Koncertek

Steel Panther
2019. júl. 17. 18:00
Budapest, Barba Negra Track
Steel Panther

Cseresznye Gyuri emlékkoncert
2019. júl. 20. 20:00
Budapest, Legenda Sörfőzde
Hunnia
Fehér Törvény

Fezen
2019. júl. 24. 16:00
Székesfehérvár, Takarodó út 1.
Airbourne
Archaic
Ab/Cd
Burnout
Omega Diatribe
Rudán Joe Band
stb...

Fezen
2019. júl. 25. 16:00
Székesfehérvár, Takarodó út 1.
Dream Theater
Arch Enemy
Age Of Nemesis
Slowmesh
Hétköznapi Csalódások
stb...

Fezen
2019. júl. 26. 16:00
Székesfehérvár, Takarodó út 1.
Cradle Of Filth
Life Of Agony
Alestorm
Ossian
Kalapács
Christian Epidemic
Ideas
Ordog
stb...

Fezen
2019. júl. 27. 16:00
Székesfehérvár, Takarodó út 1.
Queensryche
Firewind
Ignite
Moby Dick
Dalriada
Zártosztály
Dalriada
Don Gatto
Dorothy

Tormentor, Perihelion
2019. szep. 20. 20:00
Debrecen, Roncsbár
Tormentor
Perihelion

OVERLOAD - EP infók

2011. március 21. (hétfő) 22:47

Overload

Az OVERLOAD zenekar 2010. novemberében Bécsben járt, hogy a soron következő kislemezét rögzítse. A dob, gitár és énekfelvétel egy világszínvonalú stúdióban zajlott, az ország egyik legjobb hangmérnökével, Rozgonyi Péterrel. "A felvételt ezután Finnországba küldtük a H.I.M. zenekar producerének, Hiili Hiilesmaa-nak, hogy megkapja a végső keverést és a masteringet." Hiili lassan másfél évtizede dolgozik a legjobb külföldi metál és rock előadókkal, így a srácoknak óriási szerencséjük volt, hogy együtt tudtak dolgozni. A zenekar, Suburbia EP című 5 dalos kislemezével külföldi kiadóhoz szeretne szerződni, valamint nyáron egy 10 napos miniturnéra is mennek a Francia Riviérára. Az anyagon az alábbi számok találhatóak: 'Fast Lane', 'Expired I am', 'Suburbia', 'The eyes of Amethyst', 'Good Luck' (Basement Jaxx feldolgozás).

A stúdiózásról készült egy video is:

tovább olvasom >>>

aranyGaluska van.sodó rapid turné

2011. március 21. (hétfő) 20:30

Március utolsó hétvégéjén instant rapid turnét tart (idén már a másodikat) az aranyGaluska van.sodó néptérítő- és keresztényrock zenekar.
25-én Hajdúszoboszlón, a Rock Café-ban lesz látható és hallható a zenekar, az És én mit szóljak? zenekar társaságában. A rendezvény 20 óra 30 perckor indul, a belépés díjtalan.
26-án, szombaton Debrecenben az UnPlugged klubban megrendezett Paddy and the Rats koncerten működnek közre a srácok, mint előzenekar. Kapunyitás 20 órakkor. Belépőjegy elővételben (MEZON) 1000 forint, a koncert napján helyszínen 1200 forint.

www.myspace.com/aranygaluska

HAMMERFALL - új lemez májusban

2011. március 21. (hétfő) 00:12

A melodikus metál svéd képviselője, a HAMMERFALL május 30-án indítja útjára legújabb lemezét 'Infected' címmel a Nuclear Blast kiadón keresztül. Az alapokat saját svédországi stúdiójukban, a folytatást, a keveréssel egyetemben, pedig James Michael segítségével oldották meg Nashville-ben. "James el tudta érni azt, hogy valami egészen friss megszólalást kölcsönözzön a lemeznek úgy, hogy közben a klasszikus HAMMERFALL hangulatok is megmaradtak." - magyarázta Oscar Dronjak gitáros/alapító tag. A lemezen tizenegy dal szerepel, a limitált verzió egy bónusz DVD csatolásával érkezik, valamint öt szerzemény videó változata is helyet kap rajta. Másik érdekesség, hogy szerzői oldalról hivatalosan meg nem erősített hírek szerint a POKOLGÉP 1991-es, 'Hol van a szó' című dala is feldolgozásra került az 'Infected'-en.

www.rockinform.hu

GHOST TOAST - elkészült az első lemez

2011. március 20. (vasárnap) 23:00

Megjelent a debreceni GHOST TOAST zenekar első lemeze 'Toast in the shell' címmel, s teljes terjedelemben letölthető a www.ghosttoast.hu honlapról.

Megtaláljátok őket a FaceBook-on is.

SLAYER a Hegyalja Fesztiválon

2011. március 18. (péntek) 00:05
Slayer

A thrash metal egyik alapító bandája, a SLAYER szedi darabjaira Tokajt júliusban. A kaliforniai banda kőkemény metálzenével és remélhetőleg már Jeff Hannemannal jön, az újult erővel tomboló GUANO APES pedig vadiúj albumát, a 'Bel Air'-t Magyarországon a Hegy'en mutatja be. Érdemes rágyúrni a fejbiccentő izmokra: ritmusra bólogatáshoz és headbangeléshez is szükség lesz rájuk.

tovább olvasom >>>

Jön az új MOBY DICK nagylemez

2011. március 17. (csütörtök) 22:09

"Sokan várták már, hogy hivatalosan is bejelentsük, hogy idén a 30. jubileumot egy új albummal és egy nagyszabású koncerttel ünnepeljük. A dalszerzési folyamat már a múlt év végén elindult, mostanra 7-8 dal összeállt, jelenleg a kiadói egyeztetések zajlanak, illetve a koncert időpontjának és a helyszín kijelölése. Ami már biztos: az új album ősszel fog megjelenni, a koncert pedig az év végére várható."

első oldal
<< előző
309/300
következő >>
utolsó oldal