Koncertek

Ørdøg, Bearfood
2019. feb. 22. 20:00
Debrecen, Kaptár
Ørdøg
Bearfood

Tales Of Evening, Nova Prospect, Leecher
2019. feb. 23. 19:00
Debrecen, Kaptár
Tales Of Evening
Nova Prospect
Leecher

Nomad
2019. már. 02. 20:00
Debrecen, Kaptár
Nomad

Over Kill, Destruction, Flotsam And Jetsam, Meshiaak
2019. már. 11. 18:00
Budapest, Barba Negra Music Club
Over Kill
Destruction
Flotsam And Jetsam
Meshiaak

2019. már. 16. 20:00
Debrecen, Kaptár
Diktátor
Betonlégy

2019. ápr. 05. 20:00
Debrecen, Kaptár
Rózsaszín Pittbull

2019. ápr. 13. 20:00
Debrecen, Kaptár
Iron Maidnem

Kiruccanás Erdélybe - turné az Aurórával

2011. április 15. (péntek) 09:15
Erdélyi kiruccanás

Bizonyára sokan szeretnétek Erdélybe látogatni! Itt egy kiváló lehetőség! Április 22. és 25. között három városba látogathattok. Első nap Nagyváradra, második nap Marosvásárhelyre, a harmadik nap pedig Csíkszeredába juthattok el. A kiruccanáson részt vesz az AURÓRA, az ALCOHOL és a SOUND HEIGHT 69 zenekar is! Egy nagy, 50 személyes, kényelmes járgánnyal, a bandákkal együtt indulhattok útnak és már most biztosra vehetitek, hogy fergetegesen jó móka lesz már a buszozás is! A helyszíneken városnézés, bográcsozás és persze esti koncert lesz a program! Az egész körutazásért a szállással, koncertbelépőkkel, kajával, úttal cakk-pakk mindössze 17.900 Ft-ot kell kifizetnetek fejenként! Akár bandák jelentkezését is várják! Lehetőleg időben jelezzétek, ha jönnétek, mert fogynak a helyek!

Kontakt: +36 (20) 593 16 92 • info@rockerek.hu

Változás a pénteki JUNKIES koncerten

2011. április 14. (csütörtök) 19:37

A CHROME RT. zenekar játszik az EXE helyett, tehát e program a következő:
19:30 BUGZ
20:30 CHROME RT.
21:45 JUNKIES

Tombolj a Vad Fruttikkal egy színpadon

2011. április 14. (csütörtök) 09:17

100 szerencsés ember testközelből, a PaFe-Lángoló Gitárok VIP Teraszról nézheti meg a VAD FRUTTIK fellépését a várpalotai Pannónia Fesztiválon. Nincs más dolga, mint hogy megvegye a belépőjét május 20-ig, és a fesztivál facebook oldalát lájkolja, majd küldjön e-mailt. A szerencsések pár méterről láthatják és hallhatják Likó Marcellék mellett a SUBSCRIBE és a MAGNA CUM LAUDE koncertjét is.

Az már eddig is biztos volt, hogy a SUBSCRIBE és a MAGNA CUM LAUDE koncertjét is megtekintheti 100-100 szerencsés ember a Pannónia Fesztivál nagyszínpadának lelátójáról. Most a szervezők egy újabb nevet hoztak nyilvánosságra, így a VAD FRUTTIK rajongói közül is százan számíthatnak egy felejthetetlen bulira. Idén ugyanis az óriásszínpad két oldalán a szervezők kialakítanak egy-egy PaFe-Lángoló Gitárok VIP Teraszt. Területe egyenként 40 négyzetméter, és fél méterrel a színpad fölé magasodik. E két terasz ad helyett a kiválasztottaknak. A szerencsések pár méterre lehetnek minden nap egy zenekar élő show-jától. A SUBSCRIBE, a MAGNA CUM LAUDE és a VAD FRUTTIK mellett még két együttes kerül a "VIP-listára", nevüket a jövő- illetve az azt követő héten hozzák nyilvánosságra a szervezők.

Aki szeretne az exkluzív helyszíneken ott lenni, nincs más dolga, mint május 20-ig belépőt vásárolnia. Utána a Pannónia Fesztivál facebook oldalát kell lájkolni, majd a terasz@pannoniafesztival.hu címre egy üzenetet kell küldeni, benne a saját nevével, a jegy sorszámával, és a zenekar nevével, amit meg szeretne tekinteni. A szervezők május 20. után húzzák ki az 5x100 nyertest.

MetalFest 2011 jegyakciók

2011. április 13. (szeda) 11:00

Először is nagy-nagy örömmel jelentjük be, hogy miután sikerült a MetalFest területének bérbeadójával egyezségre jutnunk, a 2011-es fesztiválra kényszerűségből tervezett kempingjegyet eltöröltük. Tehát az idei MetalFesten is ingyen, szabadon verhet sátrat minden bérletes! Akik elővételben már kempingjegyet váltottak, azt az elővételi helyen minden gond nélkül visszaválthatják.

Közismert, hogy a West Balkánban történt sajnálatos tragédia miatt szigorodtak a rendezvényekre vonatkozó szabályok. Emiatt, valamint a kemping rendezettségének biztosítása érdekében a kempingezők a helyszínen 100 Ft ellenében karszalagot kapnak, a befolyt összeget pedig a Főnix Speciális Mentőalapítány részére ajánljuk fel. Fontos tudnivaló, hogy a faházakat már mind lefoglalták, a kőházak közül azonban még van néhány szabad. Erről itt találsz több infót.

