Koncertek

Reckless Roses / Guns N'Roses tribute, Heritage
2019. már. 30. 19:00
Debrecen, Kaptár
Reckless Roses / Guns N'Roses tribute
Heritage

2019. ápr. 05. 20:00
Debrecen, Kaptár
Rózsaszín Pittbull
Rock N'Roll Radikál

Iron Maidnem, Swanheart /Nightwish Tribute/
2019. ápr. 13. 19:30
Debrecen, Kaptár
Iron Maidnem
Swanheart /Nightwish Tribute/

2019. ápr. 19. 20:00
Debrecen, Roncsbár
Moby Dick

Tormentor, Perihelion
2019. szep. 20. 20:00
Debrecen, Roncsbár
Tormentor
Perihelion

2019. okt. 22. 19:00
Debrecen, Kaptár
Sear Bliss

A Tour For The Demented 2018
2019. nov. 21. 19:00
Budapest, Barba Negra Music Club
Annihilator

Koncertajánló: Leander, Vulgar Display of Cover, Scary Guzy

2011. január 27. (csütörtök) 12:53

LEANDER, VULGAR DISPLAY OF COVER (PANTERA Tribute), SCARY GUYZ (METALLICA Tribute)
Mini Tour | 2011. február 10-13. | Szeged, Debrecen, Budapest, Pécs

2011. február 10-13-a között egy mini turné keretein belül összefog SCARY GUYZ (METALLICA Tribute), a VULGAR DISPLAY OF COVER (PANTERA Tribute) és ráadásképp pedig debütál az interneten (többek között Lady Gaga - Bad Romance dalának metalba ültetett változatának köszönhetően) nagy sikernek örvendő LEANDER zenekar is! Ne hagyjátok ki!

És, hogy miről is fog szólni a buli?

SCARY GUYZ

Az egyedülálló esteket a SCARY GUYZ METALLICA Tribute nyitja. 20 éve jelent meg a METALLICA talán legismertebb és legsikeresebb lemeze, a Fekete album, ezen évfordulója apropóján a teljes lemez eljátszársa kerül!

VULGAR DISPLAY OF COVER

Ezt követően Vörös Attila (NEVERMORE) és Mári Péter (ROOM OF THE MAD ROBOTS) ex-RTS tagokból verbuválódott új, VVULGAR DISPLAY OF COVER PANTERA Tribute zenekar zenél Guoth Zalán (NUKE, SCARY GUYZ) basszusgitárossal és Budai Béla (GETNO) dobossal kiegészülve. 1991-ben az anyazenekar 2 lemez, a 'Cowboys From Hell' és a 'Vulgar Display Of Power' között turnézott (de már javában írták a a 'Vulgar'-os dalokat... :), így vegyesen, a 'Cowboys'-ról csemegézgetve, a 'Vulgar' lemezt teljes egészében előadva kedveskedik a csapat az érdeklődőknek. A zenekar egyébként hagyományteremtő módon évről-évre, az aktualitást szem előtt tartva sorra fogja venni az összes kiadott PANTERA lemezt, egészen a 2000-es 'Reinventing The Steel'-ig!

LEANDER

Akinek pedig még ennyi sem volna elég, annak Leander és csapata egy nagyon különleges produkcióval is készül erre a szombatra! Ezekről és egyéb a zenekarral kapcsolatos információkról folyamatosan tájékozódhattok "Leander Official" facebook, YouTube és egyéb oldalakon!

Helyszínek:

  • Február 10. Szeged, Club Noir
  • Február 11. Debrecen, Unplugged Club
  • Február 12. Budapest, Dürer Kert nagyterem
  • Február 13. Pécs, Inferno Music Club (régi Toxic)

A február 11-ei debreceni és a 12-ei budapesti (teljes) buli rögzítve lesz, ami valamilyen formán napvilágot is fog látni a jövőben!

Gyertek el, ünnepeljünk, zúzzunk és emlékezzünk együtt!

