és költői, de mégis közérthető szövegvilággal. Egy olyan ember, aki 100%-osan meg tudja fogalmazni és tudja tolmácsolni a zenekar világát.

Az új dalokat illetően változik-e a zenei stílusotok?

GZs: Igen. Amikor az újraalakulást bejelentettük, ki is mondtuk, hogy vissza kívánjuk hozni a 90’-es évek szellemét. Tehát már akkor tudtuk, hogy nem az „Újabb technológiák” vonalat visszük tovább, hanem a teljesen élő, hangszeres vonalunkat. Talán egy kicsit vissza is nyúlunk a gyökereinkhez, ami valahol felemelő érzés is a számunkra. Egyébként sem tudunk és nem is igazán akarunk olyanok lenni, mint anno 25 éve. Ma már más jön ösztönösen belőlünk és ez nem azt jelenti, hogy megtagadjuk a múltunkat, csak egyszerűen már nem azok vagyunk. Norbi belépése nem befolyásolja az új irányt, csak még inkább megerősíti, mert ő totálisan érzi, hogy mit akarunk és iszonyatosan magáénak is tudja. Inspirálja a zene, van mondanivalója is bőven és ez csak a kezdet!

DZ: Nyilván, ahogy korábban említve volt, a világ és az ember is változik. Nem ismételhetjük – és nem is akarjuk – önmagunkat ismételgetni. Ez a zenekar mindig is a bátor újítások híve volt úgy, hogy – ahogy Jóni a basszusgitárosunk gyönyörűen megfogalmazta – a hagyományokat, és az alapértékeket vigye tovább. Tehát senki ne várja, hogy egy újabb „Újabb technológiák” születik. Az már megszületett, még egyszer nem lehet és nem is kell megalkotni. Paul McCartney sem írt egy újabb Yesterdayt, hogy egy szerény példával éljek. Nyilván nem leszünk rap zenekar, sem metal, sem pop, sem népzene, de bármiből meríthetünk szabadon, mert ki és mi gátolna ebben? Nem akarunk skatulyákban gondolkozni. De maradunk ROCK zenekar, olyan aki tudja, hogy honnan jött és milyen értékeket kell továbbvinni, amit a mesterektől tanult. Ahogy a Rolling Stones ’74-ben mondta: „It's only rock and roll but I like it”

Milyen terveitek vannak a 2019-es évre? Koncertek, felvétel, klip, stb.

GZs: Úgy ahogy mondod… :) Az első klip dala a most készülő 4 számos EP nyitószáma, a többi nóta is készen van már és jelenleg is folynak a stúdiómunkálatok. Ezt követően lesz néhány koncert a megyén belül és a budapesti Clue zenekarral is tervezünk pár bulit. Tavaly a Dürerben játszottunk együtt először és nagyon jó párosításnak bizonyult minden szempontból. Közben már a nagylemez anyagát is rögzítjük, hiszen a dalok bő fele már totálisan kész! Az EP megjelenése után már „csorgatunk” az albumról is némi ízelítőt. Természetesen új klip is készül, méghozzá lehet, hogy egy tőlünk szokatlan stílusú számra. Még annyit, hogy mind az EP, úgy az album is minden szempontból igen változatos lesz, és hogy a jelenlegi felállással március 22-én Berettyóújfaluban találkozhattok először a „Szemét” fesztivál keretében megrendezett koncerten.

DZ: Rengeteg új dal született, amik már jócskán túl vannak az ötlet szinten. Ezt mindet szeretnék felvenni és a nagyközönség elé vinni, minden lehetséges formában és fórumon keresztül. „Lemezeken”, koncerteken, klipeken, mindenhol.

https://www.facebook.com/tridentzenekar

 

Készítette: Papp "Mysy" Mihály
Kelet Underground / 2019. február
www.keletunderground.hu

www.facebook.com/keletunderground

 

 

Karthago - 10 év után új nagylemezzel és óriáskoncerttel ünneplik a zenekar 40. születésnapját, új dal és szöveges videó: Semmiért lázadtál

2019. február 09. (szombat) 18:24

Kevés zenekar mondhatja el magáról, hogy sikerül hosszú ideig egyben tartani egy egységes felállást, a legendás KARTHAGO zenekar tagsága - Gidófalvy Attila, Kiss Zoltán Zéro, Kocsándi Miklós, Szigeti Ferenc, és Takáts Tamás - pedig már 4 évtizede zenél együtt változatlan felállásban. Az idén 40 éves együttes február 22-én egy új, “Együtt 40 éve!!!” című nagylemezzel jelentkezik, a különleges jubileumot pedig egy óriási koncerttel ünneplik meg a Papp László Budapest Sportarénában.

