Koncertek

Reckless Roses / Guns N'Roses tribute, Heritage
2019. már. 30. 19:00
Debrecen, Kaptár
Reckless Roses / Guns N'Roses tribute
Heritage

2019. ápr. 05. 20:00
Debrecen, Kaptár
Rózsaszín Pittbull
Rock N'Roll Radikál

Iron Maidnem, Swanheart /Nightwish Tribute/
2019. ápr. 13. 19:30
Debrecen, Kaptár
Iron Maidnem
Swanheart /Nightwish Tribute/

2019. ápr. 19. 20:00
Debrecen, Roncsbár
Moby Dick

Tormentor, Perihelion
2019. szep. 20. 20:00
Debrecen, Roncsbár
Tormentor
Perihelion

2019. okt. 22. 19:00
Debrecen, Kaptár
Sear Bliss

A Tour For The Demented 2018
2019. nov. 21. 19:00
Budapest, Barba Negra Music Club
Annihilator

Idén is Huncut Fesztivál Debrecenben

2011. június 15. (szeda) 01:14

Immár másodszor, június 24-26. között rendezzük meg a Huncut Fesztivált. A tavalyi hármashegyaljai rendezvény a fellépők és a közönség körében egyaránt nagy sikert aratott. Idén a Debreceni Nyár keretein belül debreceni fiatalokból álló könnyűzenei együttesek kapnak fellépési lehetőséget. Az előadók közül sokan a Rocksuli szárnyai alatt nevelkedtek, sajátították el a hangszeres játékot, az éneklést, a zene és a szövegírás alapjait. Az ingyenesen látogatható Kossuth téri koncertek után a buli a Kaptárban folytatódik. A Domb u. 1. szám alatti szórakozóhelyen további zenekarok lépnek fel, majd dj-k húzzák reggelig a talp alá valót: L-spyda (liquid drum 'n bass), Dj. Saboteur, Csanda (rock), Kisszántó.

A fesztivál programja megtalálható itt: morze.tumblr.com, valamint a FaceBook-on.

CROSSHOLDER turné - magyar siker Thaiföldön!

2011. június 13. (hétfő) 22:19

Múlt héten hazaérkezett Thaiföldről és pénteken már élménybeszámolót is tartott a CROSSHOLDER zenekar. A háromhetes turné során 5 koncertet adtak, kettőt Pattayában, hármat pedig Bangkokban. Mindenhol világsztároknak kijáró szeretettel és tisztelettel fogadták a magyar zenekart. Az összes buli telt házas volt és nem győzték osztogatni a cd-ket és a pólókat. Az első, a The Rock Pubban tartott koncertet a Rock TV bangkoki stábja is rögzítette és a koncert után sikerült egy amerikai promóterrel is beszélniük a fiúknak. Az Immortal klubban kétszer is felléptek a három hét során, ami kevés külföldi zenekarnak sikerül, hiszen a bejutásra is néha éveket kell várni.

Crossholder és thaiföldi rockerek

A nagy sikerű turné után az élet itthon sem áll meg. A zenekart legközelebb a Rockmaraton Fesztiválon nézhetjük meg, július 9-én 17 órától a Rockerek.hu színpadon.

www.crossholder.com

EGO-Project hírek

2011. június 11. (szombat) 10:54

Az EGO-Project túl van egy várva várt, de várakozáson felül sikerült Metalfest bulin. A 18 órai kezdés ellenére már az intro alatt szépen megtelt a RockTV színpad sátra. Öröm volt a 40 percesre szabott bulin a közönség sorai között ismerősöket látni azok közül, akik a PeCsa koncerten is a csapattal együtt áztak bőrig. Köszönjük mindenkinek, aki eljött!

EGO-Project

Örömmel jelentjük, hogy a bokasérülés miatt májusban pihenőre kényszerült Belo Zsolti visszatért! A jövő hét csütörtökön, azaz június 16-án már Zsoltival nyitjuk a Karasna Fesztivál műsorát a Rockélet Nagyszínpadon!