NADIR interjú

2011. január 25. (kedd) 22:29

Sepumark kérdéseire a NADIR frontembere, Tauszik Viktor válaszolt.

Nadir

Hosszú és rögös út vezetett a 2010-es számomra legfogósabb NADIR lemezig. Pár mondatban foglaljátok össze a banda legfontosabb állomásait... természetesen a DARK CLOUDS 1993-ban történt megalakulásától.

A kezdeti években aktív dalszerzés és próbálás, valamint gyakori tagcserék és szórványos élő fellépések jellemezték a zenekart. 1997 közepére alakult ki az a mag, amely a NADIR mai felállásának is a gerincét képezi, és már 2003 óta nem volt tagcserénk. 1996 óta készítünk stúdiófelvételeket, és 1998 óta koncertezünk rendszeresen. A 'Nadir' a 2000-ben megjelent első teljes DARK CLOUDS album címe volt, ezért vettük fel ezt a nevet, amikor 2004 végén a váltás mellett döntöttünk. A fent nevezett albumot leszámítva minden anyagunkat (ideértve a már NADIR néven megjelent nagylemezeket és split EP-ket) saját kiadásban hoztuk ki, utóbbi kiadványaink mind ingyenesen kerültek terjesztésre CD-n, illetve tölthetők le az Internetről. 2005-ben a legfontosabb országos szakmai szavazáson első helyen végeztünk a "Legjobb debütáló lemez" kategóriában, majd 2008-ban ugyanitt megnyertük a "Legjobb Koncertbanda" kategóriát. Közben olyan neves zenekarok (közülük jó néhányan a zenénkre is hatással voltak / vannak!) előtt volt alkalmunk fellépni/turnézni, mint a MOOD, a MOBY DICK, a CROWBAR, a PRO-PAIN, a D.R.I., a VADER, a KRISIUN, a NAPALM DEATH, a DYING FETUS, a PRONG, az ENTOMBED és a MERAUDER. Ezzel el is jutottunk a 2010-ben megjelent 'Eco-ethic' lemezig!

tovább olvasom >>>

Koncertajánló: 4th of March - Indiependence Day

2011. január 25. (kedd) 21:52

4th of March - Indiependence Day, azaz Március 4 - a Független Rock Napja a munkacíme annak a koncertnek, ami értelemszerűen március 4-én kerül megrendezésre a Crazy Mama Music Pub (Bp. Gubacsi u. 97 | www.crazymama.hu) színpadán.

Storyum

Az est a pozsonyi indie-prog STORYUM tavaly év végén, az Edge Records gondozásában megjelent 'Insomnia' című bemutatkozó albumának első magyarországi bemutatója alkalmából szerveződött. Az ősbemutató december 27-én történt a szlovákiai Somorján, ahol a vendég az ARIZONA zenekar volt, a nézőszám pedig várakozáson felüli eredményt produkált.

A magyar bemutató vendége az indie-grunge 5YARDS, amelynek 'Trip of a Loner/Harc után című' dala az MTV nézőinek már ismerős lehet. Az est másik meghívottja a Megasztár5 döntőjébe hajszál híján bekerült indie-pop LIFEJUNE, amelynek dalait egy ideig játszotta a Bumeráng műsorideje alatt a Neo FM.

Az est tehát kellemes kikapcsolódási-szórakozási lehetőséget kínál azok számára, akik szeretik az alapvetően gitárokra hangszerelt szabad, igényes muzsikát. Mindenkit várunk szeretettel!

www.myspace.com/storyum | www.lifejune.com | www.5yards.hu

A január 22-ei AURÓRA koncert menete

2011. január 21. (péntek) 14:08

19:15 - 19:45 ARANYGALUSKA VAN.SODÓ
20:00 - 20:30 GIKSZER
20:45 - 21:15 SZELEPHÉZAG
21:15 - AURÓRA

TŰZMADÁR - lemez, koncert, video-pályázat!

