Koncertek

2020. okt. 03. 20:00
Debrecen, Kaptár
Scary Guyz {Metallica tribute}

2020. okt. 10. 18:00
Debrecen, Lovarda
Ossian

Iron Maidnem, Evermind
2020. okt. 23. 19:00
Debrecen, Kaptár
Iron Maidnem
Evermind

2020. nov. 07. 18:00
Debrecen, Lovarda
Depresszió

2020. nov. 14. 19:00
Debrecen, Kaptár
Hétköznapi Csalódások
Prosectura

2020. nov. 14. 20:00
Debrecen, Roncsbár
P.Mobil
Radar

2020. nov. 21. 18:00
Debrecen, Lovarda
Kárpátia

Március 15.

2011. március 15. (kedd) 12:54

HUNGARICA koncert - április 8. Debrecen, Kaptár

RmR Rádió segítségkérés

2011. március 15. (kedd) 10:22

Kedves olvasók, szeretnék bemutatkozni! Nevem Ferenczi Gergely Szergey, a RmR Rock Rádió igazgatója vagyok. Nem szeretem azt a szót használni, hogy adomány, illetve azt sem hogy megszánásból, de most mégis használnom kéne, hisz rajtatok múlik a sorsunk. A rádióm 2009 óta üzemmel, illetve van a köztudatban. Ámbár történt egy nagyobb tragédia lehet, hogy nekünk az, de akik nem szeretnek minket, annak inkább a versenytárs kimúlását jelentette. De lábra álltunk a tavalyi Megyer fesztiválon és eldöntöttük, hogy nem hagyjuk veszni ezt a lehetőséget, hogy annak a több ezer embernek, aki minket már ismer, illetve szereti a rádiónkat, annak újra megpróbáljuk megadni, amit szeret. Remélem, találok olyan embert, embereket, akik nem csak kapni szeretnek, hanem picit adni is. Rátérnék a lényegre: rádióm szerver gépe kb 2011.03.05-én itt hagyta az "élők" sorát és hát a javítása nagyon költséges és felesleges volna. Így hát arra szeretnék invitálni, hogy félévente 10.000 forintot segítsetek nekünk összegyűjteni.

Elérhetőségek: Ferenczi Gergely Szergey +36 (30) 346-72-87
www.rmrradio.hu | E-mail: rmr@rmrradio.hu | MSN: skinett@citromail.hu

Bemutatkozik az erdélyi BACKLASH zenekar

2011. március 14. (hétfő) 18:33

A zenekart 2008-ban alapította Erdélyi László szólógitáros és Sime Emil basszusgitáros. Az első felállásban részt vett még Szász Tamás énekes, Szabadi Ernő ritmusgitáros és Suciu Alex dobos. Tagcseréket követően mára trioban működik a zenekar: Erdélyi László - vokál / szólógitár; Sime Emil - basszusgitár és Bakó Ádám - dobok.

A stílusunk groove metal. Saját számok mellett feldolgozások is szóba jönnek időnként, játszunk többek között Sepultura, Motörhead, Kreator, Metallica, Judas Priest, Tankcsapda és Children of Bodom dalokat is.

E rövid idő alatt bejártuk az ország nagy részét, 50 koncertünk volt eddig különböző városokban (Bukarest, Kolozsvár, Déva, Petrozsény, Beszterce, Sepsiszentgyörgy, Székelyudvarhely, Csíkszereda, Régen, Nagyvárad stb.) és fesztiválokon (Székelyföldi Rockmaraton 2009 / 2010, Dark River feszt 2009 / 2010, Rockstage 2010, HDT diák találkozó, Vásárhelyi bor napok stb).

Eddig két kislemezünk jelent meg: 2009-ben a 'Madman's Lullaby' és 2010-ben a 'My Diary', valamint nem rég elkészült első videoklipünk az 'Inject It' című dalunkra (melyet felkerült a BlankTV-re is (az USA egyik legnagyobb underground onilne promótere)).

Az együttes terve ugyanaz, mint 2008-as megszületésünkkor, azaz minél több koncert, minél jobb bulik és fejlődés.

