Koncertek

Within Temptation, Beyond The Black
2018. dec. 12. 18:00
Budapest, Tüske csarnok
Within Temptation
Beyond The Black

2018. dec. 15. 20:00
Debrecen, Kaptár
Counter Clockwise

P.Box vendég Varga Miklós, Záróra
2018. dec. 22. 19:00
Debrecen, Roncsbár
P.Box vendég Varga Miklós
Záróra

2018. dec. 28. 19:00
Debrecen, Kaptár
Selfless Abuse
State Of Suffocation
Monster In Me

Kalapács, Smoking Frog
2019. jan. 12. 19:00
Debrecen, Roncsbár
Kalapács
Smoking Frog

Kalapács, Senor
2019. jan. 13. 18:00
Debrecen, Roncsbár
Kalapács
Senor

Brainstorm, Mob Rules, Gloryful
2019. jan. 27. 18:00
Budapest, Dürer Kert
Brainstorm
Mob Rules
Gloryful

ELFSONG - stúdiós videó

2011. június 11. (szombat) 10:48

Az ELFSONG zenekarból Somlói Ferenc mondta nekünk:

"Túl vagyunk az első sikeres "énekes napon", és nyugodtan mondhatjuk, hogy jól alakulnak a dolgok! Az már most látszik, hogy jól döntöttünk, amikor az ELFSONG projectbe kerestük az énekeseket, bár ugye most még csak a csapat egy kisebb csoportjával dolgoztunk. Igazi lelkes gárdát tudtunk összeállítani, és a sikeres közös munka bizonyítékára itt az első kisfilm, amit ezen az első közös napon rögzítettünk!

Mivel az egész felvételi időszakot, produkciót dokumentáljuk, így néhány hét múlva érkezik a következő rész!"

Csütörtökön indul a Pannónia Fesztivál

2011. június 07. (kedd) 21:43

Minden sátor áll már a Pannónia Fesztivál területén, kedden a színpadokat építik a Várpalota mellett Cseri-parkerdőben. Szerdán hangpróbát tartanak a szervezők, csütörtökön 14 órakor pedig megnyitja kapuit a rendezvény, hogy még aznap az amerikai Twisted Sister megadhassa az alaphangulatot. Az árak idén is rendkívül alacsonyak, egy korsó sör 360, egy pizza 750 forint lesz. A vonattal, teljes menetáru jeggyel érkezők hazafelé ingyen utazhatnak.

Mivel a Pannónia Fesztiválnak helyet adó Cseri-parkerdő dombtetőn fekszik, és a teljes területet fű borítja, az elmúlt napok esőzései miatt egyáltalán nem alakult ki sár. Így az építkezés is zavartalanul zajlott, és mára felhúzták az összes nagysátrat. Jelenleg a teraszok és a színpadok épülnek, szerdán pedig már hangpróbát tartanak a szervezők. Az italárak nem változtak tavalyhoz képest, így egy korsó sör 360 forintba kerül. Az ételeket is jutányos áron lehet majd megkapni, például egy 32 cm átmérőjű, helyben sütött pizza 750-800 forint között lesz. Meleg étkezési utalványt minden büfénél elfogadnak. Ételen, italon kívül semmilyen fegyvernek minősülő vagy annak látszó tárgyat, szúró-, vágó-, ütőeszközt, petárdát, robbanóanyagot, füstbombát, kábítószert vagy tudatmódosító szert nem lehet a fesztivál területére bevinni. Ezen eszközök bármelyikének birtoklása hatósági eljárást vonhat maga után. Továbbá kérik a szervezők, hogy a biztonságos és háborítatlan szórakozás érdekében zászlót, horgászbotot és zászlórudat senki se vigyen magával. Aki vonattal, teljes menetáru jeggyel érkezik az országhatáron belül, és a fesztiválon lepecsételi jegyét a MÁV-standnál, hazafelé ingyen utazhat. A várpalotai vasútállomásról és buszpályaudvarról különbuszok indulnak a Cseri-parkerdőbe, a menetrend megtalálható a fesztivál honlapján.

A fesztivál csütörtökön 14 órakor nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt. Első nap koncertezik többek közt a MAGNA CUM LAUDE, az EDDA, a BEATRICE, a HŐSÖK, a HEAVEN STREET SEVEN, az ANIMA SOUND SYSTEM, a VELŐRÓZSÁK, az AKELA, az INTIM TORNA ILLEGÁL és az ANNA & THE BARBIES. A nap, és egyben a fesztivál fénypontja az amerikai TWISTED SISTER fellépése lesz.

