Koncertek

Tormentor, Perihelion
2019. szep. 20. 20:00
Debrecen, Roncsbár
Tormentor
Perihelion

Vulgar Display of Cover, Red Swamp, Buso Von Kobra
2019. szep. 27. 19:00
Debrecen, Roncsbár
Vulgar Display of Cover
Red Swamp
Buso Von Kobra

Iron Maidnem, Maximus {Pokolgép Tribute}
2019. okt. 04. 19:00
Debrecen, Kaptár
Iron Maidnem
Maximus {Pokolgép Tribute}

2019. okt. 05. 20:00
Debrecen, Kaptár
Historica
Ellenméreg

AS I LAY DYING, Chelsea Grin, Unearth, Fit For A King
2019. okt. 07. 18:30
Budapest, Barba Negra Music Club
AS I LAY DYING
Chelsea Grin
Unearth
Fit For A King

Akela, Atomic, Rebel
2019. okt. 12. 20:00
Debrecen, Kaptár
Akela
Atomic
Rebel

M.E.T.A.L. tour 2019
2019. okt. 13. 19:00
Budapest, Dürer Kert
Freedom Call

Új hullám és kvintek a Crazy Mamában

2011. március 06. (vasárnap) 21:11

Ha most el kellene gondolkodni azon, hogy mi lehetne az, ami egyfajta kapocsként összeköti a KILLER SURPRISE, a HANGERILLA és a PLASTIC BITCH zenekart, az feladná a leckét. Legyen elég annyi, hogy három különböző, mégis egyformán fiatalos (mit fiatalos, fiatal!), dinamikus, színes és - nem utolsósorban - kiváló muzsikát játszó csapat mutatja be a kvintes hangközök közt felcsapó új hullámot.

Akik ismerik a zenekarokat, azoknak egyértelmûan ott a helye március 19-én a Crazy Mama Music Pubban (Budapest, Gubacsi u. 97.), akik pedig nem hallották még egyik csapatot sem, azért jöjjenek el, mert ebben a konstellációban nem minden pénteken lehet látni ezt a hármast. Érdemes "előtanulmányokat" folytatni a csapatok munkásságát illetően, ugyanis a Plastic Bitch és a Killer Surprise ingyen letöltésre kínálja legújabb lemezét, a HanGerilla pedig online streamre a lemezelőzetest.

Összefoglalva:
2011. március 19. 20.00 | Crazy Mama
Killer Suprise | HanGerilla | Plastic Bitch
Belépő: 990 Ft
Egyéb infó: rockmuhely@rockmuhely.hu

www.plasticbitch.com | www.hangerilla.hu | www.killersurprise.hu

Rockerek.hu - Ötéves születésnapi fesztivál és turné

2011. március 02. (szeda) 22:13

Mint már sokan értesülhettetek róla március 25-én fergeteges születésnapi bulit tart a Rockerek.hu Budapesten, a Club 202-ben (régi Wigwam)! A rendezvényen fellép a legendás punk banda, az 1983-ban alakult győri AURÓRA, az ország legismertebb thrash zenekara az AKELA, az egyre sikeresebb nyers rock'n'roll-t játszó ALCOHOL, a felvidékről rock feldolgozásokkal érkező HANT, a metal-ban utazó Zinfield, a metal / hardcore Armada, sokak kedvence a Kugli, valamint a Mono Chrome együttes! Akinek jelent valamit az oldal, esetleg itt ismerkedett meg párjával vagy haverjaival és szeretné közösen megünnepelni ezt a kerek évfordulót, azt szeretettel várják! A belépő 2400 Ft lesz, melyhez egy ajándék Alcohol - Házam egy kocsma vagy Ezen a szinten lemez is jár a Hammer jóvoltából!

Márciusban egyébként országjáró turnéra is indul a portál! Ellátogat a nagyobb városokba - határon innen és túl is - a legismertebb magyar zenekarok társaságában! A fellépők közt megtaláljuk a DEPRESSZIÓT, az ALVIN ÉS A MÓKUSOKAT, az AKELÁT, a NEVERGREENT, az ALCOHOLT, a RÓZSASZÍN PITTBULLT, az AURÓRÁT és a LEANDERT. Állomásokk: 03.18. Kecskemét, 03.26. Győr, 04.09. Kazincbarcika, 04.16. Veszprém, 04.22. Nagyvárad, 04.23. Marosvásárhely 04.24. Csíkszereda, 05.07. Debrecen, 05.13. Komárom, 05.14. Sopron, 05.21. Békéscsaba, de még további helyszínek is várhatók. A részleteket hamarosan olvashatjátok, szóval figyeljétek! Szeretnénk megemlíteni, hogy - lehetőleg az adott környékbeli - zenekarok számára még van fellépési lehetőség. Aki szeretne játszani valamelyik városban, a lenti e-mail címen jelentkezhet! Rock'n'roll!

rendezveny@rockerek.hu | www.rockerek.hu

DEPTHS OF DEPRAVITY - új videoklip

2011. február 24. (csütörtök) 23:53

Elkészült DEPTHS OF DEPRAVITY új klipje, melyet a tavaly megjelent 'Inspirritation' lemezük 'Noiseless Room' című számához készített a hazai death metal banda.

