Koncertek

2018. nov. 20. 19:00
Budapest, Papp László Sportaréna
Nightwish
Beast In Black

X. FULL OF ANGER UNDERGROUND METAL FESZTIVÁL
2018. nov. 24. 17:30
Debrecen, Kaptár
Archaic
Ahriman
Angerseed
Nigromantia
Elysium
Malpraxis {RO}

Ensiferum acoustic
2018. dec. 05. 19:00
Budapest, Dürer Kert
Ensiferum acoustic

Hétköznapi Csalódások, Mig-29
2018. dec. 08. 20:00
Debrecen, Kaptár
Hétköznapi Csalódások
Mig-29

Retronome és barátai, Led Zepp's
2018. dec. 08. 20:00
Debrecen, Kaptár
Retronome és barátai
Led Zepp's

Within Temptation, Beyond The Black
2018. dec. 12. 18:00
Budapest, Tüske csarnok
Within Temptation
Beyond The Black

2018. dec. 15. 20:00
Debrecen, Kaptár
Counter Clockwise

Rockerek.hu - Ötéves születésnapi fesztivál és turné

2011. március 02. (szeda) 22:13

Mint már sokan értesülhettetek róla március 25-én fergeteges születésnapi bulit tart a Rockerek.hu Budapesten, a Club 202-ben (régi Wigwam)! A rendezvényen fellép a legendás punk banda, az 1983-ban alakult győri AURÓRA, az ország legismertebb thrash zenekara az AKELA, az egyre sikeresebb nyers rock'n'roll-t játszó ALCOHOL, a felvidékről rock feldolgozásokkal érkező HANT, a metal-ban utazó Zinfield, a metal / hardcore Armada, sokak kedvence a Kugli, valamint a Mono Chrome együttes! Akinek jelent valamit az oldal, esetleg itt ismerkedett meg párjával vagy haverjaival és szeretné közösen megünnepelni ezt a kerek évfordulót, azt szeretettel várják! A belépő 2400 Ft lesz, melyhez egy ajándék Alcohol - Házam egy kocsma vagy Ezen a szinten lemez is jár a Hammer jóvoltából!

Márciusban egyébként országjáró turnéra is indul a portál! Ellátogat a nagyobb városokba - határon innen és túl is - a legismertebb magyar zenekarok társaságában! A fellépők közt megtaláljuk a DEPRESSZIÓT, az ALVIN ÉS A MÓKUSOKAT, az AKELÁT, a NEVERGREENT, az ALCOHOLT, a RÓZSASZÍN PITTBULLT, az AURÓRÁT és a LEANDERT. Állomásokk: 03.18. Kecskemét, 03.26. Győr, 04.09. Kazincbarcika, 04.16. Veszprém, 04.22. Nagyvárad, 04.23. Marosvásárhely 04.24. Csíkszereda, 05.07. Debrecen, 05.13. Komárom, 05.14. Sopron, 05.21. Békéscsaba, de még további helyszínek is várhatók. A részleteket hamarosan olvashatjátok, szóval figyeljétek! Szeretnénk megemlíteni, hogy - lehetőleg az adott környékbeli - zenekarok számára még van fellépési lehetőség. Aki szeretne játszani valamelyik városban, a lenti e-mail címen jelentkezhet! Rock'n'roll!

rendezveny@rockerek.hu | www.rockerek.hu

DEPTHS OF DEPRAVITY - új videoklip

2011. február 24. (csütörtök) 23:53

Elkészült DEPTHS OF DEPRAVITY új klipje, melyet a tavaly megjelent 'Inspirritation' lemezük 'Noiseless Room' című számához készített a hazai death metal banda.

DEVIANT - letölthető demo

2011. február 24. (csütörtök) 18:19
DeviANT - End of Revolution

Teljes egészében (borítóval, introval, outroval) letölthető a DEVIANT zenekar bemutatkozó demója, az 'End Of Revolution'. Aki birtokolni szeretné, nem kell mást tenni, mint ellátogatni a csapat weboldalára, vagy rákattintani erre a linkre.

A demó felvételei a kecskeméti Origo Stúdióban készültek, a keverés és masterelés Vári Gábor, míg a borító Nagy Lajos munkája. Természetesen az ínyenceknek valódi borítóval, és koronggal is állunk a rendelkezésére, amit az erre az e-mail címre küldött üzenettel akár meg is rendelhetnek.

Ezeken kívül mindenféle hírt, információt, koncertdátumot, és egyebet megtalálhattok a zenekar hivatalos oldalán.

ZORALL videoklip

2011. február 16. (szeda) 10:46

Elkészült az április 29-én Debrecenben is fellépő ZORALL videoklipje, melyet a 'Kedvencek temetője' című dalukra vágtak össze. Vigyázat, nyomokban horrorelemeket tartalmaz! Íme:

Koncertajánló: KALAPÁCS AKUSZTIKA Budapesten

2011. február 14. (hétfő) 21:08
Kalapács Akusztika

Február 18-án egy igazán különleges akusztikus koncertre kerül sor a Club 202-ben, az egykori WigWamban. Kalapács József egy sor vendéggel és zenésztárssal együtt lép majd színpadra, többek között ott lesz Rudán Joe is. A buli apropóját pedig Kalapács József legfrissebb anyagának megjelenése adja.

