Koncertek

Archaic, Over My Dawn, Dirty Dawn, Unforeseen,
2019. szep. 07. 19:00
Debrecen, Kaptár
Archaic
Over My Dawn
Dirty Dawn
Unforeseen

Tormentor, Perihelion
2019. szep. 20. 20:00
Debrecen, Roncsbár
Tormentor
Perihelion

Vulgar Display of Cover, Red Swamp, Buso Von Kobra
2019. szep. 27. 19:00
Debrecen, Roncsbár
Vulgar Display of Cover
Red Swamp
Buso Von Kobra

2019. okt. 05. 20:00
Debrecen, Kaptár
Historica
Ellenméreg

AS I LAY DYING, Chelsea Grin, Unearth, Fit For A King
2019. okt. 07. 18:30
Budapest, Barba Negra Music Club
AS I LAY DYING
Chelsea Grin
Unearth
Fit For A King

2019. okt. 12. 20:00
Debrecen, Kaptár
Akela

M.E.T.A.L. tour 2019
2019. okt. 13. 19:00
Budapest, Dürer Kert
Freedom Call

VOIVOD és MAGMA RISE koncertek

2011. április 01. (péntek) 23:46
Magma Rise

Első alkalommal lép fel Budapesten főzenekarként a VOIVOD, méghozzá a Club202 színpadán, május 11-én. 2009-ben adtak utoljára nálunk koncertet a DOWN szárnysegédjeként, most viszont a magyar MAGMA RISE fogja kísérni a kanadai veteránokat. Blacky visszatérésével a csapat három őstagját számláló felállását Dan "Chewy" Mongrain gitáros egészíti ki jelenleg, aki meglepően jól illik Piggy helyére, és valószínűleg nem fog csalódást okozni még a voivodpólóban érkező növendékeknek sem. A MAGMA RISE személyében Holdampf Gábor és társai kedvezményes ajánlattal élnek a koncertre ellátogatni szándékozó emberkéknek, hiszen a honlapjukon, és most itt is szeretnék felhívni a figyelmeteket a következőkre: "Nagy örömmel tudatjuk, hogy akik tőlünk vásárolják meg a jegyet, - csak nálunk 4300 Ft - azok közül minden harmadik szerencsés MAGMA RISE CD-t, vagy pólót, vagy a vadonatúj, akkortájt megjelenő split bakelit kislemezt kapja ajándékba, kívánság szerint!"

További info:
www.concerto.hu | www.magmarise.net | Magma Rise @ MySpace | Magma Rise @ FaceBook

A MAGMA RISE április 23-án Debrecenben is fellép a SZEG, a HATRED SOLUTION, a DIM VISION és a BEARFOOD zenekarok társaságában a Kaptárban.

Forrás: www.rockinform.hu

SALVUS - gitáros kerestetik

2011. március 31. (csütörtök) 22:58

Sajnálattal adjuk hírül, hogy zenekarunk gitárosa, Kokavecz András távozott a csapatból. András belefáradt a koncertezésekkel, és a zenekar produktumainak népszerűsítésével járó küzdelmekbe, valamint más zenei környezetben is szeretné a továbbiakban kipróbálni magát.

A rossz hírt még tetézzük azzal, hogy Krisztián is bejelentette távozási szándékát. Krisz másik zenekarában való részvétele, illetve a koncertek ütközése miatt bármennyire is szeretné, de nem tudja folytatni a közös munkát a Salvusszal.

Mindezen nehézségek ellenére eszünk ágában sincs földbe állítani a zenekart, sőt, a betervezett koncerteket sem mondjuk le, a megüresedett helyek betöltéséig ugyanis Krisztián mellett Erdélyi Petya (Ad Astra, Megazetor) barátunk fog kisegíteni minket. A fentiekből könnyen leszűrhető, hogy 2 gitáros hely is kiadó a zenekarban, ezért aki érez elég elszántságot és lelkesedést, és úgy gondolja, hogy a zenekar honlapján foglalt kritériumoknak megfelel, bátran keressen minket az info@salvusmusic.hu email címen!

500 ember tombolhat a Pannónia Fesztivál nagyszínpadán

2011. március 31. (csütörtök) 19:45

500 szerencsés ember testközelből, a PaFe-Lángoló Gitárok VIP Teraszról nézheti meg kedvenc zenekarának fellépését a Pannónia Fesztiválon. Nincs más dolga, mint hogy megvegye a belépőjét május 20-ig, és a fesztivál facebook oldalát lájkolja, majd küldjön e-mailt. A szerencsések pár méterről láthatják és hallhatják öt zenekar nagyszínpados produkcióját. Az már biztos, hogy az egyik a Subscribe koncertje lesz.

A Pannónia Fesztivál nagyszínpada idén kétszer nagyobb lesz, mint tavaly, és ezzel együtt jóval nagyobb fény és hang kíséri a fellépőket. Így minden zenekar, amely a nagyszínpadon koncertezik, az idei sztárfellépő, azaz az amerikai Twisted Sister méreteiben kápráztathatja el a közönségét. Idén újdonságot jelent, hogy az óriásszínpad két oldalán a szervezők kialakítanak egy-egy PaFe-Lángoló Gitárok VIP Teraszt. Területe egyenként 40 négyzetméter, és fél méterrel a színpad fölé magasodik. A két teraszon együttesenként 100 ember testközelből nézheti kedvencét, és tombolhat a zenéjükre. A szerencsések pár méterre lehetnek minden nap egy zenekar élő show-jától. Az már biztos, hogy az egyik a SUBSCRIBE koncertje, a többi négy együttes nevét egyesével, hetente hozzák nyilvánosságra a szervezők.

