Koncertek

2018. nov. 20. 19:00
Budapest, Papp László Sportaréna
Nightwish
Beast In Black

X. FULL OF ANGER UNDERGROUND METAL FESZTIVÁL
2018. nov. 24. 17:30
Debrecen, Kaptár
Archaic
Ahriman
Angerseed
Nigromantia
Elysium
Malpraxis {RO}

Ensiferum acoustic
2018. dec. 05. 19:00
Budapest, Dürer Kert
Ensiferum acoustic

Hétköznapi Csalódások, Mig-29
2018. dec. 08. 20:00
Debrecen, Kaptár
Hétköznapi Csalódások
Mig-29

Retronome és barátai, Led Zepp's
2018. dec. 08. 20:00
Debrecen, Kaptár
Retronome és barátai
Led Zepp's

Within Temptation, Beyond The Black
2018. dec. 12. 18:00
Budapest, Tüske csarnok
Within Temptation
Beyond The Black

2018. dec. 15. 20:00
Debrecen, Kaptár
Counter Clockwise

Agrock fesztivál - elindult a zenekari jelentkezés

2011. január 20. (csütörtök) 12:00

Agrock Fesztivál 2011

2011. július 29-31-ig immáron 3. alkalommal kerül megrendezésre Görbeházán az Agrock Fesztivál 2 színpadon, lehetőséget adva várhatóan 30-35 zenekar részére, egy tehetségkutatóval egybekötve. Ez egy Non-Profit rendezvény, így szívesen fogadunk bármilyen jellegű támogatást, felajánlást. Az Agrock Fesztivál (Amatrőr Zenekarok Görbeházi Rock fesztiválja) egy görbeházi baráti társaság jóvoltából jött létre. Szeretnénk lehetőséget adni minél több olyan zenekarnak, akik tehetségüket szeretnék megmutatni egy fesztiválon egy remek közönség előtt. 2010-ben még 1 napon 1 színpadon 9 remek zenekarnak sikerült lehetőséget nyújtanunk, hogy megmutathassák magukat. Az ország több pontjáról érkeztek zenekarok, amit most sem várunk másként. A zenekari jelentkezés már elérhető a honlapon. Várjuk minden lelkes zenekar jelentkezését, akik szeretnének föllépni 2011-ben az Agrock Fesztiválon. Kiegészítő programok betöltésére várjuk a jelentkezést a 2011-es Agrock Fesztiválra. Ha tehetséges vagy, vagy ismersz valakit, aki színesítené a fesztivál programját és úgy gondolod, beillik programba, akkor írj nekünk üzenetet!

Bővebb tájékoztatásért keressetek minket elérhetőségeinken:
Dobos András +36 (70) 360-1810
web: www.agrockfeszt.eliveport.com | mail/msn: agrockfeszt@citromail.hu

Megjelent a 20. Kelet Underground Fanzine

2011. január 19. (szeda) 16:38

A tartalomból: Itt az új év és el is érkeztünk a II. Kelet Underground Tehetségkutató elődöntőihez. 50 zenekar mérkőzhet meg egymással a verseny keretein belül. A lap első oldalain erről olvashattok részletesebben, illetve a bandák biográfiáival lehet megismerkedni jó néhány oldalon keresztül.

Természetesen a játék sem maradhat el, a belezős rock’n’rollt játszó, hamarosan több keleti városban koncertező Yelow Spots CD-i kerülnek kisorsolára.

Rendkívüli módom most az interjúk elmaradnak, de a lap utolsó hasábjain továbbra is koncert és zenekari tudnivalók, hirdetések, végül viccek várnak rátok.

A 20. szám "gépen olvasható verzió" elérhető itt:
http://www.keletunderground.hu/fanzine/keletunderground_fanzine20.pdf

A 20. szám "nyomtatható verzió" pedig itt:
http://www.keletunderground.hu/fanzine/keletug20_nyomtathato.pdf

Ha nincs kedved vagy időd a gép előtt ülni, de szeretnéd elolvasni a fanzine-ban megjelenő interjúkat / írásokat, akkor töltsd le a Kelet Underground Fanzine számait és nyomtasd ki!

A régebbi számok elérése: 17 18 19

Jó olvasgatást és B.Ú.É.K. mindenkinek! ;)

ACCEPT és STEELWING koncert, új helyszínen

2011. január 17. (hétfő) 20:18

Hosszabb hallgatás után a bombaként robbanó új albummal tér vissza Budapestre az ACCEPT február 2-án. A veterán germán metal legenda újra ereje teljében koncertezik, így egy bizonyítási vágytól hajtott csapatot köszönthetünk majd a CLUB 202-ben (ex-Wigwam, Bp. XI., Fehérvári út 202.) - 30 év válogatott dalaival.

