Koncertek

Ørdøg, Bearfood
2019. feb. 22. 20:00
Debrecen, Kaptár
Ørdøg
Bearfood

Tales Of Evening, Nova Prospect, Leecher
2019. feb. 23. 19:00
Debrecen, Kaptár
Tales Of Evening
Nova Prospect
Leecher

Nomad
2019. már. 02. 20:00
Debrecen, Kaptár
Nomad

Over Kill, Destruction, Flotsam And Jetsam, Meshiaak
2019. már. 11. 18:00
Budapest, Barba Negra Music Club
Over Kill
Destruction
Flotsam And Jetsam
Meshiaak

2019. már. 16. 20:00
Debrecen, Kaptár
Diktátor
Betonlégy

2019. ápr. 05. 20:00
Debrecen, Kaptár
Rózsaszín Pittbull

2019. ápr. 13. 20:00
Debrecen, Kaptár
Iron Maidnem

SALVUS - gitáros kerestetik

2011. március 31. (csütörtök) 22:58

Sajnálattal adjuk hírül, hogy zenekarunk gitárosa, Kokavecz András távozott a csapatból. András belefáradt a koncertezésekkel, és a zenekar produktumainak népszerűsítésével járó küzdelmekbe, valamint más zenei környezetben is szeretné a továbbiakban kipróbálni magát.

A rossz hírt még tetézzük azzal, hogy Krisztián is bejelentette távozási szándékát. Krisz másik zenekarában való részvétele, illetve a koncertek ütközése miatt bármennyire is szeretné, de nem tudja folytatni a közös munkát a Salvusszal.

Mindezen nehézségek ellenére eszünk ágában sincs földbe állítani a zenekart, sőt, a betervezett koncerteket sem mondjuk le, a megüresedett helyek betöltéséig ugyanis Krisztián mellett Erdélyi Petya (Ad Astra, Megazetor) barátunk fog kisegíteni minket. A fentiekből könnyen leszűrhető, hogy 2 gitáros hely is kiadó a zenekarban, ezért aki érez elég elszántságot és lelkesedést, és úgy gondolja, hogy a zenekar honlapján foglalt kritériumoknak megfelel, bátran keressen minket az info@salvusmusic.hu email címen!

500 ember tombolhat a Pannónia Fesztivál nagyszínpadán

2011. március 31. (csütörtök) 19:45

500 szerencsés ember testközelből, a PaFe-Lángoló Gitárok VIP Teraszról nézheti meg kedvenc zenekarának fellépését a Pannónia Fesztiválon. Nincs más dolga, mint hogy megvegye a belépőjét május 20-ig, és a fesztivál facebook oldalát lájkolja, majd küldjön e-mailt. A szerencsések pár méterről láthatják és hallhatják öt zenekar nagyszínpados produkcióját. Az már biztos, hogy az egyik a Subscribe koncertje lesz.

A Pannónia Fesztivál nagyszínpada idén kétszer nagyobb lesz, mint tavaly, és ezzel együtt jóval nagyobb fény és hang kíséri a fellépőket. Így minden zenekar, amely a nagyszínpadon koncertezik, az idei sztárfellépő, azaz az amerikai Twisted Sister méreteiben kápráztathatja el a közönségét. Idén újdonságot jelent, hogy az óriásszínpad két oldalán a szervezők kialakítanak egy-egy PaFe-Lángoló Gitárok VIP Teraszt. Területe egyenként 40 négyzetméter, és fél méterrel a színpad fölé magasodik. A két teraszon együttesenként 100 ember testközelből nézheti kedvencét, és tombolhat a zenéjükre. A szerencsések pár méterre lehetnek minden nap egy zenekar élő show-jától. Az már biztos, hogy az egyik a SUBSCRIBE koncertje, a többi négy együttes nevét egyesével, hetente hozzák nyilvánosságra a szervezők.