Kevésbé örömteli hírünk is van. A megcélzott fesztiválok közül elég kevésre sikerült leigazolnunk, és sajnos ezek között is van, amely visszamondta a meghívását, ezért nem játszunk a zentai Nyári Ifjúsági Játékokon. Ám hogy a vajdasági EGO-rajongókat kárpótoljuk az elmaradt koncertért, ősszel a Zeppelin Clubban nyomunk nekik egy bulit!

Készülnek a dalok a harmadik EGO lemezre és elkészült egy új klip koncepciója is, amely egy vadiúj nótára készül majd. Minden szempontból meglepetés lesz a videó, de a dal is!

További hírekért, információkért látogassátok az EGO webet és kövessetek minket a facebookon is!

ELFSONG - stúdiós videó

2011. június 11. (szombat) 10:48

Az ELFSONG zenekarból Somlói Ferenc mondta nekünk:

"Túl vagyunk az első sikeres "énekes napon", és nyugodtan mondhatjuk, hogy jól alakulnak a dolgok! Az már most látszik, hogy jól döntöttünk, amikor az ELFSONG projectbe kerestük az énekeseket, bár ugye most még csak a csapat egy kisebb csoportjával dolgoztunk. Igazi lelkes gárdát tudtunk összeállítani, és a sikeres közös munka bizonyítékára itt az első kisfilm, amit ezen az első közös napon rögzítettünk!

Mivel az egész felvételi időszakot, produkciót dokumentáljuk, így néhány hét múlva érkezik a következő rész!"

Csütörtökön indul a Pannónia Fesztivál

2011. június 07. (kedd) 21:43

Minden sátor áll már a Pannónia Fesztivál területén, kedden a színpadokat építik a Várpalota mellett Cseri-parkerdőben. Szerdán hangpróbát tartanak a szervezők, csütörtökön 14 órakor pedig megnyitja kapuit a rendezvény, hogy még aznap az amerikai Twisted Sister megadhassa az alaphangulatot. Az árak idén is rendkívül alacsonyak, egy korsó sör 360, egy pizza 750 forint lesz. A vonattal, teljes menetáru jeggyel érkezők hazafelé ingyen utazhatnak.

Mivel a Pannónia Fesztiválnak helyet adó Cseri-parkerdő dombtetőn fekszik, és a teljes területet fű borítja, az elmúlt napok esőzései miatt egyáltalán nem alakult ki sár. Így az építkezés is zavartalanul zajlott, és mára felhúzták az összes nagysátrat. Jelenleg a teraszok és a színpadok épülnek, szerdán pedig már hangpróbát tartanak a szervezők. Az italárak nem változtak tavalyhoz képest, így egy korsó sör 360 forintba kerül. Az ételeket is jutányos áron lehet majd megkapni, például egy 32 cm átmérőjű, helyben sütött pizza 750-800 forint között lesz. Meleg étkezési utalványt minden büfénél elfogadnak. Ételen, italon kívül semmilyen fegyvernek minősülő vagy annak látszó tárgyat, szúró-, vágó-, ütőeszközt, petárdát, robbanóanyagot, füstbombát, kábítószert vagy tudatmódosító szert nem lehet a fesztivál területére bevinni. Ezen eszközök bármelyikének birtoklása hatósági eljárást vonhat maga után. Továbbá kérik a szervezők, hogy a biztonságos és háborítatlan szórakozás érdekében zászlót, horgászbotot és zászlórudat senki se vigyen magával. Aki vonattal, teljes menetáru jeggyel érkezik az országhatáron belül, és a fesztiválon lepecsételi jegyét a MÁV-standnál, hazafelé ingyen utazhat. A várpalotai vasútállomásról és buszpályaudvarról különbuszok indulnak a Cseri-parkerdőbe, a menetrend megtalálható a fesztivál honlapján.

A fesztivál csütörtökön 14 órakor nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt. Első nap koncertezik többek közt a MAGNA CUM LAUDE, az EDDA, a BEATRICE, a HŐSÖK, a HEAVEN STREET SEVEN, az ANIMA SOUND SYSTEM, a VELŐRÓZSÁK, az AKELA, az INTIM TORNA ILLEGÁL és az ANNA & THE BARBIES. A nap, és egyben a fesztivál fénypontja az amerikai TWISTED SISTER fellépése lesz.