Megtaláltok minket a neten: Blacklash @ MySpace | Blacklash @ Last.fm

SENTENCED Tribute zenekar tagokat keres

2011. március 08. (kedd) 22:49
Az 1989-ben, eredetileg DEFORMITY néven alakult finn zenekar névváltás utáni formája sokak számára ismerősen cseng. Csak annyit kell mondjak: SENTENCED. Leginkább dallamos death metalként jellemezhető alkotásaik mind a mai napig népszerűek, habár a banda 2005-ben oszlott fel. 16 év munkásságát 8 nagylemez, néhány demo, kislemezek, élő felvételek őrzik, valamint a rajongók emlékezete. A zenekar nagy valószínűséggel nem alakul már újra, hiszen sajnálatos, de az alapító, gitáros, s egyben a korai évek énekese, Miika Tenkula 2009-ben betegsége folytán elhunyt. Most hazánk tehetséges ifjai közül páran fel kívánják eleveníteni a zenekar emlékét: a THE FUNERAL BAND (Sentenced Memorial) főképp az újkori dalokra koncentrálva kívánja leróni tiszteleték az anyazenekar előtt. A felállás még nem teljes, szükségeltetik két fő, bassz- és ritmusgitáros posztra. Amennyiben érzel magadban ehhez elég elhivatottságot és felkészültséget, az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz:
+36 (70) 932-4786 | tamas.josa@gmail.com

"Mintha megébrednénk" - bemutatkozik a KOAN zenekar

2011. március 07. (hétfő) 21:33
KOAN

A KOAN 2008 őszén alakult Nagykárolyban Hóhágyi Gyula énekes kezdeményezésére, aki hamar összeverbuvált egy négytagú csapatot maga köré: Heveli László és Ifj. Deák Endre (gitárok), Makranczi Tamás (basszusgitár) és Binder Sándor (dobok). Az együttes az eddig eltelt bő két év alatt egy albumnyi dalt szerzett, melynek dallamait, illetve hangszerelését az együttes tagjai közösen dolgozták ki.

A zenekar fennállásának során több helyi, környékbeli, illetve határon túli fesztiválon lépett közönség elé. Aprólékos műgonddal felépített zenéjük, illetve mélyen szántott filozofikus gondolatokkal tűzdelt dalszövegeik több helyen is elnyerték a közönség tetszését, kisebb rajongótábort kialakítva maguk köré, akik minden helyszínre elkísérik a csapatot. A KOAN legnagyobb érdeme, hogy mindezt kizárólag saját dalok előadásával érte el egy olyan világban, ahol az induló zenekarok koncertjei közismert feldolgozások nélkül "mit sem érnek". A formáció hatásai közül Kovács Ákost lehetne egyértelműen kiemelni, de a 80-as évek new wave együtteseinek, valamint a 90-es évek alternatív zenekarainak stílusjegyei is felfedezhetőek a Koan-alkotásokban.

A dalszerzést illetően továbbra sem szünetel az együttes, a zenészek jelenleg két új dal hangszerelésén fáradoznak: Utolsó ébresztés, Minden ellenünk fordult.

KOAN @ FaceBook | KOAN @ YouTube

Új hullám és kvintek a Crazy Mamában

2011. március 06. (vasárnap) 21:11

Ha most el kellene gondolkodni azon, hogy mi lehetne az, ami egyfajta kapocsként összeköti a KILLER SURPRISE, a HANGERILLA és a PLASTIC BITCH zenekart, az feladná a leckét. Legyen elég annyi, hogy három különböző, mégis egyformán fiatalos (mit fiatalos, fiatal!), dinamikus, színes és - nem utolsósorban - kiváló muzsikát játszó csapat mutatja be a kvintes hangközök közt felcsapó új hullámot.

Akik ismerik a zenekarokat, azoknak egyértelmûan ott a helye március 19-én a Crazy Mama Music Pubban (Budapest, Gubacsi u. 97.), akik pedig nem hallották még egyik csapatot sem, azért jöjjenek el, mert ebben a konstellációban nem minden pénteken lehet látni ezt a hármast. Érdemes "előtanulmányokat" folytatni a csapatok munkásságát illetően, ugyanis a Plastic Bitch és a Killer Surprise ingyen letöltésre kínálja legújabb lemezét, a HanGerilla pedig online streamre a lemezelőzetest.

Összefoglalva:
2011. március 19. 20.00 | Crazy Mama
Killer Suprise | HanGerilla | Plastic Bitch
Belépő: 990 Ft
Egyéb infó: rockmuhely@rockmuhely.hu

www.plasticbitch.com | www.hangerilla.hu | www.killersurprise.hu

első oldal
<< előző
329/321
következő >>
utolsó oldal