Aki szeretne az exkluzív helyszíneken ott lenni, nincs más dolga, mint május 20-ig belépőt vásárolnia. Utána a Pannónia Fesztivál facebook oldalát kell lájkolni, majd a terasz@pannoniafesztival.hu címre egy üzenetet kell küldeni, benne a saját nevével, a jegy sorszámával, és a zenekar nevével, amit meg szeretne tekinteni. A szervezők május 20. után húzzák ki az 5x100 nyertest.

A rendezvényre a 3 napos bérlet (péntektől vasárnapig érvényes) 4.500, a 4 napos bérlet (csütörtöktől vasárnapig érvényes) 5.500, míg az 5 napos bérlet (csütörtöktől hétfőig érvényes) 6.500 forintba kerül. A hétfői bónusznapra külön is lehet jegyet vásárolni 2.900 forintért. A belépők árusítása megkezdődött a koncert.hu és a jegyshop.hu oldalakon, a Ticketexpress és az Interticket hálózatában, illetve a pannoniafesztival.hu-n.

AD ASTRA hírek

2011. március 30. (szeda) 20:43

Az alábbiakban az AD ASTRA zenekar aktuális híreit olvashatjátok:

"Idén még nem nagyon jelentkeztünk, így íme az első hírfüzérünk. Mindenekelőtt jelentjük elkészültünk az legújabb feldolgozás merényletünkkel, amely nem más, mint a koncertjeinken már többször felbukkant Peter Gabriel dal, a Sledgehammer (pontosabban 'Sludgehammer', ahogy mi neveztük a végeredményt meghallva). A dal hangzását Vári Gábor stúdiómágus (DYSTOPIA, ANGERTEA, SALVUS stb.) követte el, amely letölthető az eddig kómában fekvő, de most ideiglenes jelleggel feltámasztott honlapunkról, valamint meghallgatható a MySpace, illetve Facebook profilunkon is. Ez az első nóta amúgy, amit a zenekar négyes felállása készített, Erdélyi Peti gitárossal a mikrofonnál és Specker Balázs szintén-gitárossal a vokál fronton.

További lényeges esemény, hogy április közepén kezdjük meg a második AD ASTRA album dobfelvételeit Szegeden, Vári G műhelyében, és nyár közepére, ha a külső/anyagi tényezők is úgy engedik, be is szeretnénk teljesen fejezni.

Koncertfronton most tavasszal az az érdekes helyzet állt elő, hogy kivételesen többet játszunk külfödön, mint itthon. Egy három állomásos mini-turné erejéjig a Stonedirt arcokkal visszatérünk a gyönyörű Erdélybe, majd REMORSE-ékkal ruccanunk át Szerbiába. Aki magyarhonban akar minket elcsípni az most április 2-án Budapesten, a Dürer Kertben megteheti a Progression Strikes Back fesztiválon.

A Pöröly legyen veletek!"

CHRISTIAN EPIDEMIC - Pusztítástan

2011. március 30. (szeda) 12:03
Christian Epidemic - Pusztítástan

Április 4-én jelenik meg a CHRISTIAN EPIDEMIC új nagylemeze 'Pusztítástan' címmel. A 9 szerzemény szokásukhoz híven magyar mellett angol nyelven ('Primordial Soul') is hallható lesz. A felvételek az Audioplanet stúdióban készültek, a borítót Sallai Péter alkotta. A lemez három dalába ('Bíbor ünnep', 'Chemokalipszis', 'Ezer harang') bele lehet fülelni a FaceBook-on.

A lemez hivatalos bemutató koncertje a MetalFest-en lesz, Debrecenben pedig szeptember 17-én lépnek fel a III. BlacKromeFest-en a Frost, a Neochrome, a Casketgarden, a Megazetor és a Karst társaságában.

