Koncertek

Ørdøg, Bearfood
2019. feb. 22. 20:00
Debrecen, Kaptár
Ørdøg
Bearfood

Tales Of Evening, Nova Prospect, Leecher
2019. feb. 23. 19:00
Debrecen, Kaptár
Tales Of Evening
Nova Prospect
Leecher

Nomad
2019. már. 02. 20:00
Debrecen, Kaptár
Nomad

Over Kill, Destruction, Flotsam And Jetsam, Meshiaak
2019. már. 11. 18:00
Budapest, Barba Negra Music Club
Over Kill
Destruction
Flotsam And Jetsam
Meshiaak

2019. már. 16. 20:00
Debrecen, Kaptár
Diktátor
Betonlégy

2019. ápr. 05. 20:00
Debrecen, Kaptár
Rózsaszín Pittbull

2019. ápr. 13. 20:00
Debrecen, Kaptár
Iron Maidnem

SENTENCED Tribute zenekar tagokat keres

2011. március 08. (kedd) 22:49
Az 1989-ben, eredetileg DEFORMITY néven alakult finn zenekar névváltás utáni formája sokak számára ismerősen cseng. Csak annyit kell mondjak: SENTENCED. Leginkább dallamos death metalként jellemezhető alkotásaik mind a mai napig népszerűek, habár a banda 2005-ben oszlott fel. 16 év munkásságát 8 nagylemez, néhány demo, kislemezek, élő felvételek őrzik, valamint a rajongók emlékezete. A zenekar nagy valószínűséggel nem alakul már újra, hiszen sajnálatos, de az alapító, gitáros, s egyben a korai évek énekese, Miika Tenkula 2009-ben betegsége folytán elhunyt. Most hazánk tehetséges ifjai közül páran fel kívánják eleveníteni a zenekar emlékét: a THE FUNERAL BAND (Sentenced Memorial) főképp az újkori dalokra koncentrálva kívánja leróni tiszteleték az anyazenekar előtt. A felállás még nem teljes, szükségeltetik két fő, bassz- és ritmusgitáros posztra. Amennyiben érzel magadban ehhez elég elhivatottságot és felkészültséget, az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz:
+36 (70) 932-4786 | tamas.josa@gmail.com

"Mintha megébrednénk" - bemutatkozik a KOAN zenekar

2011. március 07. (hétfő) 21:33
KOAN

A KOAN 2008 őszén alakult Nagykárolyban Hóhágyi Gyula énekes kezdeményezésére, aki hamar összeverbuvált egy négytagú csapatot maga köré: Heveli László és Ifj. Deák Endre (gitárok), Makranczi Tamás (basszusgitár) és Binder Sándor (dobok). Az együttes az eddig eltelt bő két év alatt egy albumnyi dalt szerzett, melynek dallamait, illetve hangszerelését az együttes tagjai közösen dolgozták ki.

A zenekar fennállásának során több helyi, környékbeli, illetve határon túli fesztiválon lépett közönség elé. Aprólékos műgonddal felépített zenéjük, illetve mélyen szántott filozofikus gondolatokkal tűzdelt dalszövegeik több helyen is elnyerték a közönség tetszését, kisebb rajongótábort kialakítva maguk köré, akik minden helyszínre elkísérik a csapatot. A KOAN legnagyobb érdeme, hogy mindezt kizárólag saját dalok előadásával érte el egy olyan világban, ahol az induló zenekarok koncertjei közismert feldolgozások nélkül "mit sem érnek". A formáció hatásai közül Kovács Ákost lehetne egyértelműen kiemelni, de a 80-as évek new wave együtteseinek, valamint a 90-es évek alternatív zenekarainak stílusjegyei is felfedezhetőek a Koan-alkotásokban.

A dalszerzést illetően továbbra sem szünetel az együttes, a zenészek jelenleg két új dal hangszerelésén fáradoznak: Utolsó ébresztés, Minden ellenünk fordult.

KOAN @ FaceBook | KOAN @ YouTube

Új hullám és kvintek a Crazy Mamában

2011. március 06. (vasárnap) 21:11

Ha most el kellene gondolkodni azon, hogy mi lehetne az, ami egyfajta kapocsként összeköti a KILLER SURPRISE, a HANGERILLA és a PLASTIC BITCH zenekart, az feladná a leckét. Legyen elég annyi, hogy három különböző, mégis egyformán fiatalos (mit fiatalos, fiatal!), dinamikus, színes és - nem utolsósorban - kiváló muzsikát játszó csapat mutatja be a kvintes hangközök közt felcsapó új hullámot.