A rendezvényre a 3 napos bérlet (péntektől vasárnapig érvényes) 4.500, a 4 napos bérlet (csütörtöktől vasárnapig érvényes) 5.500, míg az 5 napos bérlet (csütörtöktől hétfőig érvényes) 6.500 forintba kerül. A hétfői bónusznapra külön is lehet jegyet vásárolni 2.900 forintért. A belépők árusítása a koncert.hu és a jegyshop.hu oldalakon, a Ticketexpress és az Interticket hálózatában, illetve a pannoniafesztival.hu-n zajlik.

További információ: www.facebook.com/pafe2011

Pénteken indul a MetalFest Csillebércen

2011. június 02. (csütörtök) 12:33

MetalFest 2011

Június 3-án, azaz pénteken elstartol az ország legnagyobb metal fesztiválja, a csillebérci Metalfest Open Air. A háromnapos rendezvényre 65 fellépő érkezik a világ 19 országából, és több százan dolgoznak majd a fesztiválozók felhőtlen és biztonságos szórakozása érdekében. A helyszínen már folynak az építési munkálatok, mi pedig összeszedtük a fesztiválozók számára legfontosabb információkat, és egy kicsit belestünk a kulisszák mögé is!

Bár a Metalfest Open Air Fesztivál csak pénteken indul, a fesztivál helyszínén már a hét eleje óta javában folyik az építkezés. A kerítéssel körbevett 46 hektáros területen sátortáborok, infópultok, vendéglátó egységek, csomagmegőrzők épülnek. Természetesen a fesztivál két fedett színpada is készül; a Nagyszínpad a többi Metalfesthez hasonlóan közel 250 négyzetméter méretű lesz, és 50.000 Wattnyi hangteljesítményre lesz képes! A színpadok a tavalyi évhez hasonlóan fedettek lesznek, ami minden körülmények között biztosítja majd a zavartalan és biztonságos szórakozást, és a legfontosabb útvonalak borítása is biztosított. A fesztivál három napja alatt megközelítőleg 300 ember dolgozik majd a helyszínen azért, hogy mindenki felhőtlenül és biztonságosan szórakozhasson.

Egy hosszú hétvégényi jó bulihoz persze nem csak a hangos zene szükséges: a fesztiválozókat széles kínálattal felvonuló vendéglátó gárda várja majd: az egytálételektől a pizzán át a hot-dogig és a hamburgerig számos különböző fogás lesz majd beszerezhető náluk. Mérsékelt áron érhető majd el a folyékony kenyér is: egy korsó sör az előrejelzések szerint 350 forintot kóstál majd. A mulatozásban megfáradt vendégeket pedig éjszakai fesztiválbusz-járat és kedvezményes tarifával dolgozó taxisok hada várja majd.

És persze a sztárokról se feledkezzünk meg, hiszen a szervezőknek az ő igényeit is kik kell elégíteniük, s bár a fellépők kéréseit tartalmazó dokumentumok általában titkosak, a fesztivál szervezője elárult pár érdekes részletet a tervekről. Az egyik zenekar tagjai például egytől egyig vegetáriánusok, sőt egyikük vegán is. Így a banda külön jelezte, hogy számítanak a szakács kreativitására, szóval izgalmas zöldségkreációk várják majd őket az öltözőben! Másoknál a többféle, legalább 80% kakaótartalmú csokoládé, a C-vitamint vagy éppen a saját masszőr számít feltétlenül szükségesnek.

Bár a nemzetközi fellépők általában ragaszkodnak saját jól bevált márkáikhoz, több zenekar is jelezte, szívesen megkóstolják a kiváló magyar söröket és borokat, így a szervezők többek között tokaji borokkal és a mindig nagy népszerűségnek örvendő pálinkákkal is várják a bandákat. A tengernyi jég és friss ásványvíz is mindenhol alapkövetelmény, s ennél már csak a törölközők fontosabbak. És hogy milyen mennyiségekben gondolkodunk? Sok mindent elárul, hogy csak a fellépő zenekarok részére előre kimosott, puha, illatos törölközők egyben elfoglalnának egy teljes faházat!

tovább olvasom >>>

Agrock Fesztivál infók

2011. május 31. (kedd) 11:40

Agrock Fesztivál 2011

Biztosan fellép a fesztiválon a debreceni SZEG zenekar. A zenekar 1999-ben alakult és már az első években leszerződtek a debreceni E.Z.S. kiadóhoz. Ennek a kapcsolatnak az eredményeképpen a 2002-es Summer Rocks fesztiválon a Slayer előtt mutathatták meg elképesztő színpadi tudásukat. A Szeg az elkövetkező években is sikert sikerre halmozott. 2005-ben az Invictus, a Monster Garage fejlesztője egy Szeg dalt választott az új játékukhoz. Turnéztak a Tankcsapdával, láthattuk őket nagy fesztiválokon és most megérkeztek az AGROCK színpadára is.

