Koncertek

A Tour For The Demented 2018
2018. nov. 22. 19:00
Budapest, Barba Negra Music Club
Annihilator

2018. dec. 15. 20:00
Debrecen, Kaptár
Counter Clockwise

2018. dec. 22. 19:00
Debrecen, Roncsbár
P.Box

2019. jan. 12. 19:00
Debrecen, Roncsbár
Kalapács

Jubileumi PHAIDON koncert

2011. április 21. (csütörtök) 01:11

A zenekar idestova 17 éve alakult, PHAIDON néven 1995 óta létezik. Már 2008-ban felvetődött egy ex-tagokat felvonultató koncert ötlete, még szegény alapító basszusgitárosunk Venyige Balázs által (1978-2008.) R.I.P. 2010-ben nem sikerült tető alá hozni a jubileumi bulit a tagok ill. ex-tagok egyég elfoglaltságai miatt, idén január óta viszont gőzerővel folynak a próbák, nagyon jó, baráti, nosztalgikus hangulatban. A vendégek miatt elővettünk olyan régi dalokat, amiket pl. 1998 óta vagy szinte egyáltalán nem játszottunk. Elsősorban az 1998-as Contrast demóról ill. az 1999-es P.O.L.I.P. demóról szemezgettünk, de lesz meglepetés is. Vendégek: Bekker Jani (ének, 1996-2000.) Himmer Krisztián (gitár 1998-2001.) Orbán Szabolcs (basszer 2001-2003.)

Phaidon

A PHAIDON egy sajátosan eltűnő - felbukkanó, saját útját járó zenekar volt mindig is. Inkább szakmai, mint közönség sikerről beszélhetünk. 1997 és 2003 között volt szerencsénk nagyon jó bandák előtt játszani: CARBON CAGE - 1997, FRESHFABRIK - 1999, TANKCSAPDA - 2003. 2006 óta elég inaktív a zenekar, ennek alapvető oka a tagok egyéb zenekari tevékenysége (CZ - P.Box, Jessie Galante Band, Project, Paszti - Benzin, Project, RP - Project, Jessie Galante Band) Takács Janó - Jessie Galante Band). 2009-ben tört meg a csend a Kelet Underground meghívásának köszönhetően.
Vendégünk a FROGSHOW lesz, akikkel évek óta baráti a viszony. A korábbi szoboszlói Galéria RockFest-eknek is állandó vendégei voltak. Mindig is bírtuk, amit csinálnak, szerintem túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a legkirályabb AIC tribute zenekar voltak, de a saját dalaik is nagyon jók. Reméljük hoznak pár feldolgozást is!

A koncert április 23-án lesz a hajdúszoboszlói Rock Cafe-ban, a belépés INGYENES lesz.

www.myspace.com/phaidonmusic
www.youtube.com/user/phaidonofficial
www.frogshow.hu

Keressétek a PHAIDON-t a Facebook-on is!

Grátisz buli a MAGMA RISE ajánlata

2011. április 19. (kedd) 22:33

Korábban már jelentkeztünk a MAGMA RISE és a VOIVOD közös fellépésének hírével, de kiegészítésül újabb fontos részleteket szeretnék megosztani veletek, mégpedig, hogy a SZEG társaságában lezajló április 23-ai debreceni koncertjükre a belépés ingyenes lehet azoknak, akik a csapattól rendelik meg a kedvezményes jegyet a VOIVOD bulira: "Aki április 21-én este óráig e-mailben jelzi nekünk a lenti email címen, hogy szeretne ott lenni a Voivoddal közös bulin, annak egy kedvezményes - 4300 forintos áron - személyesen házhoz visszük a jegyét Budapesten, és még egy ajándék MAGMA RISE CD-t vagy pólót is kap mellé! Tehát azt is írjátok meg, hogy melyiket választanátok, a póló esetében pedig méretet is kérnénk! A spéci zenekari kézbesítésre április 22-én 18 és 21 óra között, vagy április 23-án 10 és 14 óra között lesz lehetőségünk. Figyelem: CSAK ebben az időpontban, csak Pesten! Azonban a debreceni rajongók számára is van egy ajánlatunk! Április 23-án ugyanis Debrecenben játszunk, többek között a Szeg társaságában, és erre az igen súlyosnak ígérkező, összesen 5 zenekart felvonultató bulira a MAGMA RISE vendégeként, ingyen jöhet be az, aki a fenti kedvezményes áron jegyet rendel nálunk a VOIVOD-os bulira. Természetesen itt is adunk ajándék CD-t vagy pólót, a jegyet pedig a debreceni Kaptárban, a koncert helyszínén át is tudjuk majd adni egy kis sörözéssel egybekötve! (nevet) Ebben az esetben is várjuk az email-es jelentkezést, hogy a részleteket tisztázhassuk."

