Koncertek

A Tour For The Demented 2018
2018. nov. 22. 19:00
Budapest, Barba Negra Music Club
Annihilator

2018. dec. 15. 20:00
Debrecen, Kaptár
Counter Clockwise

2018. dec. 22. 19:00
Debrecen, Roncsbár
P.Box

2019. jan. 12. 19:00
Debrecen, Roncsbár
Kalapács

Watch My Dying interjú

2010. december 08. (szeda) 00:59

Sepumark: A Pepsi sztárcsináló (vagy mi a fasz) óta vagyok W.M.D. fanatikus. Nálam minden egyes hanganyag egy következő lépcsőfok, ahogyan a legutóbbi nagylemez is. Hogyan állt össze ez a hatalmas mű, ami már megint másabb lett mint elődei, de mégis 100% "véemdé".

Ezek után legyek tárgyilagos... Annyiban különbözik az elődeitől, hogy itt szabadabban kezeltük a dalírást, belenyúlkáltunk egymás ötleteibe. Még ha minimális szinten is, teszem azt hangszerelés, plusz szintiszólamok, ilyesmi. A metódus nem változott jelentősen, mindenki összerakta otthon az ötleteit géppel, aztán egy-két felesleges próba után felvettük a lemezt. Jellemző, hogy van rajta olyan dal, amit egyszer sem játszott el a teljes zenekar egyben, máig sem, ilyen pl. az Úton. Ezt gyakorlatilag mindenki betanulta otthon, fel lett játszva, de még csak el sem próbáltuk soha.

Hogyan fogadta a közönség a Moebeus-t? Nektek mi a véleményetek a lemezről?

Javarészt szeretik az emberek. Könnyebb hallgatni, mint az előzőeket, kerekebbek a dalok, emberibb lett. Ez nem jelenti azt, hogy a következőn ne lehetne valami tízmásodperces vérhányás... Az meg, hogy mi mit gondolunk, semmit sem számít, a marketing helyett maradjunk annyiban, hogy következőre biztos nem egy ilyen cizellált dolgot csinálunk. Ebből most kihoztunk mindent, amit lehetett.

tovább olvasom >>>

III. Műszak Fanzine No.14.

2010. december 07. (kedd) 00:00

A nagy karácsonyi pörgésben kis figyelmet kérünk, itt a decemberi III. MŰSZAK! Először is, honosítottunk egy örjítően hosszú interjút a Pennywise gitáros Fletcherrel, régi és új énekesről, új lemezről és egyéb érdekességekről, alap! Az interjú ügyosztályon továbbá szerepel még a Szöszö, Döglégy, Big Daddy féle KGB, az alter pop Manökken Proletarz, a győri poppunk Nikson, a punknroll Rotten Tomatoes és a legelső holland death metal zenekar a Thanatos. Jártunk a novemberi Káderfeszten, beszereztünk egy rakás újdonságot (Motörhead, FreshFabrik, Brad, The Creepshow, Soundgarden, Love Equals Death, Ektomorf) és megemlékezünk egy csillagos ötös Corrosion Of Conformity és egy kiváló Biohazard lemezről a 90-es évekből. A perverzeknek a mellékletes letöltést ajánljuk, melyen hallható: The Reilly Express, KGB, Fish!, Acoustix, Mapez, Sunseth Sphere, Veszelka Kommandó, Inarrestabil, Rotten Tomatoes, Turbo, Audio-Rocketry, Feast Of Famine, Todos Caeran és Stiff Bastard!

Garantált szórakozás, feltöltődés, kikapcsolódás, itt: www.myspace.com/iii.muszak

Powerfest Tour 2010 - ajánló, s apró változás

2010. december 04. (szombat) 17:14

Watch My Dying, Cadaveres, Aetrigan, A Losing Season, Inferno Metalcore System
2010. december 17. péntek - kapunyitás: 18:30, kezdés: 19:00
Debrecen, Kaptár (a Sikk fölött, Domb u 1.)
Belépő: elővételben 1000 Ft (Rock Ness), a helyszínen 1200 Ft
A koncert a Facebook oldala
(Változás: a Needles zenekar helyett az Inferno Metalcore System lép fel!)