2011. január 20. (csütörtök) 15:10

A mai napig egyedülálló zeneflyer, a három számos mp3 lemez előzetes és a december-januári HammerWorld válogatáson megjelent 'Júdás csókja' óta mindenki tudja, hogy nagyjából mire számíthat az új TŰZMADÁR lemeztől. Mint ahogy sokan - akik nagyon várják már - tudják, március elején lát napvilágot a 'MADÁR harmadik fiókája. Az 'Álmok' album a HammerWorld mellékleteként jelenik meg, de persze később megvásárolható lesz önálló termékként is.

Tűzmadár 2011

A lemezhez természetesen lemezbemutató is dukál. Erre is sor kerül 2011. április 15-én a Dürer Kertben, ahol a TŰZMADÁR vendégei olyan zenekarok, mint a szombathelyi HALOR és a győri THORNWILL. Három kiváló metal csapatot láthat tehát, aki az estén ellátogat az Ajtósi Dürer sorra. A belépés 1000 Ft, vagy a márciusi HammerWorld magazinban található kuponnal 500 Ft.

A zeneflyer és a video interjú óta azt is tudjuk, hogy a TŰZMADÁR nem fél korszerű eszközöket alkalmazni. Most itt egy újabb video-őrület. A pályázati felhívás a következő: Kedves fiatalok, öregek illetve bármilyen korosztályú zenészek! Kedvenced a TŰZMADÁR zenekar? Próbáltad már eljátszani valamelyik dalukat? Vagy esetleg átalakítani a saját szád íze szerint? Szeretnél ott lenni a zenekar lemezbemutatóján április 15-én a Dürer kertben? Akkor mire vársz? Játszd el vagy dolgozd fel a TŰZMADÁR valamelyik dalát, vedd fel videóra és küldd el nekünk a felvétel YouTube linkjét! A legjobb 3 videót bemutatjuk facebook oldalunkon, alkotója pedig ott lehet a zenekar harmadik, 'Álmok' című lemezének bemutatóján és gazdagabb lesz egy dedikált CD-vel is! Hangszert, kamerát elő!

A beküldési határidő március 31., az email cím pedig: tuzmadar@tuzmadar.hu

www.tuzmadar.hu | www.halormetal.hu | www.thornwill.hu

Agrock fesztivál - elindult a zenekari jelentkezés

2011. január 20. (csütörtök) 12:00

Agrock Fesztivál 2011

2011. július 29-31-ig immáron 3. alkalommal kerül megrendezésre Görbeházán az Agrock Fesztivál 2 színpadon, lehetőséget adva várhatóan 30-35 zenekar részére, egy tehetségkutatóval egybekötve. Ez egy Non-Profit rendezvény, így szívesen fogadunk bármilyen jellegű támogatást, felajánlást. Az Agrock Fesztivál (Amatrőr Zenekarok Görbeházi Rock fesztiválja) egy görbeházi baráti társaság jóvoltából jött létre. Szeretnénk lehetőséget adni minél több olyan zenekarnak, akik tehetségüket szeretnék megmutatni egy fesztiválon egy remek közönség előtt. 2010-ben még 1 napon 1 színpadon 9 remek zenekarnak sikerült lehetőséget nyújtanunk, hogy megmutathassák magukat. Az ország több pontjáról érkeztek zenekarok, amit most sem várunk másként. A zenekari jelentkezés már elérhető a honlapon. Várjuk minden lelkes zenekar jelentkezését, akik szeretnének föllépni 2011-ben az Agrock Fesztiválon. Kiegészítő programok betöltésére várjuk a jelentkezést a 2011-es Agrock Fesztiválra. Ha tehetséges vagy, vagy ismersz valakit, aki színesítené a fesztivál programját és úgy gondolod, beillik programba, akkor írj nekünk üzenetet!

Bővebb tájékoztatásért keressetek minket elérhetőségeinken:
Dobos András +36 (70) 360-1810
web: www.agrockfeszt.eliveport.com | mail/msn: agrockfeszt@citromail.hu

első oldal
<< előző
305/300
következő >>
utolsó oldal