www.magmarise.net
www.myspace.com/magmarise
www.facebook.com/magmarise

Forrás: www.rockinform.hu

BLACK LABEL SOCIETY - Zakk Wylde végre Budapesten

2011. április 18. (hétfő) 23:05

Zakk Wylde

Régi, 6 éves adósságát fogja leróni a Zakk Wylde gitáristen vezette BLACK LABEL SOCIETY, ugyanis a 2005-ben várva várt, majd elmaradt magyarországi bemutatkozó koncertjüket 2011. június 29-én fogják bepótolni. Mindenki készüljön: a Petőfi Csarnokban brutális rifforgiában lehet majd részünk, amit a modernkori gitározás koronázatlan királya személyesen fog prezentálni. Zakk Wylde alig húszéves korában került Ozzy Osbourne mellé, ahol hamar elismerést vívott ki fantasztikus gitárjátékával és messziről felismerhető stílusával. Az együttműködés gyümölcsöző volt: platinalemezek, teltházas turnék és Grammy díj az 'I Don't Want to Change The World'-ért.. csak hogy néhányat említsünk a legfontosabb pillanatokból.Zakk Wylde akkor sem tétlenkedett, amikor a "Sötétség hercege" éppen pihenőn volt: 1994-ben és '96-ban két inkább akusztikus hangvételű, country felé hajló lemezt jelentetett meg, mígnem 1998-ban elérkezettnek látta az időt, hogy a világra szabadítsa a BLACK LABEL SOCIETY-t. Zakk jellegzetes (és természetesen leutánozhatatlan) játékstílusa - vagyis a mázsás, sípolásoktól hemzsegő riffszörnyetegek és eszeveszett szólók - mellett öblös, délies énekhangja a fő védjegyei a zenekarnak. Érdekes történet Ozzy és a BLS kapcsolatáról, hogy a 2002-es 1919 Eternal albumon több számot Zakk eredetileg a közelgő Ozzy lemezre írt, amire a Főnök csak ennyit mondott: "túlságosan Black Label, inkább meg kéne tartanod őket..." Zakk Wylde pedig így is tett, és azóta sem szeret tétlenkedni: sorra jelennek meg a lemezei, a kitartó munkának hála pedig mára a Black Label Society egyike a legnépszerűbb rockzenekaroknak.

A legendás gitárost és zenekarát június 29-én nézhetjük meg a Petőfi Csarnokban, jegyünket pedig már megvehetjük a Ticketportal országos bolthálózatában - köztük az ismert rockboltokban - továbbá a weboldalon, ahol a jegyeket akár otthon is kinyomtathatjuk, kezelési költség nélkül.

Tehát:
A Concerto Music bemutatja: Berzerkus Tour 2011
2011. június 29., szerda 20.00 óra
Budapest, Petőfi Csarnok
BLACK LABEL SOCIETY koncert
Belépő: 7900 Ft elővételben, 8900 Ft a koncert napján

Forrás: www.rockinform.hu

SLYTRACT - augusztusban érkezik az új lemez

2011. április 18. (hétfő) 20:49
Slytract

Az új SLYTRACT lemez kapcsán Melegh Gábor B. a következőket nyilatkozta:

"A következő SLYTRACT nagylemez 2011. augusztus 5-én fog megjelenni a NoiseHead Records gondozásában. A Relapse Records az USA-ban fogja terjeszteni a lemezt, további terjesztőkről később fogunk híreket adni, amint lefixálódott minden. A lemez az 'Existing Unreal' címet fogja viselni, amely tökéletesen kifejezi az új anyag koncepcióját. Hogy ez pontosan mit takar, nehéz lenne pár sorban elmagyarázni és nem is lenne célszerű, mivel ez a dalok és szövegek feladata lesz.

Az első mixek is megérkeztek már Ausztriából, a munka folyamatosan halad, sok lesz az újdonság, ami a hangzásvilágban is meg fog mutatkozni. Ez főképp abban rejlik, hogy a dallamos, atmoszférikus részek legalább akkora jelentőséget kapnak, mint a brutalitás. Az alább található koncertdátumok már fixálódtak, a bőgősünk, Szabolcs július közepén jön haza véglegesen külföldről, azelőtt lesz pár buli, ahol még Jakab Viktor fog kisegíteni, mint session bőgős.

