Koncertek

Ørdøg, Bearfood
2019. feb. 22. 20:00
Debrecen, Kaptár
Ørdøg
Bearfood

Tales Of Evening, Nova Prospect, Leecher
2019. feb. 23. 19:00
Debrecen, Kaptár
Tales Of Evening
Nova Prospect
Leecher

Nomad
2019. már. 02. 20:00
Debrecen, Kaptár
Nomad

Over Kill, Destruction, Flotsam And Jetsam, Meshiaak
2019. már. 11. 18:00
Budapest, Barba Negra Music Club
Over Kill
Destruction
Flotsam And Jetsam
Meshiaak

2019. már. 16. 20:00
Debrecen, Kaptár
Diktátor
Betonlégy

2019. ápr. 05. 20:00
Debrecen, Kaptár
Rózsaszín Pittbull

2019. ápr. 13. 20:00
Debrecen, Kaptár
Iron Maidnem

HELL:ON koncertajánló és hírek

2011. január 17. (hétfő) 18:42

Tavasszal hazánkba látogat az ukrán modern thrasher HELL:ON. A Crazy Mama Music Pubban (Budapest, Gubacsi u. 97. | www.crazymama.hu) megrendezendő koncerten az "Ukrajna legjobb metal zenekara" címet büszkén viselő zenekar az orosz modern metalos FRAGILE ART, valamint a szintén ukrán DEF/LIGHT társaságában edzi majd a fejbiccentőizmokat. Az est hazai vendége a budapesti STONEDIRT!

További hírek a HELL:ON zenekarral és a 2011-es évvel kapcsolatban, hogy a Nocturnus Records az év elején újra kiadja a csapat - még HELLION név alatt megjelent - 2006-os bemutatkozó 'Strong Enough' albumát. A lemez az eredeti dalokon túl rengeteg bónuszt kap, klasszikus CD és digipak formájában is elérhető lesz. Az ukrán csapat január első napjaiban fejezte be legújabb videójának utómunkáit, amely a legutóbbi 'In the Shadow of Emptiness' lemez - ingyen letölthető a HELL:ON weblapján - 'Let it Feed' című nótájára készült. Hamarosan a harmadik teljes lemez anyaga is elkészül a banda műhelyében. A legörömtelibb hír azonban, hogy a HELL:ON egyike annak a négy ukrán zenekarnak, amely esélyes megnyerni a támogató szerepét a SLAYER és a MEGADETH European Carnage turnéjának Kijevi állomásán, március 13-án!

A vadonatúj 'Let it Feed' klip:

Interjú a zenekarral | Esemény a Facebookon

www.stonedirtmusic.com | www.myspace.com/deflight | www.fragileart.net | www.hell-on.com

KALAPÁCS buli időbeosztás

2011. január 15. (szombat) 00:00

A mai KALAPÁCS koncert fellépőinek sorrendje a következő:
‎18:20 TEMPESTON
19:20 CROWHILL TALES
20:20 SPIRIT BLUE
21:10 KALAPÁCS

Helyesbítés

2011. január 12. (szeda) 17:20

A február 11-re hirdetett, Vörös Attila nevével fémjelzett PANTERA Tribute zenekar nevét szeretnénk ezúton helyesbíteni: nem REMEMBERING THE STEEL, hanem VULGAR DISPLAY OF COVER néven működnek! Így sajnos a szórólapokon is rossz nevet találtok.

Christian Epidemic villáminterjú

2011. január 11. (kedd) 18:12

Az embernek ritkán adatik meg a lehetőség, hogy olyasvalakivel készítsen riportot, aki nem csak lázadókorát, de jelenkori önmagát is meghatározza, nos, ez egy ilyen alkalom... Nem hittem, hogy ez még összejön, hisz az elmúlt időben, sokak, köztük jómagam "ürömére", elég keveset lehetett tudni Rólatok. Épp ezért, tőlem szokatlan módon zavarban vagyok. Nem tudom, mibe mehetünk bele és mibe nem, nem szeretnék tapintatlan lenni! No, de próbálkozzunk, mi volt az inaktivitás oka?

Sok minden történt ebben a négy évben, nem szeretném hosszúra nyújtani. 2007-re nagyon elfáradtunk mindannyian, de talán én a legjobban. A zenekar mellet dolgoztam a családi vállalkozásunkban, és egy multinál, mint technikus. Minden irányból óriási volt a nyomás, ez rátette bélyegét a magánéletemre is. Néhány hét alatt csődbe mentem, és az emberi kapcsolataim is romokban hevertek. Időre volt szükségem, hogy újra felépítsem az életemet. A bandán belül is egyre romlott a kommunikáció, úgy éreztem ez a megfelelő idő félre tenni a csapatot néhány hónapra, és egy rövid szünet után folytatni, tiszta fejjel. 2007-ben Németországba mentem dolgozni, hogy anyagilag rendbe hozzam a családom életét... Két hónapja voltam külföldön, amikor a többiek úgy döntöttek, hogy tovább viszik a zenekart Epidemic néven, nélkülem. Ez az időszak sem lett túl aktív, néhány koncert alatt az új felállás is szétesett. Majd jöttek a szarabbnál szarabb élethelyzetek, egymás után. Lacának (basszusgitár) egy tragikus halálesettel kellett megbirkóznia, Imi (dob) pedig egy rettenetes betegségen igyekezett felülkerekedni. Ezek a dolgok hoztak minket újra közel egymásoz, és úgy döntöttünk folytatjuk, ott ahol abbahagytuk. Én elkezdtem írni a CHRISTIAN EPIDEMIC szövegeket az új albumra, valamint adtunk magunknak egy próba időszakot, kíváncsiak voltunk, ezek után mennyire tudunk együtt dolgozni. Elkészítettünk négy új számot, és adtunk egy koncertet Debrecenben, ez volt 2009 év vége. Mivel mindenki elégedett volt, ekkor már nem lehetett kérdés, hogy következő cél a stúdió.

