Koncertek

2020. ápr. 18. 20:00
Debrecen, Roncsbár
Pokolgép
Twister

2020. ápr. 30. 19:00
Debrecen, Roncsbár
Pit Of Saron
Molto
Sleepless

2020. máj. 16. 20:00
Debrecen, Roncsbár
Lord

2020. okt. 03. 20:00
Debrecen, Kaptár
Scary Guyz {Metallica tribute}

2020. okt. 10. 18:00
Debrecen, Lovarda
Ossian

Iron Maidnem, Evermind
2020. okt. 23. 19:00
Debrecen, Kaptár
Iron Maidnem
Evermind

2020. nov. 07. 18:00
Debrecen, Lovarda
Depresszió

ACCEPT és STEELWING koncert, új helyszínen

2011. január 17. (hétfő) 20:18

Hosszabb hallgatás után a bombaként robbanó új albummal tér vissza Budapestre az ACCEPT február 2-án. A veterán germán metal legenda újra ereje teljében koncertezik, így egy bizonyítási vágytól hajtott csapatot köszönthetünk majd a CLUB 202-ben (ex-Wigwam, Bp. XI., Fehérvári út 202.) - 30 év válogatott dalaival.

Az ACCEPT az idei évben rendesen meglepte az egész rockszakmát: legendás frontemberüktől, Udo Dirkschneidertől megválva (akivel a 2005-ös Sziget fesztiválon még egy felejthetetlen nosztalgiakoncertet is adtak), új énekessel kiegészülve tették le az asztalra a 2010-es év egyik leghatalmasabb metal albumát. A mindenféle görcsöléstől mentes, a régi klasszikus periódust idéző lemezt még a keményvonalas rajongók is hamar elfogadták. A MAHASZ listán is előkelő helyre kerültek - mi sem mutatja jobban, hogy a magyar rockerek sem maradtak ki a sorból!

A korukat meghazudtoló aktivitással - mint egy újdonsült, fiatal, sikerre éhes banda - működik a zenekar: május óta több mint 65000 mérföldet utaztak, számos turnét és arénakoncertet lebonyolítva; ezt fogja tetézni a Budapestet is érintő 30-állomásos Európa-turné. A fogadtatás pedig a legsikeresebb periódusát idézi az Acceptnek. Mark Tornillo személyében megfelelőbb énekest nem is találhattak volna, hiszen hangilag és fazonilag is tökéletesen illik egy ilyen legendás zenekarba. Sőt, a bulik során fantasztikus hangjával és karizmatikus kiállásával még a fanyalgókat is könnyedén meggyőzi, hogy bőven van létjogosultsága az ACCEPTnek Udo után is.

A bemelegítő bulik után most különösen extravagáns rock látványosságot ígérnek. Arról pedig hírhedt az ACCEPT legénysége, hogy olyan megbecsüléssel kezelik a rajongóikat, mint kevesek - ehhez mérten számos meglepetéssel is készülnek az említett közelgő Európa-turnéra. Ha valaha is szeretted a zakatolós, headbangelős gitártémákat, nagyszerű énekekkel és dallamokkal, akkor érdemes leporolni a bőrkabátot meg a szegecses övet, és elővenni a régi ACCEPT-lemezeket, mert már nem kell sokat várni a bulira! Jegyeket a Ticketportal országos bolthálózatában - köztük az ismert rockboltokban - továbbá a www.ticketportal.hu oldalon is vásárolhatunk a február 2-ai bulira, ami már így előzetesen is az egyik legnagyobb metal klubbulinak ígérkezik 2011-ben.

A Concerto Music bemutatja:
Blood of the Nations Tour 2011
2011. február 2., szerda 19.00 óra
Budapest, (ex-Wigwam, Bp. XI., Fehérvári út 202.)
ACCEPT, STEELWING
Belépő: elővételben 5900 Ft, a koncert napján 6900 Ft

Kapcsolódó weboldalak:
www.acceptworldwide.com
www.myspace.com/accepttheband
www.concerto.hu
www.ticketportal.hu

HELL:ON koncertajánló és hírek

2011. január 17. (hétfő) 18:42

Tavasszal hazánkba látogat az ukrán modern thrasher HELL:ON. A Crazy Mama Music Pubban (Budapest, Gubacsi u. 97. | www.crazymama.hu) megrendezendő koncerten az "Ukrajna legjobb metal zenekara" címet büszkén viselő zenekar az orosz modern metalos FRAGILE ART, valamint a szintén ukrán DEF/LIGHT társaságában edzi majd a fejbiccentőizmokat. Az est hazai vendége a budapesti STONEDIRT!

További hírek a HELL:ON zenekarral és a 2011-es évvel kapcsolatban, hogy a Nocturnus Records az év elején újra kiadja a csapat - még HELLION név alatt megjelent - 2006-os bemutatkozó 'Strong Enough' albumát. A lemez az eredeti dalokon túl rengeteg bónuszt kap, klasszikus CD és digipak formájában is elérhető lesz. Az ukrán csapat január első napjaiban fejezte be legújabb videójának utómunkáit, amely a legutóbbi 'In the Shadow of Emptiness' lemez - ingyen letölthető a HELL:ON weblapján - 'Let it Feed' című nótájára készült. Hamarosan a harmadik teljes lemez anyaga is elkészül a banda műhelyében. A legörömtelibb hír azonban, hogy a HELL:ON egyike annak a négy ukrán zenekarnak, amely esélyes megnyerni a támogató szerepét a SLAYER és a MEGADETH European Carnage turnéjának Kijevi állomásán, március 13-án!

