Koncertek

Brainstorm, Mob Rules, Gloryful
2019. jan. 27. 18:00
Budapest, Dürer Kert
Brainstorm
Mob Rules
Gloryful

Stubborn, The Southern Oracle, Wishes
2019. feb. 15. 19:00
Debrecen, Kaptár
Stubborn
The Southern Oracle
Wishes

Christian Epidemic, Andartar, Besatt {PL}, Aornos
2019. feb. 16. 19:00
Debrecen, Kaptár
Christian Epidemic
Andartar
Besatt {PL}
Aornos

Ørdøg, Bearfood
2019. feb. 22. 20:00
Debrecen, Kaptár
Ørdøg
Bearfood

Tales Of Evening, Nova Prospect, Leecher
2019. feb. 23. 19:00
Debrecen, Kaptár
Tales Of Evening
Nova Prospect
Leecher

Nomad
2019. már. 02. 20:00
Debrecen, Kaptár
Nomad

Over Kill, Destruction, Flotsam And Jetsam, Meshiaak
2019. már. 11. 18:00
Budapest, Barba Negra Music Club
Over Kill
Destruction
Flotsam And Jetsam
Meshiaak

II. Kelet Underground Tehetségkutató döntő

2011. március 16. (szeda) 21:18

A II. Kelet Underground Tehetségkutató rockzenei verseny az ez év eleji 5 elődöntő után elérkezett a várva-várt célegyenesbe. 2011. március 26-án a debreceni Klinika Mozi lesz a végső megmérettetés helyszíne. A közel félszáz elődöntős együttes közül lesz látható most a legjobb 12. Ebből 2 zenekar az elődöntős közönségszavazás és az internetes szavazás nyertesei. Vendég a DEATH WARRANT zenekar, akik a tavalyi tehetségkutatót nyerték meg és bonusz fellépőként a döntős bandák után fognak egy fergeteges zúzdát prezentálni. Az ismételten megmérkőző különböző rockzenei stílusokat felvonultató bandák mutatják be tehetségüket a közönség és a zsűri előtt. A tét a végső győzelem a nyereményekért, amik tovább segíthetik a tehetséges zenekarokat a boldogulásban. Ahogy tavaly is, most is részese lehetsz a döntésnek, és te magad is nyerhetsz! Gyere el, szavazz és nyerj a tombolán!

Ha kíváncsi vagy a 12 döntős zenekarra és a vendégre részletesebben, akkor látogasd meg a Kelet Underground oldalát. Folyamatosan találtok majd a honlapon a fellépőkkel interjúkat, ezáltal jobban beleláthattok az együttesek elképzeléseibe, céljaiba. Lehetőség lesz minden interjút kommentálni, véleményezni. Addig is röviden a fellépőkről:

 • BABY ON THE WOODS (garázs rock / punk rock, Kecskemét)
 • FACT AND FICTION (progresszív rock / metal, Nyíregyháza)
 • HOPETOBELIEVE (punk / metal, Berettyóújfalu)
 • KUTTYA (fúziós folk rock, Debrecen)
 • MORNINGKILL (hardcore/metalcore/deathcore, Miskolc)
 • SKANKING STREET (ska / reggae / punk, Kisújszállás)
 • SUNNY LEON (grunge rock, Debrecen)
 • TESTIFY (metalcore, Hajdúszoboszló)
 • THE BORGIA (alternatív rock, Kunhegyes)
 • WORNING (thrash / death metal, Gyula)
 • JACKED OUT (dallamos metal, Debrecen, a közönségszavazás győztese)
 • + a netes szavazás győztese
 • + DEATH WARRANT (death / thrash metal, Balmazújváros, a tavalyi győztes)

Szabó Gergő és a REPLIKA útjai elváltak

2011. március 16. (szeda) 18:31

"Sajnos 11 év után, személyes ellentétek miatt kiléptem a zenekarból. Csatónak és Falatnak sok sikert kívánok a folytatáshoz." - Gergő

Március 15.

