Koncertek

Brainstorm, Mob Rules, Gloryful
2019. jan. 27. 18:00
Budapest, Dürer Kert
Brainstorm
Mob Rules
Gloryful

Stubborn, The Southern Oracle, Wishes
2019. feb. 15. 19:00
Debrecen, Kaptár
Stubborn
The Southern Oracle
Wishes

Christian Epidemic, Andartar, Besatt {PL}, Aornos
2019. feb. 16. 19:00
Debrecen, Kaptár
Christian Epidemic
Andartar
Besatt {PL}
Aornos

Ørdøg, Bearfood
2019. feb. 22. 20:00
Debrecen, Kaptár
Ørdøg
Bearfood

Tales Of Evening, Nova Prospect, Leecher
2019. feb. 23. 19:00
Debrecen, Kaptár
Tales Of Evening
Nova Prospect
Leecher

Nomad
2019. már. 02. 20:00
Debrecen, Kaptár
Nomad

Over Kill, Destruction, Flotsam And Jetsam, Meshiaak
2019. már. 11. 18:00
Budapest, Barba Negra Music Club
Over Kill
Destruction
Flotsam And Jetsam
Meshiaak

aranyGaluska van.sodó rapid turné

2011. március 21. (hétfő) 20:30

Március utolsó hétvégéjén instant rapid turnét tart (idén már a másodikat) az aranyGaluska van.sodó néptérítő- és keresztényrock zenekar.
25-én Hajdúszoboszlón, a Rock Café-ban lesz látható és hallható a zenekar, az És én mit szóljak? zenekar társaságában. A rendezvény 20 óra 30 perckor indul, a belépés díjtalan.
26-án, szombaton Debrecenben az UnPlugged klubban megrendezett Paddy and the Rats koncerten működnek közre a srácok, mint előzenekar. Kapunyitás 20 órakkor. Belépőjegy elővételben (MEZON) 1000 forint, a koncert napján helyszínen 1200 forint.

www.myspace.com/aranygaluska

HAMMERFALL - új lemez májusban

2011. március 21. (hétfő) 00:12

A melodikus metál svéd képviselője, a HAMMERFALL május 30-án indítja útjára legújabb lemezét 'Infected' címmel a Nuclear Blast kiadón keresztül. Az alapokat saját svédországi stúdiójukban, a folytatást, a keveréssel egyetemben, pedig James Michael segítségével oldották meg Nashville-ben. "James el tudta érni azt, hogy valami egészen friss megszólalást kölcsönözzön a lemeznek úgy, hogy közben a klasszikus HAMMERFALL hangulatok is megmaradtak." - magyarázta Oscar Dronjak gitáros/alapító tag. A lemezen tizenegy dal szerepel, a limitált verzió egy bónusz DVD csatolásával érkezik, valamint öt szerzemény videó változata is helyet kap rajta. Másik érdekesség, hogy szerzői oldalról hivatalosan meg nem erősített hírek szerint a POKOLGÉP 1991-es, 'Hol van a szó' című dala is feldolgozásra került az 'Infected'-en.

www.rockinform.hu

GHOST TOAST - elkészült az első lemez

2011. március 20. (vasárnap) 23:00

Megjelent a debreceni GHOST TOAST zenekar első lemeze 'Toast in the shell' címmel, s teljes terjedelemben letölthető a www.ghosttoast.hu honlapról.

Megtaláljátok őket a FaceBook-on is.

SLAYER a Hegyalja Fesztiválon

2011. március 18. (péntek) 00:05
Slayer

A thrash metal egyik alapító bandája, a SLAYER szedi darabjaira Tokajt júliusban. A kaliforniai banda kőkemény metálzenével és remélhetőleg már Jeff Hannemannal jön, az újult erővel tomboló GUANO APES pedig vadiúj albumát, a 'Bel Air'-t Magyarországon a Hegy'en mutatja be. Érdemes rágyúrni a fejbiccentő izmokra: ritmusra bólogatáshoz és headbangeléshez is szükség lesz rájuk.

tovább olvasom >>>

Jön az új MOBY DICK nagylemez

2011. március 17. (csütörtök) 22:09

"Sokan várták már, hogy hivatalosan is bejelentsük, hogy idén a 30. jubileumot egy új albummal és egy nagyszabású koncerttel ünnepeljük. A dalszerzési folyamat már a múlt év végén elindult, mostanra 7-8 dal összeállt, jelenleg a kiadói egyeztetések zajlanak, illetve a koncert időpontjának és a helyszín kijelölése. Ami már biztos: az új album ősszel fog megjelenni, a koncert pedig az év végére várható."

SICK-ROOM - három év után új lemez

2011. március 17. (csütörtök) 22:04

Három év után új lemezzel jelentkezik a kaposvári SICK-ROOM zenekar. A lemez a 'Perverse Paradise' címet kapta és az Alexandra Records gondozásában lát napvilágot. Az új lemez felvételeit a budapesti Audioplanet stúdióban rögzítették, Jaja Hary Das közreműködésével. Sikerült egy nagyon sokszínű és minőségi anyagot készíteni.

A zenekar tagjai összevágtak Benke Gabi Bácsi segítségével egy videoklipet a 'One Minute' című számhoz:

Most pedig álljon itt egy kis zenekari bio... A zenekar alakulása 2001 augusztusára datálható. A tagok eltökélték, hogy egységet fognak alkotni, a zenei sokszínűséget, amely jellemzi őket megpróbálják összegyúrni az extreme metal keretein belül egy egésszé. 2002-ben bevonultak egy kaposvári stúdióba és rögzítettek egy maxit, amely limitált példányszámban jelent meg. Ezen kapott helyet a Pink Dreams című szám is, amihez készült egy videoklip, Szőke András rendezésében. A VIVA tévé Megawatt című műsorának palettáját díszítette kerek egy évig. A koncertezések, tehetségkutatók, kisebb fesztiválok és tagcserék után elkezdődött a korábbi számok átgyúrása és újak írása. Így érkeztünk el 2006 végéig, mikor a zenekar egy pécsi stúdióban megkezdte a 'Pigwash for Enemies' című albumának rögzítését. A lemez 2007-ben szerzői kiadásban jelent meg. Az albumhoz klip is készült, a címadó számhoz. A klipet a kaposvári Csiky Gergely színház akkori igazgatója, Znamenák István készítette és az MTV Headbangers Ball című műsorában kapott helyet. Az albumról megjelent pozitív kritikákon felbuzdulva nekiláttak a második anyagnak, és eközben folyt az első album népszerűsítése, koncertek, rádióinterjúkon való szereplés. A 'Noise' és a 'Pigwash for Enemies' című dal felkerült a 'Maximum Hardcore Street Revolution' második válogatás-lemezére, illetve a paksi Jazz-Pop-Rock tehetségkutatón harmadik helyezést és különdíjat vihettek haza, melynek eredményeképpen felléptek a pécsi Rockmaraton színpadán. Az 'Egophobia' című szám betört a budapesti Nemzeti Színház falai közé, a Pánik című darabban szolgáltatja a talpalávalót.

Egyéb infó: www.sick-room.hu | Sick-Room @ MySpace

első oldal
<< előző
301/292
következő >>
utolsó oldal