A görbeházi BEARFOOD és a kolozsvári GUERRILLAS is a biztos fellépők között szerepel már. A Bearfood is régi motoros már a metálosok között. Az 1997-ben alakult zenekar már a tavalyi fesztiválon is lehetőséget kapott és hatalmas sikert aratott. A kolozsvári Guerillas rendszeres fellépője a romániai fesztiváloknak. 2007-ben még a Sepultura előtt is sikerült egy helyet megcsípniük.

Jön az egykori Tankcsapda zenekar egyik alapító tagjával felálló BENZIN is Debrecenből, akik egész évben járják az országot és jobbnál jobb koncerteket adnak! A szemfüleseknek feltűnhetett a Benzin számai a 'Közvetítő marad' című filmben is!

Láthatjuk a félig görbeházi felállásban játszó WANNABE COWBOYS-t, akik Magyarországon egyedülálló kezdeményezés, ugyanis jelenleg az egyetlen party-bluegrass zenekar!

A fellépők között található nem utolsó sorban az AETRIGAN is. A zenekar 2008-ban alakult, stílusuk pedig metalcore. Már a pályafutásuk elején nagy sikereket tudhattak magukénak a Hajdú-Bihar Megyei srácok. Az Aetrigan az a féle zene, ami csak izmos hangzással szakít. A koncepció egyszerű, a svédacélok reinkarnációi némi mai HC húzással, bunkósbot acsarkodással, majd dallamos és szárnyaló refrénekkel, szép szólókkal, érzésekkel, érzelmekkel, nagy zuhanásokkal, esésekkel és repüléssel, amit aztán széttépnek a szaggató riffek. Tehát érdemes lesz mindenképpen megnézni a koncertjüket!

Hamarosan további fellépők sorával jelentkezünk! Találkozzunk az AGROCK-on!

AGROCK Fesztivál 2011.07.29-31. Görbeháza - naprakész infókkal keresd a fesztivál facebook vagy weboldalát.

SLYTRACT hírek

2011. május 25. (szeda) 20:00

A SLYTRACT-ből Melegh B. Gábor gitáros/énekes szolgált új hírekkel a bandáról és a hamarosan érkező második albumról.

"Az augusztus 5-én megjelenő 'Existing Unreal' egyik dalában Andreas Holma szólózik egyet, mint vendégzenész. Holma-t a HYPOCRISY és a SOILWORK zenekarokból ismerhetitek, előbbinek kezdetben turnégitárosa, később tagja volt (2005), utóbbinak pedig turnégitárosa. Andreas, Gáborral már korábban kapcsolatban állt, így adta magát a felkérés. Mivel tetszett neki az új SLYTRACT nóta, gyorsan fel is játszotta a témáját. Ismét jelentkezünk egy videóval, ezúttal a hangszeres rész első fejezetéhez érkeztünk, amelyben Galántay Tamás beszél a dobfelvételekről, annak körülményeiről és a tapasztalatairól.

Hamarosan újra jelentkezünk, újabb hírekkel és videókkal, koncertdátumok továbbra is a zenekar facebook és myspace oldalán. Addig is: Augusztus 5., 'Existing Unreal'.

Üdv, Slyers"

SLYTRACT koncertek:

  • 2011. június 10. Miskolc, Gárdonyi
  • 2011. július 08. Pécs, Rockmaraton
  • 2011. augusztus 20. Miskolc, Gyárfeszt

SZÉLSŐ ÉRTÉK hírek

2011. május 25. (szeda) 19:48

A SZÉLSŐ ÉRTÉK zenekar küldte el a velük kapcsolatos aktualitásokat:

"A 'Hangot hallottam' című bemutatkozó albumunk kapható a nagyobb bevásárlóközpontokban (Tesco, Interspar, Auchan, Rossmann...), illetve megvásárolható a koncertjeinken. A dalokat teljes terjedelmükben meghallgathatjátok ITT.

Már a YouTube-on a SZÉLSŐ ÉRTÉK 'Hangot hallottam' című dalára készült videoklip és hamarosan készül az új klip! Kérjük írjátok meg, melyik dalunkra látnátok szivesen a következő klipet!

A legközelebbi lemeztbemutató koncert: 2011 június 3. Ártánd, II. Határok Nélküli Motoros és Családi Nap

További info weblapunkon: www.szelsoertek.hu"

első oldal
<< előző
299/279
következő >>
utolsó oldal