Novemberben és decemberben a Powerfest Tour keretében négy közös koncertet adott, illetve ad a Watch My Dying és a Cadaveres. A két banda csinálta együtt a Stagediving Fesztiválokat Budapesten, de játszottak már Londonban és Berlinben is a Paprika Rocks turnén. Egyszóval elég nagy a cimbiség a két horda között. Így nyár végén kitalálták, hogy a közös bulik jó hangulatát megpróbálják vidékre is elhozni. Azaz a jó zenét és laza szórakozást egyesíteni egy estére. A Cadaveres harmadik, Mindstream címre hallgató lemeze november végén jelent meg, míg a Watch My Dying pedig tavaly jött ki a Moebius albummal. A modern metalos Cadaveres és az extrém muzsikát játszó WMD sok éve bontogatja le a színpadokat, úgyhogy közös muzsikálás biztosan extra energiát szabadít majd fel mindenkiből. Amit aztán majd a bárpultnál le lehet szépen vezetni koktélozás közben. A turnéra különleges fény és hangtechnikával készülnek a zenekarok, illetve ahol a lehetőségek megengedik, lesz projektoros vetítés is. November közepén Szombathelyen melegített be a duó, Szolnokon már bontottak, és Debrecen lesz a harmadik állomás, találkozzunk a színpad előtt s a pultnál!

tovább olvasom >>>

II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011

2010. november 29. (hétfő) 00:00

Zenekari jelentkezés... vigyázz, kész... START!!!

Elindult a II. Kelet Underground Tehetségkutató rockzenei versenyre a zenekari jelentkezés. A változatlan minimális nevezési feltételek mellett, a tavalyihoz képest több elődöntős helyszínen mutatkozhatnak majd be a zenekarok. Szokás szerint a tavaszi finálén és a téli elődöntőkön szakmai zsűri fogja értékelni a fellépőket. Természetesen a hasznos és értékes nyeremények sem fognak elmaradni. Gyere és próbáld ki magad... érdemes! ;-)

Készítettünk interjúkat a tavalyi nyertesekkel, amelyben elmondják, hogy miért is érdemes vagy nem érdemes erre a megmérettetésre benevezni:

I. helyezett - Death Warrant / Death-Thrash Metal / Balmazújváros

KeZoo: Elsősorban azért, mert végre a sok rossz tapasztalat után van egy olyan Tehetségkutató, ahol tényleg a zenekarokról szól ez a fajta rendezvény, és a zsűri szakmai szemmel nézi és értékeli a csapatokat. Ezen felül pedig a nyeremények tényleg olyan kaliberűek, amik jól kihasználva piszkosul nagy kezdőlökést jelentenek a kitörni vágyóknak, nem is beszélve az építő jellegű kritikákról. Másodsorban pedig veszett jó buli! :) Sok érdeklődő, nagyközönség, nagy színpad, kibeb*szott jó hangulat! :)

Suba: A mi történetünk pontosan jellemzi milyen jó tehetségkutató a Kelet Underground, ugyanis még nem hallottam olyan tehetségkutatóról, ahol a közönség és a zsűri egyetértett. Ez két módon lehetséges: A zenekarnak annyi haverja van, hogy a tehetségkutató közönségének kb. 60%-át kiteszi vagy a zenekar lefizette a zsűrit.
Nos, ha logikusan gondolkodunk, akkor nálunk vagy mind a kettő teljesült, vagy egyik sem... :-D Ki kell próbálni!

www.myspace.com/warrantmetal

tovább olvasom >>>

Új Cadaveres album novemberben

2010. november 28. (vasárnap) 18:55

November végén jelenik meg a Cadaveres harmadik albuma, Mindstream címmel.

A CD 10 dalt tartalmaz, amelyek megírásában az egész zenekar részt vett, a szövegeket pedig Bölcsföldi Zoltán, a csapat frontembere írta. A lemez Varga Zoltán irányításával, egy új helyen, a SuperSize Stúdióban nyerte el végleges formáját. A Mindstream letisztult, dalközpontú, mondhatni már szinte slágeres album, amely koncertképességét tekintve közel áll a Cadaveres első anyagához, a Soul Of A New Breedhez.

Ez utóbbiról személyen is meggyőződhettek december 17-én, a Kaptárban.

Előzenekarokat keresünk

2010. november 25. (csütörtök) 00:17

Olyan zenekarok jelentkezését várjuk, akik bevállalják az útiköltséget, cserébe játszhatnak nagyobb zenekarok előtt, mint pl. Zorall, Junkies, Hungarica.

Elérhetőség: info [kukac] debrock [pont] hu

első oldal
<< előző
296/295
következő >>
utolsó oldal