Megtaláltok minket a FaceBook-on is, lájkolni lehet, tessék, továbbá kövessétek a youtube-ot, myspace-t stb. Itt pedig megtekinthetitek a második lemeztrailert, amelyhez mindenkinek nagyon kellemes szórakozást kívánunk!"

A zenekart 2011. július 8-án láthatjátok élőben a pécsi Rockmaraton Fesztiválon, valamint 2011. augusztus. 27-én a Dürer Kertben, ahol is a készülő lemez bemutató koncertje lesz.

Fekete Zaj fesztivál - ULVER és WOVEN HAND a Mátrában

2011. április 16. (szombat) 22:35

Alakul az idei Fekete Zaj programja. Olyan zenekarok jönnek az idei fesztiválra, mint a WOVEN HAND (USA), az ULVER (NOR), a NEGURA BUNGET (RO), a WATCH MY DYING, az ANGERTEA, a HANGMÁS, a YELLOW SPOTS, a KOLLAPS, LISA CUTHBERT (IRE), a LEAFBLADE (UK), a POZVAKOWSKI, a NULLADIK VÁLTOZAT és még sokan. A részletes lista a www.feketezaj.hu honlapon található meg és hamarosan bejelentünk még néhány izgalmas hazai és külföldi fellépőt. Az idén három színpadosra bővülő fesztiválon kiállítást is rendezünk: 'Kihalt állatok kertje' címmel Kocsis Eszter munkáit láthatjátok - a fesztiválhoz illő hangulatú darabokról van szó.
A szálláshelyek közül a kétágyas szobák már elfogytak, de hamarosan új szállásajánlatokkal is jelentkezünk. A jegyárak és a szállásdíjak szintén a fesztivál honlapján tekinthetők meg.
Fekete Zaj Fesztivál - 2011. augusztus 4-5-6. - Mátrafüred, Sástó

SZJA 1% - A korábbi évekhez hasonlóan is támogatható a Negative Art SZJA 1%-os felajánlásokkal. Az idei felajánlásokat is a hazai zenekarok támogatására fordítjuk és idén a befolyt támogatások közel feléből pedig az ANGERTEA nemzetközi törekvéseit (külföldi promóció, menedzsment felállítása) segítjük.

A Szinkron Közhasznú Egyesület adószáma: 18382127-2-04
Köszönünk minden támogatást!

GORILLA - külföldi bulik

2011. április 16. (szombat) 11:51

Gorilla

A GORILLA ismét több, rangos külföldi szereplés elé néz az elkövetkezendő időszakban. Először, a 2010-es év egyik legnagyobb sikerű GORILLA koncertjének helyszínére térnek vissza idén is, Kievbe, az Ukrabilly Bang 7 fesztiválra főbandaként május 1-én. Az idén hetedik alkalommal megrendezett Ukrabilly Bang fesztivál a legnagyobb és legrangosabb psychobilly/rockabilly esemény Ukrajnában, de a volt szovjet tagállamok között is. A rendezvényt minden évben több ezer ember keresi fel, Ukrajnából, Oroszországból, Fehéroroszországból, de nyugati pénztárcákhoz képest meglehetősen alacsony árak és vendégszeretet miatt rengetegen érkeznek az Egyesült Királyságból és egyéb, nyugat-európai országokból is. Idén 21 zenekar lép fel a rendezvényen, kiemelt helyen a műfaj legrégibb és legjelentősebb alakjai, az angol Meteors. A kijevi Bingo Klub, a város egyik legjelentősebb, világszínvonalú hangtechnikával felszerelt rock koncertterme ad otthont az eseménynek.

Ezt követően a szintén a tavalyihoz hasonlóan az évente megrendezendő 19. Psychobilly Meeting vendége lesz a zenekar a Spanyol Riviérán, Pineda De Mar-ban. Ez a rendezvény világviszonylatban az első, azt is mondhatnánk, hogy a "műfaj Sziget Fesztiválja", hiszen az egyhetes rendezvényen a világ minden részéből, Brazíliától Japánig, minden kontinensről érkező több ezer ember, iszik, fürdik, kikapcsolódik, és este koncerteket hallgat. A rendezvény július 5-től 12-ig tart.

http://pineda.psychobilly.org/
http://www.facebook.com/Psychobillymeetingpineda
http://www.facebook.com/gorillapsycho

első oldal
<< előző
296/282
következő >>
utolsó oldal