2011. március 15. (kedd) 12:54

HUNGARICA koncert - április 8. Debrecen, Kaptár

RmR Rádió segítségkérés

2011. március 15. (kedd) 10:22

Kedves olvasók, szeretnék bemutatkozni! Nevem Ferenczi Gergely Szergey, a RmR Rock Rádió igazgatója vagyok. Nem szeretem azt a szót használni, hogy adomány, illetve azt sem hogy megszánásból, de most mégis használnom kéne, hisz rajtatok múlik a sorsunk. A rádióm 2009 óta üzemmel, illetve van a köztudatban. Ámbár történt egy nagyobb tragédia lehet, hogy nekünk az, de akik nem szeretnek minket, annak inkább a versenytárs kimúlását jelentette. De lábra álltunk a tavalyi Megyer fesztiválon és eldöntöttük, hogy nem hagyjuk veszni ezt a lehetőséget, hogy annak a több ezer embernek, aki minket már ismer, illetve szereti a rádiónkat, annak újra megpróbáljuk megadni, amit szeret. Remélem, találok olyan embert, embereket, akik nem csak kapni szeretnek, hanem picit adni is. Rátérnék a lényegre: rádióm szerver gépe kb 2011.03.05-én itt hagyta az "élők" sorát és hát a javítása nagyon költséges és felesleges volna. Így hát arra szeretnék invitálni, hogy félévente 10.000 forintot segítsetek nekünk összegyűjteni.

Elérhetőségek: Ferenczi Gergely Szergey +36 (30) 346-72-87
www.rmrradio.hu | E-mail: rmr@rmrradio.hu | MSN: skinett@citromail.hu

Bemutatkozik az erdélyi BACKLASH zenekar

2011. március 14. (hétfő) 18:33

A zenekart 2008-ban alapította Erdélyi László szólógitáros és Sime Emil basszusgitáros. Az első felállásban részt vett még Szász Tamás énekes, Szabadi Ernő ritmusgitáros és Suciu Alex dobos. Tagcseréket követően mára trioban működik a zenekar: Erdélyi László - vokál / szólógitár; Sime Emil - basszusgitár és Bakó Ádám - dobok.

A stílusunk groove metal. Saját számok mellett feldolgozások is szóba jönnek időnként, játszunk többek között Sepultura, Motörhead, Kreator, Metallica, Judas Priest, Tankcsapda és Children of Bodom dalokat is.

E rövid idő alatt bejártuk az ország nagy részét, 50 koncertünk volt eddig különböző városokban (Bukarest, Kolozsvár, Déva, Petrozsény, Beszterce, Sepsiszentgyörgy, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Régen, Nagyvárad stb.) és fesztiválokon (Székelyföldi Rockmaraton 2009 / 2010, Dark River feszt 2009 / 2010, Rockstage 2010, HDT diák találkozó, Vásárhelyi bor napok stb).

Eddig két kislemezünk jelent meg: 2009-ben a 'Madman's Lullaby' és 2010-ben a 'My Diary', valamint nem rég elkészült első videoklipünk az 'Inject It' című dalunkra (melyet felkerült a BlankTV-re is (az USA egyik legnagyobb underground onilne promótere)).

Az együttes terve ugyanaz, mint 2008-as megszületésünkkor, azaz minél több koncert, minél jobb bulik és fejlődés.

Megtaláltok minket a neten: Blacklash @ MySpace | Blacklash @ Last.fm

SENTENCED Tribute zenekar tagokat keres

2011. március 08. (kedd) 22:49
Az 1989-ben, eredetileg DEFORMITY néven alakult finn zenekar névváltás utáni formája sokak számára ismerősen cseng. Csak annyit kell mondjak: SENTENCED. Leginkább dallamos death metalként jellemezhető alkotásaik mind a mai napig népszerűek, habár a banda 2005-ben oszlott fel. 16 év munkásságát 8 nagylemez, néhány demo, kislemezek, élő felvételek őrzik, valamint a rajongók emlékezete. A zenekar nagy valószínűséggel nem alakul már újra, hiszen sajnálatos, de az alapító, gitáros, s egyben a korai évek énekese, Miika Tenkula 2009-ben betegsége folytán elhunyt. Most hazánk tehetséges ifjai közül páran fel kívánják eleveníteni a zenekar emlékét: a THE FUNERAL BAND (Sentenced Memorial) főképp az újkori dalokra koncentrálva kívánja leróni tiszteleték az anyazenekar előtt. A felállás még nem teljes, szükségeltetik két fő, bassz- és ritmusgitáros posztra. Amennyiben érzel magadban ehhez elég elhivatottságot és felkészültséget, az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz:
+36 (70) 932-4786 | tamas.josa@gmail.com
első oldal
<< előző
301/293
következő >>
utolsó oldal