Koncertek

A Tour For The Demented 2018
2018. nov. 22. 19:00
Budapest, Barba Negra Music Club
Annihilator

2018. dec. 15. 20:00
Debrecen, Kaptár
Counter Clockwise

2018. dec. 22. 19:00
Debrecen, Roncsbár
P.Box

2019. jan. 12. 19:00
Debrecen, Roncsbár
Kalapács

I. Zorall tehetségkutató

2011. május 08. (vasárnap) 13:07

Zorall Debrecenben

A IV. Zorall Sörolimpia keretein belül megrendezésre kerül az I. Zorall tehetségkutató Megyeren. Várjuk tettre kész zenekarok jelentkezését, akik hajlandóak egy jó kis buliért és nem utolsósorban egy kemény verseny kedvéért Megyerre utazni, ott egy jót zenélni, és ha szerencsések, akkor nyerni. A faluban felállított kisszínpadon, három napon keresztül délután 15 órától folyik majd a kimittud, majd a harmadik nap végén kihirdetjük a győztes zenekart. Hogy rögtön dolga is legyen, felléphet a headliner ZORALL zenekar előtt augusztus 20-án.

További nyeremények:

  • Fellépési lehetőség a ZORALL zenekar vendégeként a Club 202-ben
  • Próbatermi lehetőség a Csepel Zeneművek termeiben
  • Fellépési lehetőség a Rockműhely valamely buliján
  • Promóciós csomag a Vaskarc.hu-tól (interjú, lemezismertető stb.)

A jelentkezés feltétele: légy elszánt és vállalj be nem csak egy megmérettetést, hanem egy három napig tartó Zorallkodást is. Jelentkezni az alábbi email címen lehet: andrea.boltsek@rockmuhely.hu

CROSSHOLDER - az első magyar metal banda Thaiföldön

2011. május 08. (vasárnap) 12:14

Ami még magyar metal zenekarnak sohasem sikerült, az a CROSSHOLDER-nek igen. Május 13-án bemutatkozhat a bangkoki Rock Pubban, ahol olyan zenekarok játszottak már eddig, mint a SODOM, az EXODUS, a DRAGONFORCE vagy a NAPALM DEATH.

Előtte még egy itthoni premier is vár a bandára, hiszen szombaton (május 7-én, 17 órakor) debütál első profi videoklipjük a Magyar Rock TV-n. A klip a 'Miriam' című dalra készült és Nahi (ex-WISDOM) énekel benne, aki a thaiföldi koncerteken is fellép a csapattal.

"Van egy Bangkokban élő barátom, és ő javasolta, hogy próbáljunk kijutni Thaiföldre, mert ott imádják a látványos koncerteket, a koncepciózus történeteken alapuló produkciókat, na meg a rockzenét is - magyarázta a CROSSHOLDERbőgőse, Güzü. - Sok-sok nehézség után az a lényeg, hogy május 13-án Bangkok legpatinásabb rockklubjában fő attrakcióként fogunk játszani, majd következik hét további koncert. Időközben egy komoly helyi promoter és kiadó is elkezdett érdeklődni irántunk, a további egyeztetés pedig majd kint zajlik."

Pannónia Feszt - már csak pár hét

2011. május 06. (péntek) 11:21

Már csak alig néhány hét, és kezdetét veszi az 5. Pannónia Fesztivál Várpalotán, a Cseri-parkerdőben!

Igen, nem csalunk, ez már az ötödik lesz, ebből az alkalomból pedig a megszokott négy helyett idén ötnapos az idei PaFe! Június 9-től 13-ig - természetesen pünkösd hétvégén - a Kiscsillagon át az Eddáig, a 30Y-tól az Ossianig több, mint 150 zenekar koncertjével és csaknem 200 programmal várunk! A hazai előadók alkotta repertoár mellett igazi csavar az amerikai Twisted Sister! A 'We're Not Gonna Take It' az 'I Wanna Rock' és megannyi megasláger atyjai rögtön az első napon, azaz június 9-én (csütörtökön) zúznak egy óriásit a PaFe Nagyszínpadán! A résztvevők történelmi pillanatnak lehetnek szem- és fültanúi, hiszen a PaFén eddig még nem tette tiszteletét külföldi sztárfellépő!

