Koncertek

2018. nov. 20. 19:00
Budapest, Papp László Sportaréna
Nightwish
Beast In Black

X. FULL OF ANGER UNDERGROUND METAL FESZTIVÁL
2018. nov. 24. 17:30
Debrecen, Kaptár
Archaic
Ahriman
Angerseed
Nigromantia
Elysium
Malpraxis {RO}

Ensiferum acoustic
2018. dec. 05. 19:00
Budapest, Dürer Kert
Ensiferum acoustic

Hétköznapi Csalódások, Mig-29
2018. dec. 08. 20:00
Debrecen, Kaptár
Hétköznapi Csalódások
Mig-29

Retronome és barátai, Led Zepp's
2018. dec. 08. 20:00
Debrecen, Kaptár
Retronome és barátai
Led Zepp's

Within Temptation, Beyond The Black
2018. dec. 12. 18:00
Budapest, Tüske csarnok
Within Temptation
Beyond The Black

2018. dec. 15. 20:00
Debrecen, Kaptár
Counter Clockwise

GHOST TOAST - elkészült az első lemez

2011. március 20. (vasárnap) 23:00

Megjelent a debreceni GHOST TOAST zenekar első lemeze 'Toast in the shell' címmel, s teljes terjedelemben letölthető a www.ghosttoast.hu honlapról.

Megtaláljátok őket a FaceBook-on is.

SLAYER a Hegyalja Fesztiválon

2011. március 18. (péntek) 00:05
Slayer

A thrash metal egyik alapító bandája, a SLAYER szedi darabjaira Tokajt júliusban. A kaliforniai banda kőkemény metálzenével és remélhetőleg már Jeff Hannemannal jön, az újult erővel tomboló GUANO APES pedig vadiúj albumát, a 'Bel Air'-t Magyarországon a Hegy'en mutatja be. Érdemes rágyúrni a fejbiccentő izmokra: ritmusra bólogatáshoz és headbangeléshez is szükség lesz rájuk.

tovább olvasom >>>

Jön az új MOBY DICK nagylemez

2011. március 17. (csütörtök) 22:09

"Sokan várták már, hogy hivatalosan is bejelentsük, hogy idén a 30. jubileumot egy új albummal és egy nagyszabású koncerttel ünnepeljük. A dalszerzési folyamat már a múlt év végén elindult, mostanra 7-8 dal összeállt, jelenleg a kiadói egyeztetések zajlanak, illetve a koncert időpontjának és a helyszín kijelölése. Ami már biztos: az új album ősszel fog megjelenni, a koncert pedig az év végére várható."

SICK-ROOM - három év után új lemez

2011. március 17. (csütörtök) 22:04

Három év után új lemezzel jelentkezik a kaposvári SICK-ROOM zenekar. A lemez a 'Perverse Paradise' címet kapta és az Alexandra Records gondozásában lát napvilágot. Az új lemez felvételeit a budapesti Audioplanet stúdióban rögzítették, Jaja Hary Das közreműködésével. Sikerült egy nagyon sokszínű és minőségi anyagot készíteni.

A zenekar tagjai összevágtak Benke Gabi Bácsi segítségével egy videoklipet a 'One Minute' című számhoz:

