Koncertek

2020. okt. 03. 20:00
Debrecen, Kaptár
Scary Guyz {Metallica tribute}

2020. okt. 10. 18:00
Debrecen, Lovarda
Ossian

Iron Maidnem, Evermind
2020. okt. 23. 19:00
Debrecen, Kaptár
Iron Maidnem
Evermind

2020. nov. 07. 18:00
Debrecen, Lovarda
Depresszió

2020. nov. 14. 19:00
Debrecen, Kaptár
Hétköznapi Csalódások
Prosectura

2020. nov. 14. 20:00
Debrecen, Roncsbár
P.Mobil
Radar

2020. nov. 21. 18:00
Debrecen, Lovarda
Kárpátia

Párizsban járt a RADAR

2011. március 23. (szeda) 17:43

Radar Párizsban

A tavaly július-augusztusi Rockinform Magazin összevont számában mellékleteként debütáló, majd aranylemezig menetelő RADAR zenekar párizsi kirándulása egyrészt a Balatonon bemutatott tehetségük, másrészt egy odalátogató misztikus francia alak zenei ízlése találkozásának is tekinthető. A gall szervező felkérésének eleget téve március 4-én és 5-én a Royal Montreuil és Bagnolet La Bal Perdu klubokban léptek fel a fény városában, Párizsban. "A RockinforM Radar CD-s számának címoldala ki is került a párizsi Le Bal Perdu Klub emlékfalára. Sok szép élménnyel tértünk vissza, és most idehaza folytatjuk a megtervezett koncert körutunkat." – adta hírül a zenekar.

TWISTED SISTER a Pannónia Fesztiválon

2011. március 23. (szeda) 09:28

Twisted SisterMinden idők egyik legnagyobb rock&roll zenekara, az amerikai TWISTED SISTER is fellép az immár 5 naposra bővült Pannónia Fesztiválon. A 'We're Not Gonna Take It', az 'I Wanna Rock' és a 'The Price' megaslágerek atyjai rögtön az első napon, június 9-én koncerteznek az 5. alkalommal megrendezésre kerülő Pannónia Fesztiválon, Várpalotán!

További információ: www.pannoniafesztival.hu | PaFe 2011 @ FaceBook

OVERLOAD - EP infók

2011. március 21. (hétfő) 22:47

Overload

Az OVERLOAD zenekar 2010. novemberében Bécsben járt, hogy a soron következő kislemezét rögzítse. A dob, gitár és énekfelvétel egy világszínvonalú stúdióban zajlott, az ország egyik legjobb hangmérnökével, Rozgonyi Péterrel. "A felvételt ezután Finnországba küldtük a H.I.M. zenekar producerének, Hiili Hiilesmaa-nak, hogy megkapja a végső keverést és a masteringet." Hiili lassan másfél évtizede dolgozik a legjobb külföldi metál és rock előadókkal, így a srácoknak óriási szerencséjük volt, hogy együtt tudtak dolgozni. A zenekar, Suburbia EP című 5 dalos kislemezével külföldi kiadóhoz szeretne szerződni, valamint nyáron egy 10 napos miniturnéra is mennek a Francia Riviérára. Az anyagon az alábbi számok találhatóak: 'Fast Lane', 'Expired I am', 'Suburbia', 'The eyes of Amethyst', 'Good Luck' (Basement Jaxx feldolgozás).

A stúdiózásról készült egy video is:

tovább olvasom >>>

aranyGaluska van.sodó rapid turné

2011. március 21. (hétfő) 20:30

Március utolsó hétvégéjén instant rapid turnét tart (idén már a másodikat) az aranyGaluska van.sodó néptérítő- és keresztényrock zenekar.
25-én Hajdúszoboszlón, a Rock Café-ban lesz látható és hallható a zenekar, az És én mit szóljak? zenekar társaságában. A rendezvény 20 óra 30 perckor indul, a belépés díjtalan.
26-án, szombaton Debrecenben az UnPlugged klubban megrendezett Paddy and the Rats koncerten működnek közre a srácok, mint előzenekar. Kapunyitás 20 órakkor. Belépőjegy elővételben (MEZON) 1000 forint, a koncert napján helyszínen 1200 forint.

www.myspace.com/aranygaluska

HAMMERFALL - új lemez májusban

2011. március 21. (hétfő) 00:12

A melodikus metál svéd képviselője, a HAMMERFALL május 30-án indítja útjára legújabb lemezét 'Infected' címmel a Nuclear Blast kiadón keresztül. Az alapokat saját svédországi stúdiójukban, a folytatást, a keveréssel egyetemben, pedig James Michael segítségével oldották meg Nashville-ben. "James el tudta érni azt, hogy valami egészen friss megszólalást kölcsönözzön a lemeznek úgy, hogy közben a klasszikus HAMMERFALL hangulatok is megmaradtak." - magyarázta Oscar Dronjak gitáros/alapító tag. A lemezen tizenegy dal szerepel, a limitált verzió egy bónusz DVD csatolásával érkezik, valamint öt szerzemény videó változata is helyet kap rajta. Másik érdekesség, hogy szerzői oldalról hivatalosan meg nem erősített hírek szerint a POKOLGÉP 1991-es, 'Hol van a szó' című dala is feldolgozásra került az 'Infected'-en.

www.rockinform.hu

GHOST TOAST - elkészült az első lemez

2011. március 20. (vasárnap) 23:00

Megjelent a debreceni GHOST TOAST zenekar első lemeze 'Toast in the shell' címmel, s teljes terjedelemben letölthető a www.ghosttoast.hu honlapról.

Megtaláljátok őket a FaceBook-on is.

első oldal
<< előző
329/319
következő >>
utolsó oldal