Az ACCEPT az idei évben rendesen meglepte az egész rockszakmát: legendás frontemberüktől, Udo Dirkschneidertől megválva (akivel a 2005-ös Sziget fesztiválon még egy felejthetetlen nosztalgiakoncertet is adtak), új énekessel kiegészülve tették le az asztalra a 2010-es év egyik leghatalmasabb metal albumát. A mindenféle görcsöléstől mentes, a régi klasszikus periódust idéző lemezt még a keményvonalas rajongók is hamar elfogadták. A MAHASZ listán is előkelő helyre kerültek - mi sem mutatja jobban, hogy a magyar rockerek sem maradtak ki a sorból!

A korukat meghazudtoló aktivitással - mint egy újdonsült, fiatal, sikerre éhes banda - működik a zenekar: május óta több mint 65000 mérföldet utaztak, számos turnét és arénakoncertet lebonyolítva; ezt fogja tetézni a Budapestet is érintő 30-állomásos Európa-turné. A fogadtatás pedig a legsikeresebb periódusát idézi az Acceptnek. Mark Tornillo személyében megfelelőbb énekest nem is találhattak volna, hiszen hangilag és fazonilag is tökéletesen illik egy ilyen legendás zenekarba. Sőt, a bulik során fantasztikus hangjával és karizmatikus kiállásával még a fanyalgókat is könnyedén meggyőzi, hogy bőven van létjogosultsága az ACCEPTnek Udo után is.

A bemelegítő bulik után most különösen extravagáns rock látványosságot ígérnek. Arról pedig hírhedt az ACCEPT legénysége, hogy olyan megbecsüléssel kezelik a rajongóikat, mint kevesek - ehhez mérten számos meglepetéssel is készülnek az említett közelgő Európa-turnéra. Ha valaha is szeretted a zakatolós, headbangelős gitártémákat, nagyszerű énekekkel és dallamokkal, akkor érdemes leporolni a bőrkabátot meg a szegecses övet, és elővenni a régi ACCEPT-lemezeket, mert már nem kell sokat várni a bulira! Jegyeket a Ticketportal országos bolthálózatában - köztük az ismert rockboltokban - továbbá a www.ticketportal.hu oldalon is vásárolhatunk a február 2-ai bulira, ami már így előzetesen is az egyik legnagyobb metal klubbulinak ígérkezik 2011-ben.

A Concerto Music bemutatja:
Blood of the Nations Tour 2011
2011. február 2., szerda 19.00 óra
Budapest, (ex-Wigwam, Bp. XI., Fehérvári út 202.)
ACCEPT, STEELWING
Belépő: elővételben 5900 Ft, a koncert napján 6900 Ft

Kapcsolódó weboldalak:
www.acceptworldwide.com
www.myspace.com/accepttheband
www.concerto.hu
www.ticketportal.hu

HELL:ON koncertajánló és hírek

2011. január 17. (hétfő) 18:42

Tavasszal hazánkba látogat az ukrán modern thrasher HELL:ON. A Crazy Mama Music Pubban (Budapest, Gubacsi u. 97. | www.crazymama.hu) megrendezendő koncerten az "Ukrajna legjobb metal zenekara" címet büszkén viselő zenekar az orosz modern metalos FRAGILE ART, valamint a szintén ukrán DEF/LIGHT társaságában edzi majd a fejbiccentőizmokat. Az est hazai vendége a budapesti STONEDIRT!

További hírek a HELL:ON zenekarral és a 2011-es évvel kapcsolatban, hogy a Nocturnus Records az év elején újra kiadja a csapat - még HELLION név alatt megjelent - 2006-os bemutatkozó 'Strong Enough' albumát. A lemez az eredeti dalokon túl rengeteg bónuszt kap, klasszikus CD és digipak formájában is elérhető lesz. Az ukrán csapat január első napjaiban fejezte be legújabb videójának utómunkáit, amely a legutóbbi 'In the Shadow of Emptiness' lemez - ingyen letölthető a HELL:ON weblapján - 'Let it Feed' című nótájára készült. Hamarosan a harmadik teljes lemez anyaga is elkészül a banda műhelyében. A legörömtelibb hír azonban, hogy a HELL:ON egyike annak a négy ukrán zenekarnak, amely esélyes megnyerni a támogató szerepét a SLAYER és a MEGADETH European Carnage turnéjának Kijevi állomásán, március 13-án!

A vadonatúj 'Let it Feed' klip:

Interjú a zenekarral | Esemény a Facebookon

www.stonedirtmusic.com | www.myspace.com/deflight | www.fragileart.net | www.hell-on.com

KALAPÁCS buli időbeosztás

2011. január 15. (szombat) 00:00

A mai KALAPÁCS koncert fellépőinek sorrendje a következő:
‎18:20 TEMPESTON
19:20 CROWHILL TALES
20:20 SPIRIT BLUE
21:10 KALAPÁCS

Helyesbítés

2011. január 12. (szeda) 17:20

A február 11-re hirdetett, Vörös Attila nevével fémjelzett PANTERA Tribute zenekar nevét szeretnénk ezúton helyesbíteni: nem REMEMBERING THE STEEL, hanem VULGAR DISPLAY OF COVER néven működnek! Így sajnos a szórólapokon is rossz nevet találtok.

első oldal
<< előző
298/294
következő >>
utolsó oldal