Az 5. Pannónia Fesztiválra jegyek már kaphatók az ismert jegyirodákban, további információkért pedig látogass el honlapunkra - www.pannoniafesztival.hu, illetve a FaceBookon is megtalálod a részleteket.

Készülj a nyár hivatalos nyitóbulijára! I WANNA ROCK!!!

ANGERSEED - szavazd be őket a Rockmaratonra

2011. május 05. (csütörtök) 23:39

Az alábbi kéréssel fordul hozzátok a debreceni ANGERSEED zenekar:

"Segítségeteket kérnénk, hogy esélyünk legyen játszani az idei Rockmaraton Fesztivál keddi napján a Nagyszínpadon az AGNOSTIC FRONT és a TANKCSAPDA előtt! Szavazási határidő: 2011.05.26. (csütörtök) 24:00. A szavazáshoz kattoljatok a FaceBookon.

Támogatásotokat és szavazataitokat előre is köszönjük!
Üdvözlettel, az ANGERSEED!"

AgRock fesztivál hírek

2011. május 04. (szeda) 12:15

AgRock Fesztivál 2011

A májust egy megújult honlappal és első fellépők nevével nyitotta az AGROCK Feszt crew.

Biztosan fellép a fesztiválon a debreceni SZEG zenekar. A zenekar 1999-ben alakult és már az első években leszerződtek a debreceni E.Z.S. kiadóhoz. Ennek a kapcsolatnak az eredményeképpen a 2002-es Summer Rocks fesztiválon a Slayer előtt mutathatták meg, hogy mit tudnak. A Szeg az elkövetkező években is sikert sikerre halmozott. 2005-ben az Invictus, a Monster Garage fejlesztője egy Szeg dalt választott az új játékukhoz. Turnéztak a Tankcsapdával, láthattuk őket nagy fesztiválok és most megérkeztek az AGROCK színpadára is.

A görbeházi BEARFOOD és a kolozsvári GUERILLAS is a biztos fellépők között szerepel már. A Bearfood is régi motoros már a metálosok között. Az 1997-ben alakult zenekar már a tavalyi fesztiválon is lehetőséget kapott. A kolozsvári Guerillas rendszeres fellépője a romániai fesztiváloknak. 2007-ben még a Sepultura előtt is sikerült egy helyet megcsípniük.

További fellépők hamarosan. Addig is: www.agrock.hu

Forrás: vaskarc.hu

I. PolgárPUNKasztó Fesztivál a Dürerben

2011. május 02. (hétfő) 18:01

Május 28-án rendezi első PolgárPUNKasztó Fesztiválját a Rockműhely. A rendezvény nem csak négy, remek punk rock zenekar koncertje lesz, hanem a KGB zenekar első idei budapesti fellépése is. Nem titok, hogy a banda már a második lemezén dolgozik és a Kontor Tamás kilépése után Szőke Gáborral megerősödött csapat hamarosan többet is elárul majd a készülő új albumról.

A fesztiválon fellép még a mosonmagyaróvári TIRPUNK, aki szintén új lemezzel fog előrukkolni még az idén és jól ismert a Dürer látogatói számára. A fiúkat idén megnézhetitek a Pannónia Fesztiválon, és nekem megígérték, hogy befejezik majd a koncertet, mire kezd a Twisted Sisters.

A következő fellépő a BUGZ, aki híres a pozitív gondolkodásról, a nők szeretetéről és a rózsaszín bugyikról. Hogy feltöltik-e a bugyi készletet erre az estére, az legyen meglepetés.

A ROTTEN TOMATOES sem ismeretlen eme stílus kedvelői számára. A szinte folyamosan koncertező zenekarnak még arra is volt ideje, hogy elkészítse legújabb albumát 'At least we tired' címmel. A lemez még a coming soon stádiumában van, reméljük május 28-án már kapunk belőle valami ízelítőt.

2011.05.28. | Dürer kert | Belépő: 1000 HUF | Kapunyitás: 20:00

www.rockmuhely.hu

első oldal
<< előző
296/280
következő >>
utolsó oldal