Most pedig álljon itt egy kis zenekari bio... A zenekar alakulása 2001 augusztusára datálható. A tagok eltökélték, hogy egységet fognak alkotni, a zenei sokszínűséget, amely jellemzi őket megpróbálják összegyúrni az extreme metal keretein belül egy egésszé. 2002-ben bevonultak egy kaposvári stúdióba és rögzítettek egy maxit, amely limitált példányszámban jelent meg. Ezen kapott helyet a Pink Dreams című szám is, amihez készült egy videoklip, Szőke András rendezésében. A VIVA tévé Megawatt című műsorának palettáját díszítette kerek egy évig. A koncertezések, tehetségkutatók, kisebb fesztiválok és tagcserék után elkezdődött a korábbi számok átgyúrása és újak írása. Így érkeztünk el 2006 végéig, mikor a zenekar egy pécsi stúdióban megkezdte a 'Pigwash for Enemies' című albumának rögzítését. A lemez 2007-ben szerzői kiadásban jelent meg. Az albumhoz klip is készült, a címadó számhoz. A klipet a kaposvári Csiky Gergely színház akkori igazgatója, Znamenák István készítette és az MTV Headbangers Ball című műsorában kapott helyet. Az albumról megjelent pozitív kritikákon felbuzdulva nekiláttak a második anyagnak, és eközben folyt az első album népszerűsítése, koncertek, rádióinterjúkon való szereplés. A 'Noise' és a 'Pigwash for Enemies' című dal felkerült a 'Maximum Hardcore Street Revolution' második válogatás-lemezére, illetve a paksi Jazz-Pop-Rock tehetségkutatón harmadik helyezést és különdíjat vihettek haza, melynek eredményeképpen felléptek a pécsi Rockmaraton színpadán. Az 'Egophobia' című szám betört a budapesti Nemzeti Színház falai közé, a Pánik című darabban szolgáltatja a talpalávalót.

Egyéb infó: www.sick-room.hu | Sick-Room @ MySpace

II. Kelet Underground Tehetségkutató döntő

2011. március 16. (szeda) 21:18

A II. Kelet Underground Tehetségkutató rockzenei verseny az ez év eleji 5 elődöntő után elérkezett a várva-várt célegyenesbe. 2011. március 26-án a debreceni Klinika Mozi lesz a végső megmérettetés helyszíne. A közel félszáz elődöntős együttes közül lesz látható most a legjobb 12. Ebből 2 zenekar az elődöntős közönségszavazás és az internetes szavazás nyertesei. Vendég a DEATH WARRANT zenekar, akik a tavalyi tehetségkutatót nyerték meg és bonusz fellépőként a döntős bandák után fognak egy fergeteges zúzdát prezentálni. Az ismételten megmérkőző különböző rockzenei stílusokat felvonultató bandák mutatják be tehetségüket a közönség és a zsűri előtt. A tét a végső győzelem a nyereményekért, amik tovább segíthetik a tehetséges zenekarokat a boldogulásban. Ahogy tavaly is, most is részese lehetsz a döntésnek, és te magad is nyerhetsz! Gyere el, szavazz és nyerj a tombolán!

Ha kíváncsi vagy a 12 döntős zenekarra és a vendégre részletesebben, akkor látogasd meg a Kelet Underground oldalát. Folyamatosan találtok majd a honlapon a fellépőkkel interjúkat, ezáltal jobban beleláthattok az együttesek elképzeléseibe, céljaiba. Lehetőség lesz minden interjút kommentálni, véleményezni. Addig is röviden a fellépőkről:

 • BABY ON THE WOODS (garázs rock / punk rock, Kecskemét)
 • FACT AND FICTION (progresszív rock / metal, Nyíregyháza)
 • HOPETOBELIEVE (punk / metal, Berettyóújfalu)
 • KUTTYA (fúziós folk rock, Debrecen)
 • MORNINGKILL (hardcore/metalcore/deathcore, Miskolc)
 • SKANKING STREET (ska / reggae / punk, Kisújszállás)
 • SUNNY LEON (grunge rock, Debrecen)
 • TESTIFY (metalcore, Hajdúszoboszló)
 • THE BORGIA (alternatív rock, Kunhegyes)
 • WORNING (thrash / death metal, Gyula)
 • JACKED OUT (dallamos metal, Debrecen, a közönségszavazás győztese)
 • + a netes szavazás győztese
 • + DEATH WARRANT (death / thrash metal, Balmazújváros, a tavalyi győztes)

Szabó Gergő és a REPLIKA útjai elváltak

2011. március 16. (szeda) 18:31

"Sajnos 11 év után, személyes ellentétek miatt kiléptem a zenekarból. Csatónak és Falatnak sok sikert kívánok a folytatáshoz." - Gergő

első oldal
<< előző
298/289
következő >>
utolsó oldal