Friss infók és akciók a bérletekkel, napijegyekkel kapcsolatban: Május 6-ig a MetalFest bérletet még 12.999 Ft-ért tudod megvásárolni, a napijegyeket pedig 8.999 Ft-ért!

A MetalFest bérlethez kapcsolódóan az alábbi kedvezményes kombinált jegyeket tudjuk ajánlani:

 • MetalFest / Haggard kombinált jegy
  A május 7-én az Almássy téren megrendezésre kerülő HAGGARD koncerten még utoljára adódik alkalom a 12.999 Ft-os Metalfest bérlet megvásárlására! A helyszínen megváltott MetalFest bérlettel a Haggard koncert jegyára csak 1.999 Ft!
 • Metalfest / Scorpions kombinált jegy
  A Ticketportal oldalán és jegyirodáiban a MetalFest 12.999 Ft-os bérletét és a SCORPIONS 9.990 Ft-os állóhelyét együtt 19.990 Ft-ért válthatod meg!
 • Metalfest / Neckbreakers Ball kombinált jegy
  Ha a Hammer Zenebarlangban vagy a Metalshop.hu-n egyszerre veszel jegyet a novemberi Neckbreakers Ball bulira (DARK TRANQUILLITY, ELUVEITIE, DEATH ANGEL stb.), valamint az idei MetalFestre, akkor a Neckbreakers Ball jegyed mindössze 2.999 Ft-ba kerül!

A fenti kombinált jegyvásárlási kedvezmények nem összevonhatók, viszont minden belépő és bérlet (tehát a kombináltak is) megváltható üdülési csekkel a Hammer Zenebarlangban! A Hammer Zenebarlangban (1114 Budapest, Fadrusz u 2.) megváltott, vagy a Metalshop.hu-n megrendelt minden MetalFest bérlethez ajándékba kapsz egy 15 dalos MetalFest válogatás CD-t vagy egy MetalFest zászlót - amíg a készlet tart!

III. Műszak Fanzine No. 18.

2011. április 11. (hétfő) 20:17
III. Műszak Fanzine No. 18.

Elkészült a III. Műszak Fanzine 18. száma. A tartalomból:

 • Interjú ügyosztály: THE BELLRAYS, APEY AND THE PEA, INSANE, PROSECTURA, MELECHESH, HALOR
 • Evolúció: NIRVANA (Nirvana-ra kihegyezett videócsatornánk itt)
 • Azok a boldog 90-es évek: MEGADETH, ALICE IN CHAINS, SUPERSHIT 666, FAHRENHEIT
 • Friss áru: APEY AND THE PEA, DROPKICK MURPHYS, KÁROS AZ EGÉSZSÉGRE, KRUMPLICZUKOR
 • Élő rokk: ALVIN ÉS A MÓKUSOK, KYUSS LIVES!, Káderfeszt
 • VOL.15.: HALOR - Welcome To Hell

A fanzine mellékletes verzióban (HALOR lemezzel) letölthető innen, míg a melléklettelen változathoz katt ide.

Kontakt:
www.myspace.com/iii.muszak
www.facebook.com/iii.muszak
www.twitter.com/iiimuszak
www.youtube.com/iiimuszak

MORBID ANGEL - jön az Illud Divinum Insanus

2011. április 08. (péntek) 11:15

A floridai székhelyű, veterán MORBID ANGEL új albumának lemezborítóját már korábban nyilvánosságra hozta a csapat, most viszont megérkeztek a megjelenés további részletei. A nyolcadik 'Illud Divinum Insanus' című nagylemez június 7-én tűnik majd fel a boltok polcain a Season of Mist kiadó jóvoltából fapados, valamint rengeteg extrával dúsított változatokban is, melyek természetesen előrendelhetőek a kiadó webshop oldalán. A grafikát készítő Gustavo Sazes szerint az 'Illud Divinum Insanus' borító meglepő látványa teljes mértékben tükrözi azt, ami a zenekarra is igaz: sosem ismétlik önmagukat, még nehezebb periódusok befejezte után sem. "A MORBID ANGEL minden egyes anyaga dacol a műfajjal, hiszen az újabb és újabb kihívások nem jelentenek akadályt számunkra." Ez lesz az első lemezük, melyet Pedro Sandoval nélkül vettek fel, mivel a dobos tavalyi hátműtéte miatt pihenésre kényszerült, helyettesítésére Tim Young ütőst kérte fel a banda. A dobsávok nagy részét a korábbi MORBID ANGEL tag és cimbora, Erik Rutan stúdiójában, a Mana Recording Studios-ban rögzítették. David Vincent viszont újra a mikrofon elé állt, aki a 'Domination' idején hörgött utoljára náluk. Trey így kommentálta a közelgő megjelenést: "Koncerten már bemutattunk egy részt az új lemezből, mivel eljátszottuk a 'Nevermore' című dalt. Úgy fogalmaznék, hogy az 'Illud Divinum Insanus' egyfajta összegzése lett a zenei gondolkodásunknak, kiegészülve számos új hatással. Rengeteg kemény techno zenét hallgattam az elmúlt időkben, de ne azokra a szemét változatokra gondolj, amiket a klubokban játszanak, hanem annak művészibb formáira. Még ha nincs is bennük gitárjáték és valós dobelemek, az energia, ami árad belőle, az valami elképesztő. Az bizonyos, hogy az új lemez extrém lesz minden ízében, és nehéz lesz bekategorizálni."
Az album digitális formában is megvásárolható lesz, valamint a fanatikusok számára faragott fadoboz rejti majd a gyertyákat, a bőrkötésbe csomagolt CD-ét, valamint a hozzá járó pólót is.

Forrás: www.rockinform.hu

első oldal
<< előző
302/289
következő >>
utolsó oldal