Akik ismerik a zenekarokat, azoknak egyértelmûan ott a helye március 19-én a Crazy Mama Music Pubban (Budapest, Gubacsi u. 97.), akik pedig nem hallották még egyik csapatot sem, azért jöjjenek el, mert ebben a konstellációban nem minden pénteken lehet látni ezt a hármast. Érdemes "előtanulmányokat" folytatni a csapatok munkásságát illetően, ugyanis a Plastic Bitch és a Killer Surprise ingyen letöltésre kínálja legújabb lemezét, a HanGerilla pedig online streamre a lemezelőzetest.

Összefoglalva:
2011. március 19. 20.00 | Crazy Mama
Killer Suprise | HanGerilla | Plastic Bitch
Belépő: 990 Ft
Egyéb infó: rockmuhely@rockmuhely.hu

www.plasticbitch.com | www.hangerilla.hu | www.killersurprise.hu

Rockerek.hu - Ötéves születésnapi fesztivál és turné

2011. március 02. (szeda) 22:13

Mint már sokan értesülhettetek róla március 25-én fergeteges születésnapi bulit tart a Rockerek.hu Budapesten, a Club 202-ben (régi Wigwam)! A rendezvényen fellép a legendás punk banda, az 1983-ban alakult győri AURÓRA, az ország legismertebb thrash zenekara az AKELA, az egyre sikeresebb nyers rock'n'roll-t játszó ALCOHOL, a felvidékről rock feldolgozásokkal érkező HANT, a metal-ban utazó Zinfield, a metal / hardcore Armada, sokak kedvence a Kugli, valamint a Mono Chrome együttes! Akinek jelent valamit az oldal, esetleg itt ismerkedett meg párjával vagy haverjaival és szeretné közösen megünnepelni ezt a kerek évfordulót, azt szeretettel várják! A belépő 2400 Ft lesz, melyhez egy ajándék Alcohol - Házam egy kocsma vagy Ezen a szinten lemez is jár a Hammer jóvoltából!

Márciusban egyébként országjáró turnéra is indul a portál! Ellátogat a nagyobb városokba - határon innen és túl is - a legismertebb magyar zenekarok társaságában! A fellépők közt megtaláljuk a DEPRESSZIÓT, az ALVIN ÉS A MÓKUSOKAT, az AKELÁT, a NEVERGREENT, az ALCOHOLT, a RÓZSASZÍN PITTBULLT, az AURÓRÁT és a LEANDERT. Állomásokk: 03.18. Kecskemét, 03.26. Győr, 04.09. Kazincbarcika, 04.16. Veszprém, 04.22. Nagyvárad, 04.23. Marosvásárhely 04.24. Csíkszereda, 05.07. Debrecen, 05.13. Komárom, 05.14. Sopron, 05.21. Békéscsaba, de még további helyszínek is várhatók. A részleteket hamarosan olvashatjátok, szóval figyeljétek! Szeretnénk megemlíteni, hogy - lehetőleg az adott környékbeli - zenekarok számára még van fellépési lehetőség. Aki szeretne játszani valamelyik városban, a lenti e-mail címen jelentkezhet! Rock'n'roll!

rendezveny@rockerek.hu | www.rockerek.hu

DEPTHS OF DEPRAVITY - új videoklip

2011. február 24. (csütörtök) 23:53

Elkészült DEPTHS OF DEPRAVITY új klipje, melyet a tavaly megjelent 'Inspirritation' lemezük 'Noiseless Room' című számához készített a hazai death metal banda.

DEVIANT - letölthető demo

2011. február 24. (csütörtök) 18:19
DeviANT - End of Revolution

Teljes egészében (borítóval, introval, outroval) letölthető a DEVIANT zenekar bemutatkozó demója, az 'End Of Revolution'. Aki birtokolni szeretné, nem kell mást tenni, mint ellátogatni a csapat weboldalára, vagy rákattintani erre a linkre.

A demó felvételei a kecskeméti Origo Stúdióban készültek, a keverés és masterelés Vári Gábor, míg a borító Nagy Lajos munkája. Természetesen az ínyenceknek valódi borítóval, és koronggal is állunk a rendelkezésére, amit az erre az e-mail címre küldött üzenettel akár meg is rendelhetnek.

Ezeken kívül mindenféle hírt, információt, koncertdátumot, és egyebet megtalálhattok a zenekar hivatalos oldalán.

első oldal
<< előző
302/295
következő >>
utolsó oldal