10 év telt el a legutóbbi, 2009-es “Időtörés” album óta, ez idő alatt pedig egy újabb hard rock klasszikust készített el a hazai rockzenei színtér egyik legrégebb óta működő zenekara. A Hammer Records gondozásában érkező “Együtt 40 éve” lemez producere Szigeti Ferenc gitáros, a hamisítatlan, dinamikus Karthago hangzás pedig Varga Csaba hangmérnök munkája, aki a lemez keverését és maszterelését végezte. A felvételek a Green Studióban készültek 2018-ban, a lemezborító Hajnal Balázs munkája. Az első szöveges videó a “Semmiért lázadtál” című dalhoz máris elérhető a kiadó Youtube csatornáján.

▶️ Karthago: Semmiért lázadtál (hivatalos szöveges video / official lyric video)
www.youtube.com/watch?v=7z_hZzB2Svg

kart_band

A 10 vadiúj dalt tartalmazó “Együtt 40 éve!!!” nagylemez mindössze 1000 darabra limitálva, akusztikus bónusz CD-vel, exkluzív csomagolásban, ajándék poszterrel érkezik. A csak itt, ebben a formában elérhető akusztikus lemezen 13 klasszikus dal kapott helyet, köztük olyanok, mint “A fények, a hangok, az árnyak”, “Requiem”, “Apáink útján”, “Keleti éj”, illetve a “Senki lánya”. A felvételeket a Ram Colosseum-Rock Múzeumban készítette 2015-ben Csordás Zoltán, az utómunka a Jankai Stúdióban és a Zolasound Stúdióban zajlottak. A kiadvány ezen verziója jelenleg csak a Karthago előrendelői oldaláról rendelhető meg a készlet erejéig.

A friss anyag ultra-limitált -500 db- vinyl (“bakelit”) verzióban is elérhető lesz a zenekar fanatikus rajongói számára. A magas minőségű, gyönyörű kivitelezésű 12”-es LP a CD lemezek megjelenése után pár héttel érkezik.

▶️ Új Karthago kiadványok előrendelése:
karthago.band/

kartcdd

A jubileum megkoronázásaképp április 13-án, szombaton egy hatalmas születésnapi koncertet ad a zenekar a Broadway Event Kft. szervezésében a Papp László Budapest Sportarénában, ahol az elmúlt 40 év felejthetetlen dalai mellett felcsendülnek az új szerzemények is.

▶️ Karthago / Együtt 40 éve!!! óriáskoncert Facebook esemény:
www.facebook.com/events/272038520107782/

▶️ Karthago / Együtt 40 éve!!! óriáskoncert jegyvásárlás:
bit.ly/2taqTq9

KARTHAGO 2019:
Gidófalvy Attila: billentyűk, vokál

Kiss Zoltán Zéro: Basszusgitár, vokál
Kocsándi Miklós: dob, vokál
Szigeti Ferenc: gitárok, vokál
Takáts Tamás: ének

kart_cd

KARTHAGO - EGYÜTT 40 ÉVE!!!
(2019 / Hammer Records)

 1. Nincs határ
 2. Semmiért lázadtál
 3. Döntened kell
 4. Valahol…
 5. Rock a vérünk
 6. Legyek én a zenéd!
 7. Örök körforgás
 8. Szabadnapos szenvedély
 9. Eltévedt szív
 10. Fordult a világ

KARTHAGO - AKUSZTIKUS KONCERT
(2019 / Hammer Records)

 1. A fények, a hangok, az árnyak
 2. Barátok nélkül
 3. Apáink útján
 4. Senki lánya
 5. Néma asszony
 6. Csak a zene
 7. Egy nap az élet
 8. Mert szerettél
 9. Indulj tovább
 10. Hitvallás
 11. Requiem
 12. Keleti éj
 13. 30 év után


▶️ Karthago Facebook:
www.facebook.com/karthagoband/

▶️ Karthago hivatalos honlap:
www.karthagoband.com/

első oldal
<< előző
327/25
következő >>
utolsó oldal