Az 'Akusztikum Hungarikum' címet viselő CD, amelyet minden jegyvásárló megkap majd a bejáratnál, 16 olyan akusztikus formában áthangszerelt dalt tartalmaz, amely nagyban kötődik az egykori POKOLGÉP, OMEN, HARD, jelenleg pedig a KALAPÁCS zenekar élén álló énekes eddigi életpályájához.

"Valóban egy zenei csemege lesz ez az egész estés buli, és ezúttal tényleg érdemes lesz korán érkezni, rögtön az elejétől ott lenni - mondta lelkesen Kalapács Józsi. - Pontban este 8-tól lép színpadra a LEECHER, az ex-6TEST énekesnővel Stefán Kornéliával, 9-től pedig már Rudán Joe barátom és a gitáros Tóth Laci adja elő a világ legnagyobb hard rock klasszikusait akusztikus formában.
10-től lép színpadra a KORMORÁN MEMORY BAND, majd őket követjük mi, azaz a KALAPÁCS ÉS AZ AKUSZTIKA produkció, amelyben Csákvári Laca, Závoti Zoltán és Mogyoró Kornél a társaim. Viszont ezen a különleges estén a mi kis csapatunk további erősítést is kap, feljön mellénk Jenei Szilveszter gitározni és énekelni, Margit József énekelni és basszusozni, aki amúgy fretless basszuson nyomja, valamint Gál Péter énekelni. Ők mindhárman a KORMORÁN MEMORY BAND tagjai. Szóval, ez már majdnem IRON MAIDEN lesz, hiszen három gitár szól majd együtt! (nevet) Csakhogy ez egy akusztikus produkció. És tele leszünk énekesekkel! Hárman fronténeklést végzünk, de a vokálmunkát öten is hozzuk. Tényleg csemege lesz, egy nagyon különleges előadás, amelyben Pokolgép, Omen, Hard dalok mellett régi Kormorán dalok és megzenésített versek is helyet kapnak.
És ezzel még nincs vége a koncertnek, mert a nagy finálét egy közös produkció jelenti majd Rudán Joe-val. Az lesz az igazi "Szelíd metalosok" program, jó sok POKOLGÉP nótával, egy sor igazi klasszikussal. Maga a SZELÍD METALOSOK produkció tehát az, amikor Joe-val ketten toljuk a műsort. Pontosabban Joe is hozza a gitárosát, Tóth Lacit, mi pedig akkor már eleve heten leszünk a színpadon!"

Menetrend:
20.00 - LEECHER
21.00 - RUDÁN JOE AKUSZTIKA
22.00 - KORMORÁN MEMORY BAND
23.00 - KALAPÁCS ÉS AZ AKUSZTIKA
Bónusz: SZELíD METALOSOK

www.myspace.com/theleecher
www.rudanjoe.hu
www.kormoranmemory.hu
www.akusztika.lapunk.hu

FROGSHOW interjú

2011. február 14. (hétfő) 12:05

Akusztikus anyaggal készül a debreceni grunge rock banda, eközben február 16-án ellátogatnak a budapesti Rocktogonba a szintén cívisvárosi BUGGZ BUNNY zenekarral. Az együttes énekes-gitárosát, Rábold Ákost Papp "Mysy" Mihály kérdezte eme remek eseményekről...

Frogshow

Mikor és hol jártatok már a fővárosban?

Budapesten sokszor járt már a FROGSHOW. Először 2003-ban sikerült eljutnunk a fővárosba, akkor 5 éves zenekarként. Nagy sikerként éltük meg. Több kisebb klubtól kezdve komoly helyszínekig mindenhol megfordultunk:

  • Petőfi Csarnok (Kowalsky meg a Vega előzenekarként)
  • Wigwam (REPLIKA Acoustica előzenekarként)
  • Morrison's 2 (BLACK-OUT vendégeként)
  • Pesti Est Café (REPLIKA Acoustica előzenekarként)
  • Rocktogon (többször: REPLIKA Acoustica előzenekarként, FLOP zenekar vendégeként)
  • Kék Yuk (BASEMENT zenekar vendégeként)
  • Almássy Téri Szabadidőközpont (FLOP zenekar társaságában)
  • Rézmál Kávézó (többször: BASEMENT és KABALA BABY zenekarok vendégeként)

Hogy jött a mostani lehetőség? BUGGZ BUNNY-val hogy lettetek erre az alkalomra társak?

BUGGZ BUNNY-éknál van kisebb budapesti érdekeltség is (Lövei Attila - INTER YOU zenekar). Lehet, más is van, de arról nincs tudomásunk. Az ő barátaik és közönségük lehetővé tette, hogy a BUGGZ BUNNY rendszeresen (egy-két havonta) egy alkalommal saját koncertet adjon a Rocktogonban. Minden ilyen estére újabb vendéget hívnak meg maguk mellé. Többször játszottunk már együtt Debrecenben és a környéken, a zenekarok barátsága alapján most mi lehetünk a vendégük.

tovább olvasom >>>

első oldal
<< előző
298/291
következő >>
utolsó oldal