Koncertek

Steel Panther
2019. júl. 17. 18:00
Budapest, Barba Negra Track
Steel Panther

Cseresznye Gyuri emlékkoncert
2019. júl. 20. 20:00
Budapest, Legenda Sörfőzde
Hunnia
Fehér Törvény

Fezen
2019. júl. 24. 16:00
Székesfehérvár, Takarodó út 1.
Airbourne
Archaic
Ab/Cd
Burnout
Omega Diatribe
Rudán Joe Band
stb...

Fezen
2019. júl. 25. 16:00
Székesfehérvár, Takarodó út 1.
Dream Theater
Arch Enemy
Age Of Nemesis
Slowmesh
Hétköznapi Csalódások
stb...

Fezen
2019. júl. 26. 16:00
Székesfehérvár, Takarodó út 1.
Cradle Of Filth
Life Of Agony
Alestorm
Ossian
Kalapács
Christian Epidemic
Ideas
Ordog
stb...

Fezen
2019. júl. 27. 16:00
Székesfehérvár, Takarodó út 1.
Queensryche
Firewind
Ignite
Moby Dick
Dalriada
Zártosztály
Dalriada
Don Gatto
Dorothy

Tormentor, Perihelion
2019. szep. 20. 20:00
Debrecen, Roncsbár
Tormentor
Perihelion

SICK-ROOM - három év után új lemez

2011. március 17. (csütörtök) 22:04

Három év után új lemezzel jelentkezik a kaposvári SICK-ROOM zenekar. A lemez a 'Perverse Paradise' címet kapta és az Alexandra Records gondozásában lát napvilágot. Az új lemez felvételeit a budapesti Audioplanet stúdióban rögzítették, Jaja Hary Das közreműködésével. Sikerült egy nagyon sokszínű és minőségi anyagot készíteni.

A zenekar tagjai összevágtak Benke Gabi Bácsi segítségével egy videoklipet a 'One Minute' című számhoz:

Most pedig álljon itt egy kis zenekari bio... A zenekar alakulása 2001 augusztusára datálható. A tagok eltökélték, hogy egységet fognak alkotni, a zenei sokszínűséget, amely jellemzi őket megpróbálják összegyúrni az extreme metal keretein belül egy egésszé. 2002-ben bevonultak egy kaposvári stúdióba és rögzítettek egy maxit, amely limitált példányszámban jelent meg. Ezen kapott helyet a Pink Dreams című szám is, amihez készült egy videoklip, Szőke András rendezésében. A VIVA tévé Megawatt című műsorának palettáját díszítette kerek egy évig. A koncertezések, tehetségkutatók, kisebb fesztiválok és tagcserék után elkezdődött a korábbi számok átgyúrása és újak írása. Így érkeztünk el 2006 végéig, mikor a zenekar egy pécsi stúdióban megkezdte a 'Pigwash for Enemies' című albumának rögzítését. A lemez 2007-ben szerzői kiadásban jelent meg. Az albumhoz klip is készült, a címadó számhoz. A klipet a kaposvári Csiky Gergely színház akkori igazgatója, Znamenák István készítette és az MTV Headbangers Ball című műsorában kapott helyet. Az albumról megjelent pozitív kritikákon felbuzdulva nekiláttak a második anyagnak, és eközben folyt az első album népszerűsítése, koncertek, rádióinterjúkon való szereplés. A 'Noise' és a 'Pigwash for Enemies' című dal felkerült a 'Maximum Hardcore Street Revolution' második válogatás-lemezére, illetve a paksi Jazz-Pop-Rock tehetségkutatón harmadik helyezést és különdíjat vihettek haza, melynek eredményeképpen felléptek a pécsi Rockmaraton színpadán. Az 'Egophobia' című szám betört a budapesti Nemzeti Színház falai közé, a Pánik című darabban szolgáltatja a talpalávalót.

Egyéb infó: www.sick-room.hu | Sick-Room @ MySpace

II. Kelet Underground Tehetségkutató döntő

2011. március 16. (szeda) 21:18

A II. Kelet Underground Tehetségkutató rockzenei verseny az ez év eleji 5 elődöntő után elérkezett a várva-várt célegyenesbe. 2011. március 26-án a debreceni Klinika Mozi lesz a végső megmérettetés helyszíne. A közel félszáz elődöntős együttes közül lesz látható most a legjobb 12. Ebből 2 zenekar az elődöntős közönségszavazás és az internetes szavazás nyertesei. Vendég a DEATH WARRANT zenekar, akik a tavalyi tehetségkutatót nyerték meg és bonusz fellépőként a döntős bandák után fognak egy fergeteges zúzdát prezentálni. Az ismételten megmérkőző különböző rockzenei stílusokat felvonultató bandák mutatják be tehetségüket a közönség és a zsűri előtt. A tét a végső győzelem a nyereményekért, amik tovább segíthetik a tehetséges zenekarokat a boldogulásban. Ahogy tavaly is, most is részese lehetsz a döntésnek, és te magad is nyerhetsz! Gyere el, szavazz és nyerj a tombolán!