A rendezvényre a 3 napos bérlet (péntektől vasárnapig érvényes) 4.500, a 4 napos bérlet (csütörtöktől vasárnapig érvényes) 5.500, míg az 5 napos bérlet (csütörtöktől hétfőig érvényes) 6.500 forintba kerül. A hétfői bónusznapra külön is lehet jegyet vásárolni 2.900 forintért. A belépők árusítása a koncert.hu és a jegyshop.hu oldalakon, a Ticketexpress és az Interticket hálózatában, illetve a pannoniafesztival.hu-n zajlik.

További információ: www.facebook.com/pafe2011

Pénteken indul a MetalFest Csillebércen

2011. június 02. (csütörtök) 12:33

MetalFest 2011

Június 3-án, azaz pénteken elstartol az ország legnagyobb metal fesztiválja, a csillebérci Metalfest Open Air. A háromnapos rendezvényre 65 fellépő érkezik a világ 19 országából, és több százan dolgoznak majd a fesztiválozók felhőtlen és biztonságos szórakozása érdekében. A helyszínen már folynak az építési munkálatok, mi pedig összeszedtük a fesztiválozók számára legfontosabb információkat, és egy kicsit belestünk a kulisszák mögé is!

Bár a Metalfest Open Air Fesztivál csak pénteken indul, a fesztivál helyszínén már a hét eleje óta javában folyik az építkezés. A kerítéssel körbevett 46 hektáros területen sátortáborok, infópultok, vendéglátó egységek, csomagmegőrzők épülnek. Természetesen a fesztivál két fedett színpada is készül; a Nagyszínpad a többi Metalfesthez hasonlóan közel 250 négyzetméter méretű lesz, és 50.000 Wattnyi hangteljesítményre lesz képes! A színpadok a tavalyi évhez hasonlóan fedettek lesznek, ami minden körülmények között biztosítja majd a zavartalan és biztonságos szórakozást, és a legfontosabb útvonalak borítása is biztosított. A fesztivál három napja alatt megközelítőleg 300 ember dolgozik majd a helyszínen azért, hogy mindenki felhőtlenül és biztonságosan szórakozhasson.

Egy hosszú hétvégényi jó bulihoz persze nem csak a hangos zene szükséges: a fesztiválozókat széles kínálattal felvonuló vendéglátó gárda várja majd: az egytálételektől a pizzán át a hot-dogig és a hamburgerig számos különböző fogás lesz majd beszerezhető náluk. Mérsékelt áron érhető majd el a folyékony kenyér is: egy korsó sör az előrejelzések szerint 350 forintot kóstál majd. A mulatozásban megfáradt vendégeket pedig éjszakai fesztiválbusz-járat és kedvezményes tarifával dolgozó taxisok hada várja majd.

És persze a sztárokról se feledkezzünk meg, hiszen a szervezőknek az ő igényeit is kik kell elégíteniük, s bár a fellépők kéréseit tartalmazó dokumentumok általában titkosak, a fesztivál szervezője elárult pár érdekes részletet a tervekről. Az egyik zenekar tagjai például egytől egyig vegetáriánusok, sőt egyikük vegán is. Így a banda külön jelezte, hogy számítanak a szakács kreativitására, szóval izgalmas zöldségkreációk várják majd őket az öltözőben! Másoknál a többféle, legalább 80% kakaótartalmú csokoládé, a C-vitamint vagy éppen a saját masszőr számít feltétlenül szükségesnek.

Bár a nemzetközi fellépők általában ragaszkodnak saját jól bevált márkáikhoz, több zenekar is jelezte, szívesen megkóstolják a kiváló magyar söröket és borokat, így a szervezők többek között tokaji borokkal és a mindig nagy népszerűségnek örvendő pálinkákkal is várják a bandákat. A tengernyi jég és friss ásványvíz is mindenhol alapkövetelmény, s ennél már csak a törölközők fontosabbak. És hogy milyen mennyiségekben gondolkodunk? Sok mindent elárul, hogy csak a fellépő zenekarok részére előre kimosott, puha, illatos törölközők egyben elfoglalnának egy teljes faházat!

tovább olvasom >>>

első oldal
<< előző
305/284
következő >>
utolsó oldal