INSANE - Európa turnén májusban a PRO-PAIN társaságában

2011. március 30. (szeda) 00:12
Insane

Nightliner Európa turnéra indul a PRO-PAIN társaságában a Fonogram díjas INSANE zenekar, olvasható a csapat honlapján: "Az első és legfontosabb hír, amit mosolyogva az orrotokra kötnénk, hogy ismét végig ihatjuk Európa számos országát. Ugyanis az a megtiszteltetés ért minket, hogy az amcsi hardcore T-rexeivel, a PRO-PAIN-nel egy hatalmas party buszban utazva fogunk bűzölögni több héten keresztül májusban. Viszont mára ennyi, de a mesének itt még nincs vége..."

2008-ban, a negyedik nagylemezük felvételeinek elkészültével a magyar srácok nemzetközi színpadokon is bemutatkoztak, a 'Hocus Pocus' című daluk videóklipje az MTV Rockchart-on 2. helyezést ért el, éves listájukon pedig a kiemelkedő 6. hely jutott számára. A legfontosabb esemény volt a 2010-es évben, hogy az INSANE-t első kelet európai zenekarként leszerződtette a Monster Energy. Ekkorra már 23 külföldi országban járt a zenekar. A nyár végén új gitáros érkezett a zenekarba Szakonyi Balázs személyében ezzel véglegesítve a jelenlegi felállást. Decemberben új EP-t jelentetett meg a zenekar 3 akusztikus szerzeménnyel.

Forrás: www.rockinform.hu

Koncertajánló: Vidd haza a kurvádat! Feszt

2011. március 29. (kedd) 23:11

"Áprilisra Debrecen utcái már nem pompáztak a tisztaság színeiben. Ahogy elolvadt a hótakaró, láthatóvá váltak azok a dolgok, amiről télen csak sejtéseink lehettek. Használt óvszereket, üres vodkásüvegeket, valamint aszfaltra fagyott mezítelen némberek holttestét kellett kerülgetnünk, miközben a távolból félelmünket fokozó hangok dübörögtek. Valahonnan a Hunyadi utca irányából, ahol a VIDD HAZA A KURVÁDAT! című zenei estet tartották. Minden reményünket elvesztettük aznap."

Lendületes, rövid és agresszív punk-hardcore számok jellemzik a közönséget emberi méltóságától elsőként megfosztó HANDS OFF zenekart, akik bár nemrég alakultak, 'First Demo' című három számos EP-jük már támadást intézett a közönség dobhártyája felé.

Az est további részében a nagybőgőé a főszerep: az első bihari punkabilly trióként meghatározható OUTRAGE alázza porig a sörtől alternáló mozgasokba kezdő publikumot, majd a két debreceni bandát két budapesti követi.

"Megújult a Károlyi és eladták a Merlint, a tetovált csajodat meg szétlőttem, mint Berlint." - Űrből érkező tapírok, mutáns borzok és orális szexre kényszerült némberek népesítik be a VOODOO ALLEN zenekar képzelt univerzumát. Az obszcén költészetű psychobilly trió remélhetőleg elmeséli a panelek közt prostikra vadászó Vágási Feri történetét is az érdeklődőknek.

"Véres végtag-koktél csábít, csillog-villog a zsilett!" - A YELLOW SPOTS "belezős" swing-kabaré-cirkusza teszi fel a pontot az est végére. Mennyből érkező gigantikus pénisz, boncolás a svédasztalon, emberi lényekkel táplálkozó autómobilok balladáját nagybőgővel, fúvósokkal és művérrel elregélő opuszok követik egymást, alkalomhoz illő módon.

Tehát ne feledjék: HANDS OFF, OUTRAGE, VOODOO ALLEN és YELLOW SPOTS április 2-án az Unplugged-ban! Egy ilyen nívós kulturális eseményre csak egy makkfejű mekdonác-szökevény sajnálja a 800 Ft-os belépőt! Jelige: mindenki vigyen haza egy kurvát! Lófaszjóska, aki kihagyja!

tovább olvasom >>>

első oldal
<< előző
302/291
következő >>
utolsó oldal