Ha kíváncsi vagy a 12 döntős zenekarra és a vendégre részletesebben, akkor látogasd meg a Kelet Underground oldalát. Folyamatosan találtok majd a honlapon a fellépőkkel interjúkat, ezáltal jobban beleláthattok az együttesek elképzeléseibe, céljaiba. Lehetőség lesz minden interjút kommentálni, véleményezni. Addig is röviden a fellépőkről:

 • BABY ON THE WOODS (garázs rock / punk rock, Kecskemét)
 • FACT AND FICTION (progresszív rock / metal, Nyíregyháza)
 • HOPETOBELIEVE (punk / metal, Berettyóújfalu)
 • KUTTYA (fúziós folk rock, Debrecen)
 • MORNINGKILL (hardcore/metalcore/deathcore, Miskolc)
 • SKANKING STREET (ska / reggae / punk, Kisújszállás)
 • SUNNY LEON (grunge rock, Debrecen)
 • TESTIFY (metalcore, Hajdúszoboszló)
 • THE BORGIA (alternatív rock, Kunhegyes)
 • WORNING (thrash / death metal, Gyula)
 • JACKED OUT (dallamos metal, Debrecen, a közönségszavazás győztese)
 • + a netes szavazás győztese
 • + DEATH WARRANT (death / thrash metal, Balmazújváros, a tavalyi győztes)

Szabó Gergő és a REPLIKA útjai elváltak

2011. március 16. (szeda) 18:31

"Sajnos 11 év után, személyes ellentétek miatt kiléptem a zenekarból. Csatónak és Falatnak sok sikert kívánok a folytatáshoz." - Gergő

Március 15.

2011. március 15. (kedd) 12:54

HUNGARICA koncert - április 8. Debrecen, Kaptár

RmR Rádió segítségkérés

2011. március 15. (kedd) 10:22

Kedves olvasók, szeretnék bemutatkozni! Nevem Ferenczi Gergely Szergey, a RmR Rock Rádió igazgatója vagyok. Nem szeretem azt a szót használni, hogy adomány, illetve azt sem hogy megszánásból, de most mégis használnom kéne, hisz rajtatok múlik a sorsunk. A rádióm 2009 óta üzemmel, illetve van a köztudatban. Ámbár történt egy nagyobb tragédia lehet, hogy nekünk az, de akik nem szeretnek minket, annak inkább a versenytárs kimúlását jelentette. De lábra álltunk a tavalyi Megyer fesztiválon és eldöntöttük, hogy nem hagyjuk veszni ezt a lehetőséget, hogy annak a több ezer embernek, aki minket már ismer, illetve szereti a rádiónkat, annak újra megpróbáljuk megadni, amit szeret. Remélem, találok olyan embert, embereket, akik nem csak kapni szeretnek, hanem picit adni is. Rátérnék a lényegre: rádióm szerver gépe kb 2011.03.05-én itt hagyta az "élők" sorát és hát a javítása nagyon költséges és felesleges volna. Így hát arra szeretnék invitálni, hogy félévente 10.000 forintot segítsetek nekünk összegyűjteni.

Elérhetőségek: Ferenczi Gergely Szergey +36 (30) 346-72-87
www.rmrradio.hu | E-mail: rmr@rmrradio.hu | MSN: skinett@citromail.hu

Bemutatkozik az erdélyi BACKLASH zenekar

2011. március 14. (hétfő) 18:33

A zenekart 2008-ban alapította Erdélyi László szólógitáros és Sime Emil basszusgitáros. Az első felállásban részt vett még Szász Tamás énekes, Szabadi Ernő ritmusgitáros és Suciu Alex dobos. Tagcseréket követően mára trioban működik a zenekar: Erdélyi László - vokál / szólógitár; Sime Emil - basszusgitár és Bakó Ádám - dobok.

A stílusunk groove metal. Saját számok mellett feldolgozások is szóba jönnek időnként, játszunk többek között Sepultura, Motörhead, Kreator, Metallica, Judas Priest, Tankcsapda és Children of Bodom dalokat is.

E rövid idő alatt bejártuk az ország nagy részét, 50 koncertünk volt eddig különböző városokban (Bukarest, Kolozsvár, Déva, Petrozsény, Beszterce, Sepsiszentgyörgy, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Régen, Nagyvárad stb.) és fesztiválokon (Székelyföldi Rockmaraton 2009 / 2010, Dark River feszt 2009 / 2010, Rockstage 2010, HDT diák találkozó, Vásárhelyi bor napok stb).

Eddig két kislemezünk jelent meg: 2009-ben a 'Madman's Lullaby' és 2010-ben a 'My Diary', valamint nem rég elkészült első videoklipünk az 'Inject It' című dalunkra (melyet felkerült a BlankTV-re is (az USA egyik legnagyobb underground onilne promótere)).

Az együttes terve ugyanaz, mint 2008-as megszületésünkkor, azaz minél több koncert, minél jobb bulik és fejlődés.

Megtaláltok minket a neten: Blacklash @ MySpace | Blacklash @ Last.fm
első oldal
<< előző
309/301
következő >>
utolsó oldal