DEVIANT - letölthető demo

2011. február 24. (csütörtök) 18:19
DeviANT - End of Revolution

Teljes egészében (borítóval, introval, outroval) letölthető a DEVIANT zenekar bemutatkozó demója, az 'End Of Revolution'. Aki birtokolni szeretné, nem kell mást tenni, mint ellátogatni a csapat weboldalára, vagy rákattintani erre a linkre.

A demó felvételei a kecskeméti Origo Stúdióban készültek, a keverés és masterelés Vári Gábor, míg a borító Nagy Lajos munkája. Természetesen az ínyenceknek valódi borítóval, és koronggal is állunk a rendelkezésére, amit az erre az e-mail címre küldött üzenettel akár meg is rendelhetnek.

Ezeken kívül mindenféle hírt, információt, koncertdátumot, és egyebet megtalálhattok a zenekar hivatalos oldalán.

ZORALL videoklip

2011. február 16. (szeda) 10:46

Elkészült az április 29-én Debrecenben is fellépő ZORALL videoklipje, melyet a 'Kedvencek temetője' című dalukra vágtak össze. Vigyázat, nyomokban horrorelemeket tartalmaz! Íme:

Koncertajánló: KALAPÁCS AKUSZTIKA Budapesten

2011. február 14. (hétfő) 21:08
Kalapács Akusztika

Február 18-án egy igazán különleges akusztikus koncertre kerül sor a Club 202-ben, az egykori WigWamban. Kalapács József egy sor vendéggel és zenésztárssal együtt lép majd színpadra, többek között ott lesz Rudán Joe is. A buli apropóját pedig Kalapács József legfrissebb anyagának megjelenése adja.

Az 'Akusztikum Hungarikum' címet viselő CD, amelyet minden jegyvásárló megkap majd a bejáratnál, 16 olyan akusztikus formában áthangszerelt dalt tartalmaz, amely nagyban kötődik az egykori POKOLGÉP, OMEN, HARD, jelenleg pedig a KALAPÁCS zenekar élén álló énekes eddigi életpályájához.

"Valóban egy zenei csemege lesz ez az egész estés buli, és ezúttal tényleg érdemes lesz korán érkezni, rögtön az elejétől ott lenni - mondta lelkesen Kalapács Józsi. - Pontban este 8-tól lép színpadra a LEECHER, az ex-6TEST énekesnővel Stefán Kornéliával, 9-től pedig már Rudán Joe barátom és a gitáros Tóth Laci adja elő a világ legnagyobb hard rock klasszikusait akusztikus formában.
10-től lép színpadra a KORMORÁN MEMORY BAND, majd őket követjük mi, azaz a KALAPÁCS ÉS AZ AKUSZTIKA produkció, amelyben Csákvári Laca, Závoti Zoltán és Mogyoró Kornél a társaim. Viszont ezen a különleges estén a mi kis csapatunk további erősítést is kap, feljön mellénk Jenei Szilveszter gitározni és énekelni, Margit József énekelni és basszusozni, aki amúgy fretless basszuson nyomja, valamint Gál Péter énekelni. Ők mindhárman a KORMORÁN MEMORY BAND tagjai. Szóval, ez már majdnem IRON MAIDEN lesz, hiszen három gitár szól majd együtt! (nevet) Csakhogy ez egy akusztikus produkció. És tele leszünk énekesekkel! Hárman fronténeklést végzünk, de a vokálmunkát öten is hozzuk. Tényleg csemege lesz, egy nagyon különleges előadás, amelyben Pokolgép, Omen, Hard dalok mellett régi Kormorán dalok és megzenésített versek is helyet kapnak.
És ezzel még nincs vége a koncertnek, mert a nagy finálét egy közös produkció jelenti majd Rudán Joe-val. Az lesz az igazi "Szelíd metalosok" program, jó sok POKOLGÉP nótával, egy sor igazi klasszikussal. Maga a SZELÍD METALOSOK produkció tehát az, amikor Joe-val ketten toljuk a műsort. Pontosabban Joe is hozza a gitárosát, Tóth Lacit, mi pedig akkor már eleve heten leszünk a színpadon!"

Menetrend:
20.00 - LEECHER
21.00 - RUDÁN JOE AKUSZTIKA
22.00 - KORMORÁN MEMORY BAND
23.00 - KALAPÁCS ÉS AZ AKUSZTIKA
Bónusz: SZELíD METALOSOK

www.myspace.com/theleecher
www.rudanjoe.hu
www.kormoranmemory.hu
www.akusztika.lapunk.hu

első oldal
<< előző
316/309
következő >>
utolsó oldal