A vadonatúj 'Let it Feed' klip:

Interjú a zenekarral | Esemény a Facebookon

www.stonedirtmusic.com | www.myspace.com/deflight | www.fragileart.net | www.hell-on.com

KALAPÁCS buli időbeosztás

2011. január 15. (szombat) 00:00

A mai KALAPÁCS koncert fellépőinek sorrendje a következő:
‎18:20 TEMPESTON
19:20 CROWHILL TALES
20:20 SPIRIT BLUE
21:10 KALAPÁCS

Helyesbítés

2011. január 12. (szeda) 17:20

A február 11-re hirdetett, Vörös Attila nevével fémjelzett PANTERA Tribute zenekar nevét szeretnénk ezúton helyesbíteni: nem REMEMBERING THE STEEL, hanem VULGAR DISPLAY OF COVER néven működnek! Így sajnos a szórólapokon is rossz nevet találtok.

Christian Epidemic villáminterjú

2011. január 11. (kedd) 18:12

Az embernek ritkán adatik meg a lehetőség, hogy olyasvalakivel készítsen riportot, aki nem csak lázadókorát, de jelenkori önmagát is meghatározza, nos, ez egy ilyen alkalom... Nem hittem, hogy ez még összejön, hisz az elmúlt időben, sokak, köztük jómagam "ürömére", elég keveset lehetett tudni Rólatok. Épp ezért, tőlem szokatlan módon zavarban vagyok. Nem tudom, mibe mehetünk bele és mibe nem, nem szeretnék tapintatlan lenni! No, de próbálkozzunk, mi volt az inaktivitás oka?

Sok minden történt ebben a négy évben, nem szeretném hosszúra nyújtani. 2007-re nagyon elfáradtunk mindannyian, de talán én a legjobban. A zenekar mellet dolgoztam a családi vállalkozásunkban, és egy multinál, mint technikus. Minden irányból óriási volt a nyomás, ez rátette bélyegét a magánéletemre is. Néhány hét alatt csődbe mentem, és az emberi kapcsolataim is romokban hevertek. Időre volt szükségem, hogy újra felépítsem az életemet. A bandán belül is egyre romlott a kommunikáció, úgy éreztem ez a megfelelő idő félre tenni a csapatot néhány hónapra, és egy rövid szünet után folytatni, tiszta fejjel. 2007-ben Németországba mentem dolgozni, hogy anyagilag rendbe hozzam a családom életét... Két hónapja voltam külföldön, amikor a többiek úgy döntöttek, hogy tovább viszik a zenekart Epidemic néven, nélkülem. Ez az időszak sem lett túl aktív, néhány koncert alatt az új felállás is szétesett. Majd jöttek a szarabbnál szarabb élethelyzetek, egymás után. Lacának (basszusgitár) egy tragikus halálesettel kellett megbirkóznia, Imi (dob) pedig egy rettenetes betegségen igyekezett felülkerekedni. Ezek a dolgok hoztak minket újra közel egymásoz, és úgy döntöttünk folytatjuk, ott ahol abbahagytuk. Én elkezdtem írni a CHRISTIAN EPIDEMIC szövegeket az új albumra, valamint adtunk magunknak egy próba időszakot, kíváncsiak voltunk, ezek után mennyire tudunk együtt dolgozni. Elkészítettünk négy új számot, és adtunk egy koncertet Debrecenben, ez volt 2009 év vége. Mivel mindenki elégedett volt, ekkor már nem lehetett kérdés, hogy következő cél a stúdió.

tovább olvasom >>>

II. Kelet Underground Tehetségkutató 2010/2011

2011. január 10. (hétfő) 17:29

Elődöntők a láthatáron! 5 helyszín, 5 alkalom, 50 zenekar... Te ott leszel?! Belépő nincs!

A II. „Kelet Underground Tehetségkutató” rockzenei verseny ismételten sikeres zenekartoborzás után elérkezett az elődöntős megmérettetések lebonyolításához. A közönség most is ingyen élvezheti a koncerteket, és a tavalyihoz képest több elődöntős helyszínen mutatkozhatnak be a zenekarok. A tavalyi debreceni és balmazújvárosi helyszínek mellett Mátészalkán, Karcagon és Szolnokon is lépnek fel zenekarok 2011. január és februárban. A fél száz együttes különböző rockzenei stílusokban mutatkozik majd be a közönség és a zsűri előtt. A tét a tavaszi döntőbe jutás. Az elődöntők nyertesei a debreceni fináléban további lehetőséget kapnak és természetesen a nyeremények sem maradhatnak el, amik tovább segíthetik a tehetséges zenekarokat a boldogulásban. Ráadásul a közönség most már az elődöntőknek is aktív részese lehet... Hogy pontosan ez mit is jelent? Gyertek el és megtudjátok! ;-)

Információ az elődöntős fellépőkről és a helyszínekről: www.keletunderground.hu

első oldal
<< előző
327/323
következő >>
utolsó oldal