tovább olvasom >>>

II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011

2011. január 10. (hétfő) 17:29

Elődöntők a láthatáron! 5 helyszín, 5 alkalom, 50 zenekar... Te ott leszel?! Belépő nincs!

A II. „Kelet Underground Tehetségkutató” rockzenei verseny ismételten sikeres zenekartoborzás után elérkezett az elődöntős megmérettetések lebonyolításához. A közönség most is ingyen élvezheti a koncerteket, és a tavalyihoz képest több elődöntős helyszínen mutatkozhatnak be a zenekarok. A tavalyi debreceni és balmazújvárosi helyszínek mellett Mátészalkán, Karcagon és Szolnokon is lépnek fel zenekarok 2011. január és februárban. A fél száz együttes különböző rockzenei stílusokban mutatkozik majd be a közönség és a zsűri előtt. A tét a tavaszi döntőbe jutás. Az elődöntők nyertesei a debreceni fináléban további lehetőséget kapnak és természetesen a nyeremények sem maradhatnak el, amik tovább segíthetik a tehetséges zenekarokat a boldogulásban. Ráadásul a közönség most már az elődöntőknek is aktív részese lehet... Hogy pontosan ez mit is jelent? Gyertek el és megtudjátok! ;-)

Információ az elődöntős fellépőkről és a helyszínekről: www.keletunderground.hu

Crowhill Tales interjú

2011. január 03. (hétfő) 21:27

A 2009-es BackstageLive tehetségkutatón nyert Azfeszt különdíj és a Kelet Underground Tehetségkutatón szerzett interjú lehetőség is a kisvárdai bandát igazolja. További számok írása és aktív koncertezés mellett az első EP munkálatain és egy videóklip elkészítésén fáradoznak épp, még ígéretestesebbé téve a 2011-es évüket. No, de meséljenek inkább a Crowhill Tales tagjait...

Crowhill Tales

Legutoljára a Kelet Underground Tehetségkutató BAKI-s elődöntőjén találkoztunk még tavaly évvégén. Hogy éreztétek akkor magatokat?

Hegedűs Norbert (gitáros, zenekarvezető): Azt hiszem, hogy minden zenekartag nevében mondhatom, hogy az elődöntős balmazújvárosi fellépés pozitív csalódás volt számunkra, mivel a város egy nagyon jó kis szórakozóhelyet ismertetett meg velünk. A koncertterem kellően tágas és koncertkész volt. A felszerelés és a hangzás megfelelő volt és a technikai személyzettel sem volt problémánk. Élmény volt ott játszani! Mivel a zsűritagok nem mindegyikével tudtunk azonosulni, így az általuk elhangzottakból az általános közhelyeket tudjuk magunkénak érezni, mint a gyors összeszerelés, beállás és lepakolás, vagy a színpadi kép még kidolgozottabbá tétele. Persze zsűritől függetlenül ezekre mi magunk is folyamatosan törekszünk. Sajnos a döntőbe nem jutottunk tovább, de nagyon örülünk annak, hogy különdíjasok lettünk. Tulajdonképpen a zenekar eddig még csak 2 tehetségkutatón indult és ebből mindkétszer különdíjas lett, ami azért nem egy rossz eredmény. Summa summarum, az egész tehetségkutató maximálisan pozitív benyomást tett ránk. Bárcsak több ilyen színvonalas rendezvénnyel büszkélkedhetne a hazai underground színtér!

Merre jártatok az elmúlt egy évben? Melyik volt a legemlékezetesebb koncertetek?

Losonczi Péter (gitáros): A tehetségkutató óta jártunk pár helyen. Úgy gondolom a mai magyar underground helyzethez képest sok koncertünk volt. Próbálunk minden lehetőséget megfogni és kihasználni. A legemlékezetesebb biztosan az őszi budapesti koncertünk volt, ahol a spanyol KATHAARSYS zenekar előtt léphettünk fel. Nem fogjuk elfelejteni azt az 50 percet sem, amit a francia ABSURDITY zenekar előtt tolhattunk épp a BAKI-ban, olyan zenekarok társaságában, mint az Angerseed és a Domhring. Ezen kívül sikerült átjutnunk Szlovákiába és Ukrajnába is, ami szintén hatalmas élmény volt.

tovább olvasom >>>

első oldal
<< előző
302/299
következő >>
utolsó oldal