Aki szeretne az exkluzív helyszíneken ott lenni, nincs más dolga, mint május 20-ig belépőt vásárolnia. Utána a Pannónia Fesztivál facebook oldalát kell lájkolni, majd a terasz@pannoniafesztival.hu címre egy üzenetet kell küldeni, benne a saját nevével, a jegy sorszámával, és a zenekar nevével, amit meg szeretne tekinteni. A szervezők május 20. után húzzák ki az 5x100 nyertest.

A rendezvényre a 3 napos bérlet (péntektől vasárnapig érvényes) 4.500, a 4 napos bérlet (csütörtöktől vasárnapig érvényes) 5.500, míg az 5 napos bérlet (csütörtöktől hétfőig érvényes) 6.500 forintba kerül. A hétfői bónusznapra külön is lehet jegyet vásárolni 2.900 forintért. A belépők árusítása megkezdődött a koncert.hu és a jegyshop.hu oldalakon, a Ticketexpress és az Interticket hálózatában, illetve a pannoniafesztival.hu-n.

AD ASTRA hírek

2011. március 30. (szeda) 20:43

Az alábbiakban az AD ASTRA zenekar aktuális híreit olvashatjátok:

"Idén még nem nagyon jelentkeztünk, így íme az első hírfüzérünk. Mindenekelőtt jelentjük elkészültünk az legújabb feldolgozás merényletünkkel, amely nem más, mint a koncertjeinken már többször felbukkant Peter Gabriel dal, a Sledgehammer (pontosabban 'Sludgehammer', ahogy mi neveztük a végeredményt meghallva). A dal hangzását Vári Gábor stúdiómágus (DYSTOPIA, ANGERTEA, SALVUS stb.) követte el, amely letölthető az eddig kómában fekvő, de most ideiglenes jelleggel feltámasztott honlapunkról, valamint meghallgatható a MySpace, illetve Facebook profilunkon is. Ez az első nóta amúgy, amit a zenekar négyes felállása készített, Erdélyi Peti gitárossal a mikrofonnál és Specker Balázs szintén-gitárossal a vokál fronton.

További lényeges esemény, hogy április közepén kezdjük meg a második AD ASTRA album dobfelvételeit Szegeden, Vári G műhelyében, és nyár közepére, ha a külső/anyagi tényezők is úgy engedik, be is szeretnénk teljesen fejezni.

Koncertfronton most tavasszal az az érdekes helyzet állt elő, hogy kivételesen többet játszunk külfödön, mint itthon. Egy három állomásos mini-turné erejéjig a Stonedirt arcokkal visszatérünk a gyönyörű Erdélybe, majd REMORSE-ékkal ruccanunk át Szerbiába. Aki magyarhonban akar minket elcsípni az most április 2-án Budapesten, a Dürer Kertben megteheti a Progression Strikes Back fesztiválon.

A Pöröly legyen veletek!"

CHRISTIAN EPIDEMIC - Pusztítástan

2011. március 30. (szeda) 12:03
Christian Epidemic - Pusztítástan

Április 4-én jelenik meg a CHRISTIAN EPIDEMIC új nagylemeze 'Pusztítástan' címmel. A 9 szerzemény szokásukhoz híven magyar mellett angol nyelven ('Primordial Soul') is hallható lesz. A felvételek az Audioplanet stúdióban készültek, a borítót Sallai Péter alkotta. A lemez három dalába ('Bíbor ünnep', 'Chemokalipszis', 'Ezer harang') bele lehet fülelni a FaceBook-on.

A lemez hivatalos bemutató koncertje a MetalFest-en lesz, Debrecenben pedig szeptember 17-én lépnek fel a III. BlacKromeFest-en a Frost, a Neochrome, a Casketgarden, a Megazetor és a Karst társaságában.

INSANE - Európa turnén májusban a PRO-PAIN társaságában

2011. március 30. (szeda) 00:12
Insane

Nightliner Európa turnéra indul a PRO-PAIN társaságában a Fonogram díjas INSANE zenekar, olvasható a csapat honlapján: "Az első és legfontosabb hír, amit mosolyogva az orrotokra kötnénk, hogy ismét végig ihatjuk Európa számos országát. Ugyanis az a megtiszteltetés ért minket, hogy az amcsi hardcore T-rexeivel, a PRO-PAIN-nel egy hatalmas party buszban utazva fogunk bűzölögni több héten keresztül májusban. Viszont mára ennyi, de a mesének itt még nincs vége..."

2008-ban, a negyedik nagylemezük felvételeinek elkészültével a magyar srácok nemzetközi színpadokon is bemutatkoztak, a 'Hocus Pocus' című daluk videóklipje az MTV Rockchart-on 2. helyezést ért el, éves listájukon pedig a kiemelkedő 6. hely jutott számára. A legfontosabb esemény volt a 2010-es évben, hogy az INSANE-t első kelet európai zenekarként leszerződtette a Monster Energy. Ekkorra már 23 külföldi országban járt a zenekar. A nyár végén új gitáros érkezett a zenekarba Szakonyi Balázs személyében ezzel véglegesítve a jelenlegi felállást. Decemberben új EP-t jelentetett meg a zenekar 3 akusztikus szerzeménnyel.

Forrás: www.rockinform.hu

első oldal
<< előző
314/302
következő >>
utolsó oldal